Var finns partiet som vill stoppa den pågående islamiseringen?

Idag talade jag med en kvinna som vuxit upp i Ystad, som bott halva sitt liv i Malmö, men nu fått nog och bosatt sig på Österlen. Hon var idag på besök i sin gamla barndomsstad och var uppriktigt chockad över att se hur detta multikulti har tillåtits få breda ut sig. Hon kände sorg i hjärtat över vad som hänt med idyllen Ystad.

Jag kan inte annat än hålla med henne. Det räcker att gå ut på stan så tar det inte många sekunder innan man ser dessa slöjbeklädda kvinnor i svarta kappor överallt. Jag är övertygad om att Ystad inte är ensamma om detta fenomen, utan det är numera spritt från norr till söder – från storstäder till småorter. Turister som semestrar här måste undra om de tagit fel på land – är det Mellanöstern eller Skandinavien?

Vad gör våra styrande politiker åt detta? Inte ett dugg som det verkar. Jag har inte hört ett enda vallöfte kring detta!

Jag vill se följande förändringar:

*Förbud mot heltäckande klädsel på allmän plats – i första hand för samtliga, i andra hand för barn under 18 år.

*Förbud mot könsstympning av barn under 18 år, oavsett kön och religionstillhörighet.

*Förbud mot religiösa friskolor.

*Förbud mot månggifte och barnäktenskap – uran kryphål.

*Förbud mot böneutrop.

*Förbud mot uppförande av nya moskéer samt stängning av moskéer med radikal islam som inriktning.

*Totalstopp för återvändande jihadister samt indragning av medborgarskap för extremister.

Det finns säkert fler saker, men detta var mina spontana tankar.

Vilket parti kan ge mig detta? Definitivt inte sjuklövern och heller inte SD vad jag kunde utröna av partiprogrammet. Finns det inget parti som värnar om den svenska befolkningen och vill stoppa den pågående islamiseringen av landet?!

Det är för övrigt inte bara svenska folket som drabbas, utan det handlar så klart om alla kvinnor som lever i förtryck, vilket är helt oacceptabelt! De som har flytt hit för att få möjligheten att leva fritt och sekulariserat är det ingen av våra politiker som ägnar en tanke – skamligt!

 

Annonser

2 reaktioner till “Var finns partiet som vill stoppa den pågående islamiseringen?

  1. tycker det är så häftigt att det är en tjej som kommer åsikter som sticker ut o vet vad hon pratar om de e så kacksit tycker du år en läcker kvinna missförstå mig rätt nu gillar dina åsikter o det du skriver har följt dig ett tag gillar dina åsikter o de du skriver fortsätt jag följer ha de bra kram p

    Gilla

  2. trodde att det hade visat sig redan hoppas de kommer snart hajar att verner va som han va i dimman slapp han se skiten dom efter testa samma de sprack delar inte hans verderingar eller åsikter jag tror att han slapp se skiten klart tror jag i alla fall

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s