Antalet migranter från Marocko fortsätter att öka och Spanien bryter mot EU-reglerna genom att aktivt hjälpa migranterna vidare ut i Europa!

På den spanska sydkusten fortsätter det nya året precis som det gamla slutade och antalet illegala migranter från Marocko fortsätter att ligga på rekordhöga nivåer. UNHCR rapporterade totalt 58.569 migranter för år 2018, vilket är tre gånger så många som tidigare år. 2019 har redan 2.140 personer tagit sig över Medelhavet per den 13 januari, vilket är fler än i samma månad förra året som ändå slutade på rekordvolymer.

Spanien är ansvarig för migranters asylansökningar och det är där som migranterna måste stanna först – sådana är EU-reglerna.

Enligt en undersökning från WELT AM SONNTAG fortsätter många av dem att resa till Centraleuropa. Brottet mot det internationella avtalet främjas nämligen av den spanska staten som organiserar och betalar för busstransporter från Andalusien till de norra delarna av landet, varifrån människor tar sig vidare till exempelvis Bryssel, andra tar bussen till Frankrike och några vill till Tyskland.

Oppositionspartierna i Tyskland kräver nu att regeringen agerar omedelbart och ser till att Spanien upphör med att bryta mot avtalet.

Enligt den tyska säkerhetstjänsten fortsätter även Balkanrutten att vara den viktigaste migrantrutten för illegal invandring till Tyskland och den används helt klart mycket mer än den västra Medelhavsrutten.

Meanwhile in Sweden… så står vi snart här med en ny regering som är mer än villiga att öppna stora famnen för alla illegala migranter världen över samt så klart alla deras anhöriga – allt på skattebetalarnas bekostnad och med effekten att landets kommuner går bankrutt.

Således behöver egentligen inte Europas länder bekymra sig om de illegala migranterna – det är bara att skicka alla vidare till de naiva klåparna i norr som inom kort kommer att ha öppna gränser i ordets rätta bemärkelse så är problemet löst!

https://www.welt.de/politik/deutschland/article187196728/Irregulaere-Einreise-Spanien-winkt-Migranten-durch-Klarer-Verstoss-gegen-EU-Recht.html

,migrant.jpg

Annonser

En reaktion till “Antalet migranter från Marocko fortsätter att öka och Spanien bryter mot EU-reglerna genom att aktivt hjälpa migranterna vidare ut i Europa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s