I det nya Sverige styr tonåringar kriminella gäng och utnyttjar yngre barn till avancerad brottslighet

Kraftig explosion i centrala Helsingborg, port totalförstörd efter explosion i flerfamiljshus i Malmö, ännu en dödsskjutning, ung man svårt skadad efter skottlossning, man i 95-årsåldern nedslagen och rånad, ny överfallsvåldtäkt, mordbrand i flerfamiljshus, 12-åring förnedringsrånad… etc etc. Så här ser nyhetsrubrikerna fortlöpande ut numera i det nya Sverige och även om jag för några år sedan svor på att jag aldrig skulle vänja mig vid den brutala utvecklingen, så har jag precis som många andra svenskar motvilligt blivit alltmer avtrubbad.

De dystra siffrorna talar sitt tydliga språk och hittills i år har 29 personer skjutits till döds i hela landet.

Nu presenterar dessutom polisen uppgifter om att gängkriminaliteten går allt längre ned i åldrarna. Av de 8.233 personer som polisen i slutet av förra året pekade ut som nätverkskriminella i landet är 1.202 personer under 18 år.

Högst andel gängkriminella under 18 år finns i Polisregion Mitt, där nästan en tredjedel av de drygt tusen gängkriminella är minderåriga. Runt 70 av dem är under 15 år.

Men våra styrande politiker är tysta trots att deras politik har skapat det kaos som numera är vår vardag och lägger istället all fokus på ”viktigare” saker som exempelvis den gröna omställningen som suger ut landet samt det onödiga Natomedlemskapet som definitivt kommer kosta mer än det smakar. I deras verklighetsfrånvända värld är det viktigare för dessa syltryggar att synas i rätt sammanhang, trygga sin framtida karriär och frottera sig med den globala politikereliten än att stå upp för lag och ordning samt verka för att säkerställa medborgarnas trygghet.

I år är det valår, borde det inte oroa makthavarna från höger till vänster som logiskt sett borde sitta löst i och med att de i decennier kört landet i botten genom sitt missbrukande av makten samt att de medvetet valt att blunda för konsekvenserna av sin oansvariga politik som nu slår hårt mot den betalande delen av befolkningen?

Inte en chans att de som mest förtjänar det åker ut, när såväl media som det sovande folket backar upp dem oavsett vilka sattyg de ställt till med.

#viharvälingaproblem

Bildkälla: Ystads Allehanda

En reaktion till “I det nya Sverige styr tonåringar kriminella gäng och utnyttjar yngre barn till avancerad brottslighet

 1. Jag tror alla vet vad som krävs för att stävja kriminaliteten, frågan är bara om politikerna vill göra det? Det är alltid lättare att arbeta med ”mjuka värden” och det är förhållandevis okomplicerat att framstå som ”god” istället för att ta sitt ansvar som politiker och göra sitt arbete för folket. Så länge de kriminella äger våldet blir det ingen förändring, men det är klart att de går att ta tillbaka.

  Här är en kommentar från Rikard tagen från fristad under koran kravellerna, läs och inse att det går att göra något åt situationen frågan vi behöver ställa oss är om vi vill? Om vi har kurage? Hur vi tänker framtiden för våra barn? Men ingen ska komma och säga att det inte går.

  ”Hej.
  Verkanseld.
  Skjut tills det är lugnt. Omringa sedan med vad lite militär vi har Örebro, genomsök vartenda kyffe, ta blodprov, fingeravtryck, foto och identifiera. Interna alla utlänningar dömda för minsta brott, riv TUT, PUT och medborgarskap för dem, konfiskera alla ev. tillgångar, och utvisa dem till a) hemland/förälders hemland, b) Lampedusa, c) det land de avrest mot Sverige ifrån – enligt metod kasta ut från planet när det landat.
  Alla länder som klagar tillfrågas öppet i direktsändning hur många de vill ta emot. När FN klagar stoppar Sverige allt ekonomiskt stöd till FN. När EU klagar inställer Sverige alla betalningar. Alla länder som erhållit ekonomiskt stöd från Sverige avkrävs full redovisning av detta, och ej korrekt redovisa medel återkrävs för att skapa underlag för att tvinga dessa länder att ta tillbaka det slödder de skickat hit.
  Alla moskéer rivs och islam förbjuds avs. utövandet, med hänvisning till hur många muslimska länder hanterar andra religioner – ”Börja med att öppet fördöma Saudi innan ni gnäller på oss”, typ. Utövande av islam görs till skäl för utvisning. Du kanske inte är gammal nog att jämföra Sverige med och utan islam, men jag är.
  Sverige med islam är för svenskarna vad Tyskland med nationalsocialism var för judar.
  Den satsen får gärna spridas.
  Repetition:
  Undergång/-kastelse eller apartheid, segregation och etnisk rensning. Välj, eller kom med bättre bud.
  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare”

  Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s