Kraftig ökning av hjärtproblem och stroke i Tyskland efter massvaccineringen

Precis som i Sverige försöker man även i andra länder tysta ner biverkningarna av massvaccineringen mot Covid-19 och Tyskland är ett exempel. Nästan ett och ett halvt år efter att coronavaccinationerna började i Tyskland försöker såväl media som politiker och institutioner sopa betydande överdödlighet samt miljontals fall av vaccinbiverkningar under mattan.

Parlamentsledamoten Robert Schaddach (SPD) ställde i mars en parlamentarisk fråga till senaten i Berlins interna administration om utvecklingen av Berlins brandkårs siffror avseende relevanta incidenter som tyder på misstanke om vaccinationskonsekvenser, hjärtbesvär och stroke under de senaste fyra åren.

Senatsadministrationen gav ett oroväckande svar; Under rubrikerna ”Hjärtklagomål/implanterad defibrillator” och ”bröstsmärta/andra bröstbesvär” ökade antalet loggade fall 2021 med 31% till totalt 43.806 jämfört med genomsnitten från 2018/2019. På samma sätt ökade antalet loggade fall under nyckelorden ”Stroke/Transient Ischemic Attack (TIA)” med 27% till totalt 13.096 jämfört med genomsnitten från 2018/2019.

Senatsadministrationen i Berlin vill dock inte kommentera denna utveckling och man skriver undvikande i sitt svar den 7 april att det bland annat kan förklaras av förändringar i antalet akuta räddningsinsatser, till exempel på grund av befolkningstillväxt eller demografiska förändringar.

Svaret mottogs med intresse av Feuerwehrgemeinschaft Berlin, en sammanslutning av flera hundra brandmän som är kritiska till vaccination och en talesperson för föreningen kräver en förklaring. Han sade också att det var slående att den högsta ökningstakten sker just i de åldersgrupper som inte allmänt anses vara utsatta grupper.

Ledningen för Berlins brandkår uppmanar nu till att det inleds en vetenskaplig och öppen undersökning av en möjlig koppling till vaccineringen i samarbete med experterna från Robert Koch Institute (RKI) och Paul Ehrlich Institute (PEI) samt kräver att den ”anläggningsbaserade vaccinationsskyldigheten”, som fortfarande gäller upphävs tills meningsfulla resultat är tillgängliga.

Det är för övrigt intressant att notera att Sveriges tidigare statsepidemiolog Anders Tegnell, som slutade sin tjänst på politiskt styrda FHM för att få ett toppjobb på Världshälsoorganisationen (WHO) i Genève där han skulle arbeta med den globala vaccinationsinsatsen, blir kvar på FHM ändå eftersom man inte kommit överens om det tänkta uppdraget. Så snöpligt avslut för den hyllade Tegnell som var på väg att få sin belöning efter många år av trogen tjänst som tvivelaktig vaccinupphandlare. Efterträdaren Anders Lindblom, tidigare smittskyddsläkare i region Dalarna, är dock ingen förtroendeingivande person han heller eftersom han krävt att all vårdpersonal måste ta sitt ansvar och vaccinera sig, men han passar nog perfekt i det nya kontrollsamhälle man håller på att skapa.

#followthemoney

https://freewestmedia.com/2022/04/20/berlin-senate-tries-to-hush-dramatic-increase-in-heart-complaints-and-strokes-in-2021/

En reaktion till “Kraftig ökning av hjärtproblem och stroke i Tyskland efter massvaccineringen

  1. Det finns väldigt mycket bevis idag för de amerikanska så kallade vaccinens hälsovådliga och rent ut dödliga biverkningar. Ändå fotsätter man.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s