Det gör riktigt ont att ta in denna galenskap och det verkar inte finnas någon ände!

Den farsartade regeringsbildningen i Sverige har inte väckt något större eko utomlands, det är egentligen bara våra nordiska grannar som bryr sig nämnvärt och de är inte heller särskilt lyriska utan konstaterar mest att Löfvén verkar få förtroende att bilda regering, men att det blir en mycket osäker sådan.

Sverige är på väg att isolera sig själva från resten av Europa genom att gå emot bräschen och fortsätta driva en destruktiv migrations- och integrationspolitik med öppna gränser-tänk. Dessutom är vi en riktig smältdegel när det kommer till nationell säkerhet, vilket slår över på våra grannländer som troligtvis inte är särskilt roade över att vi har extremt många islamistiska extremister per capita samt en grov kriminalitet som hela tiden når nya nivåer.

Om vi blickar in i den politiska cirkusen igen, så är Löfvén nu fullt upptagen med den förestående regeringsbildningen som måste vara klar till nästa vecka och givetvis är det många personer som står ut.

Till exempel det faktum att Anders Ygeman, som var upp över öronen inblandad och ansvarig för Transportgate (IT-skandalen på Transportstyrelsen 2017), där han ska ha vetat om läckan i ett år. Nu undrar många säkert varför han överhuvudtaget är kvar i en ledande position inom partiet, men det är Socialdemokraterna vi pratar om och inte vilket parti som helst. När andra partier ser till att rensa bort obekväma element gör S istället tvärtom och bevarar dessa inom partiet. Ygeman blev varken utsparkad eller straffad, utan sattes istället som gruppledare för S och är således nu åter aktuell som minister i den nya regeringen.

Flera S-debattörer tror att Ygeman ska göra comeback; Anders Lindberg, politisk chefredaktör på Aftonbladet, Daniel Suhonen, chef på tankesmedjan Katalys, och Göran Greider, chefredaktör på Dala-Demokraten – den sistnämnda går så långt som att kalla Ygeman för en ”talang”
-”Det är slöseri med talang att ha honom som gruppledare i riksdagen.”

Själv har jag fortfarande stora problem med att förtränga det faktum att karln är helt inkompetent, vilket även hans lärarinna från småskolan intygat när hon uttryckte att han är helt ”obildbar”. Men denna ”stjärna” ska nu alltså åter belönas med ett toppjobb, trots att han satt hela Svea rikes säkerhet på spel!

När andra partiföreträdare begår grova fel så slås det på stora trumman och man kräver deras avgång – särskilt om vederbörande har partibeteckningen SD – men av någon anledning har media alltid överseende med det röda S-partiet.

Men som bekant har vi även ett pyttelitet extremistparti i regeringen – nämligen Miljöpartiet som är så små att de skulle åka ut ur värmen direkt om det vore val idag, men ändå ska alltså detta lilla fyra procentsparti få vara med och styra landet. Det är verkligen befängt, men tyvärr alldeles möjligt i Absurdistan!

Dagens Industri skriver att Miljöpartiet ska få ta över infrastrukturministerposten och en het kandidat ska vara Miljöpartiets trafikborgarråd Daniel Helldén, men som inte det vore nog så tror mannen och myten Anders Lindberg att Maria Ferm (MP) blir ny migrationsminister, tidningen DN listar Malmös kommunstyrelseordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh (S), som en tänkbar ministerkandidat och samma tidning tippar även att den 26-åriga Magda Rasmusson (MP), som har vikarierat för Maria Ferm som MP:s talesperson i integrationsfrågor, skulle kunna bli Sveriges hittills yngsta statsråd.

Jag har lyssnat på Ferm många gånger och jag blir lika irriterad varje gång – blir hon ny migrationsminister så kan resultatet bli värre än väntat vad gäller hur många migranter och anhöriga till dessa som Sverige förväntas ta emot de närmaste åren. Finns det ingen ände på hur många inkompetenta personer man vill ge en ministerpost?

Den röda tråden är uppenbarligen att idel klåpare förväntas styra vårt land och att det lilla skitpartiet Miljöpartiet, som är roten till vår oansvariga migrationspolitik, ska få ett sådant starkt inflytande på svensk politik är inget annat en riktig praktskandal! Hur tänkte Annie Lööf och Jan Björklund här egentligen? För mig är det helt ofattbart!

Tyvärr kan man inte heller förvänta sig någon större utrensning i partitoppen hos S, utan de flesta bedömare tror att de flesta sitter säkert, till exempel finansminister Magdalena Andersson, näringsminister Mikael Damberg, försvarsminister Peter Hultqvist, justitie- och inrikesminister Morgan Johansson, arbetsmarknadsminister Ylva Johansson, civilminister Ardalan Shekarabi och utrikesminister Margot Wallström.

En annan som förväntas sitta kvar är så klart biståndsminister och vice statsminister Isabella Lövin (MP), ännu ett ”stjärnskott”!

Ju mer man sätter sig in i vad det här kommer att innebära för Sverige så blir man mörkrädd på riktigt! Lägg därtill alla kalkyler om att kommunerna kommer krascha ekonomiskt så är bilden kristallklar – rädda sig den som kan!

Ett av barnen ser just nu på Pippi Långstrump och i bakgrunden hör jag de klantiga poliserna Kling och Klang yra omkring. Faktum är att detta påminner väldigt mycket om vår nygamla regering – ett gäng korkade och tafatta individer som försöker styra ett land med allt annat än medborgarnas bästa för sina ögon, men tyvärr finns det ingen avstängningsknapp!

https://www.expressen.se/nyheter/omstridd-mp-politiker-pekas-ut-som-minister/?fbclid=IwAR01pa_aTtcgyhqTojsKYv9HA6cw88kXG2Jr2yIdBluk6Nop6sl6MY6ySV4

kling.jpg

5 reaktioner till “Det gör riktigt ont att ta in denna galenskap och det verkar inte finnas någon ände!

  1. Pingback: Varjager's Weblog

Lämna en kommentar