IF Metalls kurslitteratur skönmålar migrationen

Häromdagen ifrågasatte någon mitt påstående om att svenska folket har blivit indoktrinerade av statsstyrd mainstream media sedan lång tid tillbaka. Här ser vi andra som försöker sig på samma hjärntvätt – nämligen facken!

Som fackombud erbjuds man ofta att gå kurser för att vidareutbilda sig. Här följer ett intressant exempel på den kurslitteratur som delas ut när IF Metall har kurs. En mer falsk skönmålning av Sverige har jag inte skådat på länge!

Indirekt är det våra skattepengar som sponsrar dessa förbund och som ni kan läsa själva så finns det inga migrationsproblem gott folk! Allt kommer istället att bli bättre – i alla fall om vi ska tro vissa fackförbund (något säger mig att IF Metall inte är ensamma om detta lurendrejeri)!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s