Dags för fas två

Välkommen till min blogg! Efter att ha skrivit flitigt på Facebook under det senaste året och skapat mig en trogen skara med följare, är det dags att ta steg två och starta en blogg vid sida om.

Jag skickar regelbundet in debattinlägg till de stora tidningarna för att försöka nå min målgrupp som består av alla de människor som fortfarande inte kommit till insikt om vad som händer med vårt land samt de som inte använder sociala medier. Tyvärr har detta inte lyckats då jag enbart blivit publicerad i mindre tidningar som inte har samma genomslag. Genom att publicera mina inlägg på en blogg, ökar möjligheterna att nå ut till landets akilleshäl.

Nu kör vi!

cropped-politik

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s