Danmark överväger att införa tak för familjeåterförening, rysk krigskorrespondent rapporterar från Norge och svenska pensionärer letar sopor.

Enligt ett tyskt lagförslag ska man införa ett tak på 1.000 familjeåterföreningar per månad och nu har den danska regeringen satt igång förhandlingar enligt tysk modell med stödpartiet Dansk Folkeparti om deras stora önskan att få infört ett tak för antalet familjeåterföreningar för utlänningar med tillfälligt uppehållstillstånd.

I mina öron låter tusen familjeåterföreningar per månad som en rätt hög siffra, så man kan undra hur många sådana som egentligen genomförs per månad i vårt eget land. Flest antal migranter i Sverige kommer nämligen via familjeåterförening och Alternativ för Sverige propagerar för att familjeåterföreningen istället ska se i hemlandet samt att man ska börja med aktiv återvandring – bra förslag båda två, som de tyvärr aldrig i universum kommer att få gehör för bland våra riksdagspartier.

Sverige som vi minns det finns inte mer och kommer aldrig att komma tillbaka, lika bra att man inser det en gång för alla. Det vi däremot kan göra är att minska skadorna i den mån det går genom att rösta rätt i höst och då är ett högerparti det enda rätta. Det finns tre stycken alternativ; Sverigedemokraterna, Medborgerlig Samling och Alternativ för Sverige – uppmanar därför alla att läsa på om dessa partier och se vilket som passar er bäst.

Nyligen skickade Ryssland en medaljdekorerad krigskorrespondent till Norge för att rapportera till miljontals ryska läsare hur det går för det lilla grannlandet.

Efter en resa till bland annat Oslo, Hamar, Bergen, Kirkenes och Grönland var det en dyster prognos som levererades.
”Norsk tolerans mot invandrare är nu i färd med att fullständigt ta över och sänka Norge. Somaliska pirater, tiggare som får Mercedes och ett land som går under av tolerans.”

Jag kan inte i min vildaste fantasi föreställa mig vad de skulle skriva om Sverige! Norge är en västanvind i jämförelse med bananrepubliken Sverige – särskilt när det kommer till tolerans! Sverige och svenskarna fortsätter att få omvärlden att dra på smilbanden så fort landet kommer på tal – det är nog bara att svälja förtreten och acceptera att vi har blivit världens driftkucku nummer ett!

Slutligen trodde jag för ett ögonblick att Dagens Nyheter dagen till ära hade kommit till insikt för första gången i världshistorien och faktiskt skrivit ett sanningens ord när jag såg denna rubrik:

Luisa 86: Jag vill lämna landet – men det går inte.
Pensionärer drabbas värst när diktaturen närmar sig: ”Systemet är hjärtlöst”.

Tyvärr läste jag lite för fort och missade sidhuvudet där det stod att det var i Venezuela. Detta hade dock lika gärna kunnat vara en bild av många pensionärers vardag i Sverige av idag – men det hade vi aldrig fått läsa om i en tidning som DN.

Pensionärerna har år efter år klagat över att de har det dåligt ställt och med all rätt – numera hör det till vanligheterna att nyanlända går omkring ny-ekiperade, medan pensionärer letar efter returburkar i soptunnorna. Detta är tyvärr också en del av vårt nya samhälle, så även pensionärerna behöver ta sig en tankeställare samt läsa på om de tre alternativa partierna som kan hjälpa denna utsatta grupp till ett bättre liv på ålderns höst som sig bör.

https://politiken.dk/…/Regeringen-og-DF-forhandler-loft-for…

https://www.aftenposten.no/…/En-av-Russlands-storste-aviser…

luisa.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s