Trump och Orbán enade i kampen för att återupprätta konservatism samt sunt förnuft

Medan majoriteten av EU-länderna lydigt följer Bryssels minsta vink oavsett om det gynnar det egna folket eller inte, har Ungern länge försökt stå upp i kampen mot Bryssels utbredda idioti som hotar att krossa Europa.

Någon som noterat deras ensamma kamp är USA:s tidigare och kanske nästa president Donald Trump, som i ett videomeddelande under Conservative Political Action Conference Hungary (CPAC Hungary) i Budapest i dag berömde ungrarnas ansträngningar att skydda den västerländsk civilisation, stå upp för frihet, familjen och den judisk-kristna kulturen.

-”Jag är hedrad över att tala till så många patrioter i Ungern som stolt kämpar i frontlinjen av kampen för att rädda den västerländska civilisationen. Tillsammans är vi engagerade i en episk kamp för att befria våra nationer från alla olycksbådande krafter som vill förgöra dem. Jag är stolt över att ha arbetat med premiärminister Viktor Orbán som president för att skydda ungrarnas och amerikanernas värderingar och intressen. Vi slog till mot illegal invandring, skyddade våra gränser, skapade jobb och försvarade våra traditioner och judisk-kristna värderingar. Jag ser fram emot att arbeta med premiärminister Viktor Orbán igen, som USA:s nästa president. Så länge vi förblir enade i vår vision, trogna våra principer och orädda när det gäller att försvara våra värderingar, kommer konservativa att vinna kampen för att rädda vår civilisation från kommunisterna, marxisterna och fascisterna samt återupprätta ett styre av världen baserat på konservatism och sunt förnuft.”

En vision som inte alls är omöjlig om Trump lyckas kringgå diverse iscensatta rättsprocesser i syfte att förhindra honom från att kandidera, ett utbrett systematiserat valfusk samt återkommande smutskastning av massmedias propagandamegafoner.

Trump: Hungarians fight to save Western civilisation

5 reaktioner till “Trump och Orbán enade i kampen för att återupprätta konservatism samt sunt förnuft

  1. Du är helt ute o cyklar.

    Orban godkände Sveriges Nato-ansökan och att EU skickade ca 50 miljarder till Ukraina.

    Trump godkände nyss djupa ”Djupa Statens” bidrag till Ukraina, Israel o Taiwan på ca 95 miljarder.

    Då det kommer till kritan är både Orban o Trump bara nickedockor som lydigt går i ”Djupa Statens” koppel.

    https://nyadagbladet.se/utrikes/trump-vi-ska-utplana-den-djupa-staten/

    Säkert.

    https://www.theinteldrop.org/2024/03/06/would-trump-be-one-ounce-better-than-biden-on-gaza-he-just-told-us-no/

    ”judisk-kristna kulturen” Vad står det för? Att ”judar” trakasserar o spottar på o dödar kristna i Israel o Palestina?

    Gilla

    1. Cyklar vet jag inte om jag vill hålla med om. Jag bara informerar, säger inte att de är hjältar eller att de går att lita på till 100%. Har själv tvekat till Orbán flera gånger eftersom han i regel först säger en sak och i slutändan gör något annat, dessutom har han likt många andra ledare varit på WEF. En annan intressant fråga är – vem/vilka styr egentligen/står bakom Trump?

      Gilla

      1. Det lät på din text som om Orban o Trump skulle kunna vara räddning från det som nu råder.

        ”Djupa Staten” vet hur de tyglar sina motståndare.

        Gilla

  2. Man blir tveksam när Trump häromdagen hotade alla länder som inte vill handla med dollar om sanktioner och andra typer av straff. USA för sig själva är ingen stor spelare i världen utan det är förmågan att styra och påverka vasallstaternas politik som ger dem makt och givetvis att dollarn inte kraschar för då är det definitivt slut.

    Gillad av 1 person

    1. Trump o republikanernas krav för att godkänna massiva stödpaketet till Ukraina var att gränsen till Mexico skulle stärkas för att motverka den stora immigrationen. Nu har Trump o republikanerna godkänt stödpaketet till Ukraina utan att ett öre går till att stärka gränsen till Mexico. Trump är en bluff o det är Orban med.

      https://www.zerohedge.com/political/house-passes-95-billion-aid-package-ukraine-israel-and-taiwan-not-us-border?utm_source=daily_newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=2539

      Gilla

Lämna en kommentar