Snart i ett samhälle nära Dig!

Jag har flera gånger passerat avfarten till Strömsnäsbruk när jag kört upp till Kolmården via Markaryd och alltid sett framför mig en idyllisk småländsk ort med fin badplats. Den bilden fick sig en rejäl törn efter att ha läst det här reportaget. Min första tanke är att det är ett skämt eller iallafall en stor överdrift. Tyvärr är det inte fallet utan det här är en verklighetsskildring av hur ett idylliskt samhälle mitt i Småland sakta men säkert förfallit till oigenkännlighet och detta är inget unikt – samhälle efter samhälle i Sverige är på väg att förslummas, vilket till slut kommer att drabba oss alla och våra efterkommande om vi inte sätter stopp.

Det är beklämmande att läsa att det i en mellanstadieklass enbart finns tre svenska barn, att det är bråk i skolan och elever tar med sig kniv, att över 20 lärare har sagt upp sig från sina tjänster, att araber köper upp villorna i området, att reglerna för fiskekort fullständigt ignoreras, att kvinnor inte längre känner sig trygga att promenera utomhus, att människor blir störda av högljudda grannar som inte vill lyssna på tillsägelser, att rökande män i grupp samlas i lokaler för att titta på hårdporr på storbilds-tv samt att mordbrand har blivit en del av vardagen.

Det är sådana här saker som man skulle behöva diskutera och debattera i partiledardebatterna – vad har Löfven och Kristersson att säga till alla medborgare som tvingas leva under dessa premisser och vad tänker de göra åt problemen?

Nu råkar vi leva i världens mest politiskt korrekta land, där man inte pratar om sådana här saker. Istället tiger man ihjäl sitt eget folk och stämplar de som vågar öppna munnen som rasister och domedagspredikanter som sprider hat. Sedan är man uppriktigt förvånad över att en stor del av befolkningen röstar på Sverigedemokraterna!

#baraisverige

https://samtiden.nu/2018/05/idyll-i-sonderfall-2-araber-har-tagit-over-vart-samhalle/

sista-flaggan-ströms-759x500

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s