Hur länge till ska Sverige fortsätta att skydda våldtäktsmän?

En man från Eritrea som påstår sig vara 19 år gammal, våldtog en kvinna mot en vägg i centrala Uppsala i slutet av förra året. Hans straff blir blott 15 månaders fängelse och självklart slipper han utvisning eftersom brottet inte var grovt nog enligt tingsrätten, dessutom riskerar han ”förföljelse” i hemlandet. Minimistraffet för våldtäkt är egentligen två års fängelse, men eftersom mannen hävdar att han var 18 år vid brottstillfället så får han ett mildare straff – i Sverige tillämpar man för övrigt ”två tredjedels-frigivning” som innebär att han endast kommer att sitta i fängelse i tio månader.

En 65-årig man i Solna som i samband med diskussioner om våldtäkter på Facebook uttalade sig negativt om somalier, polisanmäldes av någon som kallar sig ”Johan Eriksson” och döms nu till böter för åsiktsbrottet hets mot folkgrupp. Han skrev:
”-Hur i h-e kan man släppa in somalier i ett civiliserat västerländskt samhälle!?”
-”Somalier är väl fullkomligt odugliga till något annat än att lyfta bidrag.”

Sveriges rättssystem i ett nötskal! I det här landet sätter vi hellre dit arga pensionärer än våldtäktsmän.

Gång efter annan kan vi läsa om hur personer som inte är svenska medborgare och som begått grova brott ändå undgår utvisning tack vare att tingsrätterna anser att förövarna kan förföljas i sina hemländer eller råka ut för annan ”inhuman” behandling. Att våra flickor och kvinnor behandlas hur inhumant som helst är dock helt oväsentligt! Fortsätt trampa på offren gör det!

Snacka om att skicka signalen att det är helt ok att komma hit till Sverige och våldtaga svenska flickor. Skulle man åka fast så skyller man helt sonika på att man var under 18 år när brottet begicks och så kommer man undan med max tio månader. Dessutom är svenska fängelser i samma standard som ett medelklasshotell så man kan se det som en sorts semester!

Man blir lika upprörd varje gång detta händer och det är en riktig skamfläck för Sverige! Det finns tre partier som verkligen vill sätta P för detta – Sverigedemokraterna, Medborgerlig Samling och Alternativ för Sverige, de sistnämnda vill dessutom försämra standarden på svenska fängelser så att det verkligen ska kännas som ett straff och ta bort nämndemannasystemet.

Om inte dessa partier får makt att förändra saker och ting så kommer det här aldrig att upphöra – således dags för regeringsbyte på riktigt utan inflytande från vare sig S eller M. Tänk efter väldigt noga när ni ska gå och rösta i september – det handlar om våra barns framtid, särskilt flickornas!

Annonser

2 reaktioner till “Hur länge till ska Sverige fortsätta att skydda våldtäktsmän?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s