Ett tufft jobb att visa vad som verkligen händer

Intressant att lyssna på frilansjournalisten Patrick Lancaster som arbetat i Donbass i många år och dagligen försöker förmedla sanningen till omvärlden trots att både han och hans familj lever med en hotbild mot sig. Han beskriver hur media i väst aktivt friserar sanningen, bidrager till att sprida en falsk bild av attackerna mot civila, inte rapporterar från båda sidor samt ensidigt lyfter fram Ukraina som ”goda”.

Beklagligt att människor inte vaknar upp ur sin indoktrinerade dvala, men så länge de fortsätter att lyssna på MSM är det tyvärr omöjligt att få människor att förstå att de blir duperade.

https://m.youtube.com/watch?v=_7POhXg4qbs&feature=share

5 reaktioner till “Ett tufft jobb att visa vad som verkligen händer

  1. Utmärkt Jenny, för har sett ett par reportage av honom på andra sajter och inte vetat om de var ”trovärdiga”, men du skingrade precis mina ”skeptiska farhågor”..

    Gillad av 5 personer

  2. Sverige och Europa utsätts just nu för en tidvattenvåg av amerikansk krigspropaganda som är värre än den nazisterna en gång utsatte tyskarna för. Det är rent otroligt hur man missleder innevånarna synnerligen grovt, och samtidigt försöker att blockera all sanning, som att blockera RT och Sputnik. Den som är på plats och inte kontrollerad av propagandamaskinen kan bäst beskriva vad som pågår.https://mychinaway.blog.se/files/2022/04/sanningen-forsta-offret.jpg

    Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s