Anklagelser om att USA ligger bakom jordbävningen i Turkiet och Syrien

Intressant att notera att den rumänska parlamentsmedlemmen, senator Diana Șoșoacă, i ett tal satte ord på det som många har misstänkt – att jordbävningen i Turkiet och Syrien riggats av USA för att tvinga dem att räta in sig i ledet. En tidigare japansk minister för inrikesfrågor och kommunikation, Heizo Takenaka, har gjort liknande påståenden om geologiska händelser i Japan.

Enligt Șoșoacă orsakade amerikanska ”geologiska vapen” jordbävningen med magnituden 7,8 i Turkiet och Syrien som dödade över 40.000 människor.

-”Vi har levt för att bevittna produktionen av jordbävningar på kommando, vilket faktiskt är en attack mot Turkiet av de största i världen som totalt ogillade att bli utspelade av Recep Tayyip Erdoğan, Turkiets president. Nato var djupt störd av Turkiets försök att medla Ukrainakonflikten, blockera Sverige från att gå med i Nato och kritiken av World Economic Forums grundare Klaus Schwab. Men ingen trodde att människor skulle behöva dö, så många människor och på ett så fruktansvärt sätt. Detta är dessutom bara en varning, eftersom det inte var det mest befolkade området i Turkiet. Man ska även ha i åtanke att 24 timmar före jordbävningen drog tio länder tillbaka sina ambassadörer från Turkiet. Det är mycket tydligt att president Erdogan straffades för sitt mod, värdighet och ära samt för sin närhet till Ryska federationen, i själva verket en position av neutralitet och medling för fred. Dessutom gjordes det för att avleda människors uppmärksamhet från Ukraina, där representanter för många länder redan har börjat skrika mot despotism och order från president Zelensky, som om han styr världen och någon är skyldig att skicka vapen och deltaga i hans krig, ett krig där han offrade sitt eget folk och förstörde hela sitt land.”

Författaren till Angels Don’t Play This HAARP, Nick Begich Jr (son till den bortgångne amerikanska representanten Nick Begich och bror till den tidigare amerikanska senatorn Mark Begich samt den pensionerade senatorn i delstaten Alaska Tom Begich) – har hävdat att HAARP-anläggningen kan utlösa jordbävningar och förvandla den övre atmosfären till en gigantisk lins så att himlen bokstavligen ser ut att brinna.

Ett decennium tidigare varnade för övrigt den islamiska forskaren Hamza Yusuf för att Turkiet skulle straffas av västerländska intressen för att ha undvikit skuldslaveri till Internationella valutafonden.

Det är inte alls omöjligt att det finns en del sanningar här. Erdogan har länge varit en nagel i ögat på den politiska eliten med sin fortsatta goda relation med Ryssland samt motstånd mot Sveriges Natoansökan. Det blir intressant att se hur Turkiet ska hantera detta framöver – Erdogan är inte direkt typen som lägger sig ned och ger upp, dessutom är han mitt i en valrörelse där han måste framstå som en stark ledare, men om dett bara var en varning är frågan om han vågar fortsätta spela högt.

#followthemoney

Romanian MP believes earthquake was a deliberate attack on Turkey

25 reaktioner till “Anklagelser om att USA ligger bakom jordbävningen i Turkiet och Syrien

  1. ”Rolf”: I denna världen är allt möjligt, inget förvånar mej längre och det borde inte förvåna dej heller då världen är styrd av ett gäng psykopater.

   Tack Jenny, utmärkt som vanligt och tack för att du orkar fortsätta kämpa för oss och vårt land, trots allt motstånd från alla håll och kanter.

   Gillad av 2 personer

   1. Hohan dendet, hur flyttar man på jordens plattor? En jordbävning av det här slaget uppstår på grund av spänningarna i jordplattorna som uppstår när de pressats mot varandra under ibland väldigt lång tid. Mindre jordvävning, dvs lokalt kan uppstå pga gruvdrift eller en underjordisk kärnvapenexplosion. Sådana explosioner registreras direkt av geologiska mätstationer runt om i världen, tom sprängningarna av Nordström registrerades. Så hur gjorde amerikanarna här menar du?

    Gillad av 1 person

  1. En kort tid efter att Shell åkt omkring med kraftiga,vibrerande ekolod på de skånska vägarna inträffade det största skalvet på hundra år i Skåne. Shell letade efter platser att provborra efter naturgas och använde då mycket kraftigt ekolod som man körde omkring med på många skånska vägar. Det är tydligen ganska enkelt att framkalla skalv.

   Gilla

   1. Rolfdenförsta ekolod fungerar bara i vatten, och kan inte orsaka jordskalv, fick du uppgiften från en Ding,ding värld?

    Gilla

   2. Rolf,Man använder ekolod för att hitta håligheter i bergrunden där gas kan finnas. Har du hört talas om grundvatten ditt pucko? Vibrationerna som ekolodet orsakade förstärktes av de underjordiska sjöarna och orsakade ett ovanligt stort skalv.

    Gilla

  1. Hoppas att du får hjälp härifrån eftersom du verkar ha svårt att hitta utgången själv. Det är för övrigt sådana som du och Joshua/Rolf som ser till att sänka Sverige ännu snabbare. Bra jobbat!

   Gillad av 1 person

   1. Helt rätt Jennifer. Sådana här verklighetsförnekare har det inte lätt. Om man borrar ner huvudet i sanden för djupt får man sand i öronen.

    Gilla

 1. Rolfdenförsta, här kan du läsa om hur geologiska undersökningar går till, sök själv på ekolod så ser du att de inte använder sig av vibrationer och kan inte användas i något annat än öppet vatten. Orsakerna till jordbävningar i Sverige är välkända av geologer. Sök på skånska jordbävningar så kan du själv läsa på.
  Vidhåller du att du har rätt så låna till en källa. Om inte så tryck på foliehatten lite bättre.

  Gilla

  1. Jag kan inte hålla mig för skratt,sök och du skall finna. Det redskapet som Shell använde kunde höras på kilometers avstånd och sände ner högfrekvent ljud som mättes med ekolod. En tid efter det så inträffade ett större skalv med epicentrum just i området som Shell hade undersökt. Sambandet kan inte bli tydligare. Man kan framkalla jordbävningar genom olika påverkan,men som sagt-sök själv pucko.

   Gilla

   1. Rolf denförste, du kan inte höra något ljud från ekolod! Du hörde ljud och senare kom ett jordskalv. Ok, antager att du bygger din tex på dina egna ovetenskapliga spekulationer och ingen vetenskaplig teori. Jag publicerade ett par länkar, läs dem och lär dig, så slipper du göra bort dig offentligt!

    Gilla

   2. Rolf,
    ”Controlled-source seismology has been used to map salt domes, anticlines and other geologic traps in petroleum-bearing rocks, faults, rock types, and long-buried giant meteor craters”
    Med vibrerande utrustning framkallar man kontrollerade jordskalv. I fallet med jordbävningen 2008 i Skåne så tog man antagligen i lite för mycket och framkallade en jordbävning som höll på att välta mig ur kökssoffan vid morgonkaffet. Du får ge dig nu Rolf annars röjer du alla tvivel om att vara förståndshandikappad

    Gilla

 2. Rolf denförsta, ge dig , jordbävningen i Skåne 2008 är genomanalyserad, bla Wikipedia har en informativ artikel! Du har fortfarande inga länkar som stöder dina argument.. Patetiskt!

  Gilla

  1. Rolf,Internet är full av information angående att framkalla skalv. Shell har till exempel erkänt att de framkallat en jordbävning i Holland. Leta nu ordentligt soldat Bom

   Gilla

  1. Intressant! Lokalt kan man ju framkalla regn genom att manipulera moln. En dröm vore ju att kunna framkalla väderförändingar över större geografiska områden. Det blir än troligare att jordbävningen orsakades av mänsklig påverkan.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s