Radikal islam – vår tids stora gissel

Igår kväll attackerade en man i Paris flera personer med kniv medan han skrek ”Allahu akbar” (Gud är större). En person avled och fyra skadades i dådet som IS sedermera tagit på sig ansvaret för – gärningsmannen sköts ihjäl av polis.

På östra Java i Indonesien har det skett tre attacker mot tre kyrkor, där minst sex personer har dödats och 35 skadats. En lokal terrorgrupp misstänks ligga bakom bombdådet.

I Sverige har vi också problem med ett ökat terrorhot, dels tack vare återvändande jihadister som vi tar emot istället för att vägra släppa in dem i landet och dels på grund av att vi har ett flertal moskéer från norr till söder där man låter extremismen flöda i form av hatiska imamer – en självklar rekryteringsplats för nya jihadister, vilket också är allmänt känt – men inget görs för att kväsa problemen i dess linda.

Vad är den röda tråden i allt detta? Radikal islam som präglas av hat mot oliktänkande och ett extremt kvinnoförtryck. Islam kallas även för fredens religion i vissa kretsar – något som jag har svårt att ta till mig när världen ser ut som den gör.

Danmark som för länge sedan har förstått att radikal islam inte hör hemma i västs demokratiska samhällen har tagit till kraftåtgärder och skördar nu resultatet. En analys gjord av Politiken Research visar att sedan regeringen tillträdde år 2015 har andelen av de nya danska medborgarna som kommer från muslimska länder minskat kraftigt. För två år sedan utgjorde personer från muslimska länder 70% av de som fick danskt medborgarskap – nu utgör de bara 21%.

Det är de senaste årens skärpta krav på nya medborgares språkfärdigheter och kunskaper om Danmark samt att man måste ha ett arbete för att få medborgarskap som orsakat utvecklingen. Sedan september år 2015 har det också varit möjligt att få dubbelt medborgarskap, vilket medfört en ökning av nya medborgare från västliga länder som Tyskland, Storbritannien och USA.

Dansk Folkeparti, som länge har varit kritiska mot de nya medborgarna från icke västliga länder känner sig mycket tillfreds över att antalet personer från muslimska länder har minskat. Christian Langballe säger bland annat: -”Det är det som har varit meningen, att värna om Danmark. Om man kommer från en helt annan kulturell bakgrund så blir det bara svårare att anpassa sig.”

Nu vill jag poängtera att jag absolut inte har något emot muslimer i grund och botten, jag växte upp i invandrartäta Norrköping och redan i första klass var hälften av mina klasskamrater av utländsk härkomst. På 1990-talet hade vi dock inte de problemen vi ser idag eftersom de muslimer som kom till Sverige från bland annat Balkan och Iran, inte hade några problem med att anpassa sig till vårt samhälle och leva sekulariserat. Det jag vänder mig emot är däremot radikal islam och allt elände som det för med sig – där vill jag att vi följer i danskarnas fotspår! Vi måste se till att strama åt asylreglerna rejält – tar man bort alla bidrag, reglerar den generösa anhöriginvandringen, lagstiftar om förbud mot heltäckande klädsel på allmän plats, höjer kraven på medborgarskap så att man måste ha bott i landet längre än vad som krävs idag samt därtill språktest, Sverigekunskaper och krav på egen försörjning så kan jag garantera att vi skulle få se ett minskat asyltryck från MENA-länderna. Stopp för byggen av nya moskéer är också ett måste samt givetvis förbud mot böneutrop från norr till söder.

Men det är inte nog, det viktigaste just nu är att få till en ändring i lagen så att de som har begått grova brott och inte är svenska medborgare utvisas omgående – utan hänsyn till förmildrande omständigheter eller inhuman behandling i hemlandet. Är man redan svensk medborgare ska bidragen dras in. Vi måste bli av med dessa kriminella individer som tär enormt på landets resurser!

Det är så enkelt i min värld att man vägrar att bli islamiserade och istället värnar om Sverige, svenska folket och vår demokratiska frihet – men i våra politikers värld (i alla fall i sju av partierna) är detta en total utopi. Moderaterna indikerade under gårdagen att de vill gå denna väg, men när det kommer så kort inpå valet osar det så klart katt och så länge man allierar sig med C och L samt vägrar samarbeta med SD som i alla år propagerat för just dessa förslag, så blir det bara tomma ord.

När vi ändå är inne på ämnet radikal islam så har nu nya analyser gjorts av jihadistmanualen ”Fiqh al-Dima” (eller ”The Jurisprudence of Blood”), som ligger bakom brutaliteten som Islamiska Staten hänsynslöst ägnar sig åt. Den 579 sidor långa texten är skriven av Isis-ideologen Abu Abdullah al-Muhajir. Texten försöker legitimera jihadistgruppens barbariska akter som lemlästning av lik, handel med mänskliga organ, halshuggning, dödandet av barn tillsammans med ”operation bränd jord” och globala terroristattacker.

Efter att under två år undersökt och skrivit av dokumentet, har experter vid antiterrorist-gruppen Quilliam slutfört sin noggranna bedömning av extremisternas huvudbok, som är en förvrängd tolkning av islams läror. Boken försöker rättfärdiga användning av massförstörelsevapen, folkmord, mördandet av civila samt att ta sex-slavar och gisslan. Texterna har också använts av al-Qaida och Nigerias militanta islamistgrupp Boko Haram för att rättfärdiga grymheter.

Det här är deras bibel, deras viktigaste text och tanken på att vi har fullt av extremister i Sverige som Säpo inte längre har kontroll över, de vet inte ens hur många som finns i landet, får det att vända sig i magen på mig! Det är val om bara några månader, men jag har inte hört någon av våra politiker prata om detta problem och vad de ska göra för att sätta stopp – inte ens några bevis på att man i alla fall försöker! SD har flera gånger fört upp frågan på dagordningen om möjligheten att kunna dra in medborgarskap, men eftersom övriga partier konstant röstar ned deras förslag så står vi kvar på ruta ett. Visst är inrikespolitiken viktig, men det här handlar ändå om Sveriges rikes säkerhet och det är många liv som står på spel!

https://politiken.dk/indland/art6509027/Andelen-af-nye-statsborgere-fra-muslimske-lande-styrtdykker
https://www.theguardian.com/world/2018/may/12/isis-jihadist-manual-analysed-rebutted-by-islamic-scholar

jihadistbibel

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s