Kommer svenska politiker ta avstånd från sina tidigare hyllningar av Biden efter att glorian hamnat på sned?

Det amerikanska valet 2020 när Donald Trump förlorade mot Joe Biden på ett icke renhårigt sätt känns numera avlägset. Trots bevis på valfusk, manipulerade röstningsmaskiner och dessutom flera oegentligheter som kopplats till Hunter Biden, har domstolar styrda av Demokrater vägrat ta upp fallen och med hjälp av media har det hela begravts på ett snyggt sätt. Nu har det för övrigt nyligen skett ytterligare ett suspekt val med fördel Joe Biden och Demokraterna.

I och med Elon Musks övertag av Twitter och släpp av av interna Twitter-filer, har valet 2020 åter hamnat på tapeten. De senaste släppen visar nämligen samverkan mellan USA:s demokratiska parti och teknikföretag under presidentvalet, vilket ex-presidenten Donald Trump uttalade sig om i lördags.

Uttalandet kom efter att Elon Musk och journalisten Matt Taibbi publicerade dokument som beskriver hur plattformens tidigare chefer avsiktligt undertryckte 2020 års New York Post-berättelse om Hunter Bidens bärbara dator samtidigt som hans far, Joe Biden, fortfarande var presidentkandidat. Twitter-teamet hävdade då att historien, som kom ut tre veckor före valet, bröt mot dess policy för ”hackat material”.

Trump skrev på sociala medier:

”Så, med avslöjandet av ett MASSIVT & UTBRETT SVEK OCH BEDRÄGERI i nära samarbete med Big Tech Companies, DNC och Demokratiska partiet – kastar du UT presidentvalsresultaten 2020 och utropar den RÄTTVÄRDIGA VINNAREN, eller utlyser du NYVAL? Ett massivt bedrägeri av den här typen och omfattningen möjliggör uppsägning av alla regler, förordningar och artiklar, även de som finns i konstitutionen eftersom de ursprungliga författarna till konstitutionen inte skulle acceptera falska och bedrägliga val!”

Trump må ha rätt i sak, men det finns nog inte en chans att detta kommer tas upp nu. Media kommer fortsätta rapportera osakligt och vi lär garanterat inte heller få höra våra svenska riksdagsledamöter från vänster till höger krypa till korset med ånger efter att ha hyllat den kriminella familjen Biden otaliga gånger under årens lopp.

Avslutar med några lämpliga ord från filosofen Ayn Rand.

”When the law no longer protects you from the corrupt, but protects the corrupt from you – you know your nation is doomed.”

#somethingswillneverchange

#followthemoney

https://www.rt.com/news/567649-trump-election-deception-claim/

8 reaktioner till “Kommer svenska politiker ta avstånd från sina tidigare hyllningar av Biden efter att glorian hamnat på sned?

 1. Som juristen/advokaten Leif Silbersky sade ”Det är en sak att ha rätt en annan sak att få rätt” Jurister är en väldigt sysselsatt grupp i USA…. Jag undrar om det är lättare att se ofullkomligheter i andra länder jmf med Sverige? KH mja….

  Gillad av 2 personer

 2. USA:s högsta domstol Supreme Court konstaterade att inget omfattande valfusk förekom och fastställde valresultatet. Du kan knappast påstå att den är styrd av Demokraterna.

  Gilla

   1. Jag bara tycker att du har ett besynnerligt sätt att resonera. Först avfärdar du hela amerikanska rättsapparaten med att Demokraterna styr den (utan minsta belägg). Med tanke på att Trump tillsatte tre domare i en redan konservativ Supreme Court, som sedan upphävde fri abort, en hjärtefråga för Demokraterna, som konstitutionell rättighet, är det helt orimligt att påstå att den skulle vara styrd av Demokraterna. Nejdå, då måste den vara korrupt av något annat skäl. Verkligheten kan ju inte styra dina förutfattade meningar. Då är det enklare att utöka konspirationen.

    Gilla

   2. De flesta återkommande läsare på bloggen har följt med i alla turer kring valfusket vid det amerikanska presidentvalet, hur rättsapparaten återkommande vägrat ta upp fal trots bevis samt familjen Bidens kriminella handlingar, så jag finner ingen anledning att dra bakgrunden när jag skrivet om detta. Att du avfärdar det som konspirationsteorier eftersom du hängivet följer MSM får stå för dig.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s