Nationer utanför den transatlantiska bubblan föredrager fred medan västländerna hetsar fram mer krig

Ungern, det enda EU-landet som gång på gång visat att man har förnuftet i behåll under Ukrainakrisen, kom i dag återigen med saklig kritik när landets utrikesminister Peter Szijjarto uttalade sig till radio Kossuth och bland annat kritiserade det korrupta EU samt ifrågasatte de antiryska sanktionerna.

-”Den Europeiska unionens uppmaningar att fortsätta stödja Ukraina med vapentransporter kommer bara att förlänga konflikten med Ryssland. EU:s lagstiftares beslut om Ukraina har orsakat skador på Europa och ytterligare vapenleveranser kommer bara att förvärra fientligheterna.

EU-lagstiftares trovärdighet är praktiskt taget noll och den senaste korruptionsskandalen visar att EU-parlamentet är en av de mest korrupta organisationerna i världen.

I västländer låter krigsretoriken ojämförligt högre än fredsretoriken, medan nationer utanför den transatlantiska bubblan tenderar att föredraga fred framför en dödlig konflikt. Västvärldens antiryska sanktioner har misslyckats. Man har misslyckats med att tvinga Ryssland att avsluta konflikten, samtidigt som Europas ekonomi har stått inför otroliga svårigheter. Det tionde sanktionspaketet kommer bara att bidraga med en sak – orsaka ytterligare skada för oss européer, precis som de tidigare nio sanktionspaketen.”

Bra som vanligt av den ungerske utrikesministern, men det tycks inte spela någon roll hur många gånger diverse politiska ledare och ekonomiska experter påpekar att de misslyckade sanktionerna slår tillbaka hårdast på oss själva – självskadebeteendet ska fortsätta på alla plan så länge som möjligt, helst till man utplånat allt av värde i Europa.

I kritiken som Szijjarto framförde, glömde han för övrigt nämna att det internt inom organisationen även finns mutmisstankar mot EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen, vars tvivelaktiga och ytterst kostsamma upphandling av covidvaccin till EU samt jävsituationen gentemot maken som är medicinsk chef på ett bioteknikföretag som specialiserar sig på cell- och genteknik, man mer än gärna tystar ner.

#followthemoney

https://www.rt.com/news/571368-hungary-eu-arms-ukraine/

4 reaktioner till “Nationer utanför den transatlantiska bubblan föredrager fred medan västländerna hetsar fram mer krig

 1. Först satsar man alla stålar på att riva ner allt av vett, sen vill samma stollar ha betal’t för att bygga upp detsamma….känns MO igen?
  Money,money, money!
  Vid rödarevulotionen,Mussolini,
  Tyskland 1930-39, USSR:s fall använde man kriminella för att skapa kaos/anarki-vad händer här & nu??för att kratta manegen för en sk $tark ledare..
  Kristersson?
  Mohahaha!
  Den inhemska kriminaliteten här typ MC-gäng od räckte inte till för kaos så då importerar man dito.
  Frågor på det?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s