Ingen vet vart vapnen tar vägen

Intressant att även CNN nu ser Zelenskys propaganda.
”It’s a war – everything they do and say publicly is designed to help them win the war. Every public statement is an information operation, every interview, every Zelensky appearance broadcast is an information operation, said another source familiar with western intelligence.”

Vet Sverige vart våra donationer tar vägen?

#followthemoney

https://edition.cnn.com/2022/04/19/politics/us-weapons-ukraine-intelligence/index.html

2 reaktioner till “Ingen vet vart vapnen tar vägen

  1. Våra ”folkvalda” vet nog mycket väl var dessa vapen och donationer tar vägen, men det är inget de vill prata om. Det är heller inte något nytt, då vi stöttade och sålde material till Tyskland under 1930- och ’40-talen, som blev till vapen.

    Gillad av 1 person

  2. Vi vet i alla fall var en del av de svenska vapnen tog vägen. Dom hamnade hos den nazistiska Azovbataljonen. Den ryska armen har tydligen även fått en del av dom. Hoppas Sverige skickade med ett rejält antal liksäckar. Så nu skjuter båda sidor prick på varandra med utländska vapen.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s