Så har även Magda bockat av det obligatoriska besöket i Ukraina

Medan Sverige faller i bitar och invånarna får det allt tuffare reser personen med det högsta ansvaret, landets statsminister Magdalena Andersson, runt i världen och leker godhetsapostel. Är det inte EU-möten så är det Natomöten samt nu senast ett besök i Ukraina – något som tycks vara obligatoriskt för de flesta politiska ledare i väst som vill tjäna godhetspoäng. Nu saknas bara idolbilden med Zelenskyj, men den dyker nog upp vad det lider för Sverige är trots allt en i gänget som skänkt både vapen och pengar som förlänger kriget ytterligare samt bidrager till såväl korruption som illegal vapenhandel.

#prioriteringar

#followthemoney

Bildkälla: SVT Nyheter

18 reaktioner till “Så har även Magda bockat av det obligatoriska besöket i Ukraina

 1. Ja helt utan kritisk inställning – man bara sväljer den ena sidans propaganda. Precis som Allt är ju Trumps fel – självklart!

  Gillad av 3 personer

 2. Litet klipp från verkligheten.
  -Varför hatar de oss? frågar sig en östukrainsk kvinna med rätta. Varför skickar vi i Sverige vapen till en fascistisk regim som bombar oskyldiga civila är också en relevant fråga som Magdalena Andersson med anhang aldrig behöver svara på.

  Gillad av 2 personer

 3. Självklart så ska Sveriges statsminister besöka ett europeiskt grannland som vi hjälper efter ett orättfärdigt angrepp!
  Fast du hade kanske hellre sett att hon besökte fascisterna i Moskva?

  Gilla

   1. Ukraina är nårmare dig än vad Kiruna är!, så nog är det ett grannland, dessutom har vi många gamla band, det finns fortfarande många svensktalande, om nu inte Ryssland har dödat dem???

    Gilla

 4. Men Jenny, om du verkligen bryr dig, varför frågar inte DU Maggan? Du bör väl ha nån möjlig väg att nå henne med frågan, även om hon inte läser din blogg. Skulle bli lite för pinsamt, kanske.. Eller? Förklara gärna.

  Gillad av 1 person

  1. Ramses Vad jag förstår skickar USA diktaturen, där Sverige ingår numera, inga vapen till Ryssland. Man skickar dom heller inte till Ukraina, utan man skickar dom till de grupper av dagens nazister som vill kuva andra folk i området, som ryssar. Ukrainarna vill nog inte utnyttjas som kanonmat av dessa aggressiva radikaler styrda av USA utan vill helst ha fred. Situationen i Ukraina är densamma som situationen i Tyskland förra seklet. Det var inte tyska folket som ville krig, det var nazisterna i Tyskland. Tyska folket var bara de som utnyttjades.

   Gilla

 5. Nu saknas bara idolbilden med Zelenskyj, ja – men den kommer not precis som för inte så länge sedan då idolbilden hade tandborstmustach och pannlugg.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s