Självrannsakan lyser med sin frånvaro när hyckleriet når nya höjder

Hyckleriet i massmedia gör sig påmind ännu en gång när man gladeligen rapporterar att USA:s president Joe Biden vid en presskonferens sagt att Putin är en krigsförbrytare, utan att överhuvudtaget nämna något om hur USA med diverse presidenter vid styret (inklusive Biden själv) ägnat decennier åt krigsförbrytelser.

Men när USA bombar oskyldiga män, kvinnor och barn är det så klart för en ”god” sak och är självklart inte i paritet med Rysslands brutalitet i Ukraina. Länder som Afghanistan, Irak, Libyen, Syrien, Somalia, Balkan med flera får helt enkelt räkna med lite svinn för den ”goda” saken.

Inte kan media i väst kritisera de som sitter på piedestal och som de välavlönade politikerna i EU kryper för, precis som de inte rapporterar sakligt om konflikten i Ukraina som har mer i sig än vad medborgarna informeras om samtidigt som man undviker att gräva i hur pappa Joe Biden med sin son Hunter är upp över öronen inblandade i en korruptionsskandal i Ukraina som definitivt hör ihop med den uppkomna Ukrainakrisen.

Nej, vi får definitivt inte hela bilden varken i media eller av makthavarna som hellre vill styra spelet till sin fördel istället för att informera medborgarna sakligt med korrekt rapportering från båda sidor av myntet.

#hycklar

#itsokwhenwedoit

Bildkälla: Al Arabiya News

27 reaktioner till “Självrannsakan lyser med sin frånvaro när hyckleriet når nya höjder

  1. Har det någonsin skrivits fredsfördrag efter WW II?
   Inte vad jag vet…
   Vilket innebär att vi är ockuperade…
   Av vem?

   Gilla

 1. MEN USA tog ju hand om weapons of mass destruktion i Irak bombade ski_en av det landet… blev öken igen nästan. Sedan hittade man inga tecken på detta,,,,, Rörande Ukraina sades inte att det fanns VMD innan intåget…. som av en händelse har det bekräftats att det fanns biolab med lagrade synnerligen farliga patogener… började med några stycken osv nu ligger de flestas uppskattning pp att det fanns 25+ sådana… kanske nivå 3 t.o.m ÄSL pågår inte samma lika förstörelse som i Irak….. men mycket förstörelse dock och många döda…. HUR kan de som gav sig på Irak få sina saker godkända…. medan det som sker nu inte röner annat än klander…. OCH naturligtvis skulle inget av dessa hänt…. MEN USA med 50 krig sedan 100 år och inget enda på ”hemmaplan” varför?

  Gillad av 1 person

 2. Inte ens när verkligheten kommer fram får vi veta hela sanningen. Allt den ”goda saken” handlar om egentligen är makt, pengar, inflytande och tillgångar och inte ens detta ska den lilla människan känna till eller har vetskap om, här är de riktigt mörka krafterna som styr och ställer. Men våra politiker vill gärna in i ”skiten” allt för att de ska få det bättre och mer makt än folket som ironiskt nog sägs äga makten, vilken är ett stort skämt. Politikerna skulle aldrig släppa ifrån sig makten till det svenska folket, aldrig. Skulle det hända då vet politikerna att de inte skulle ha något jobb kvar att gå till.

  Gillad av 2 personer

  1. Helt rätt
   Folk har varit långt före mig….
   Vad beskriver oss?
   Genom.
   Kolla giants(Nefilim).
   Helt galen?
   Du gör som du vill.
   Kanske genomet finns i oss?
   Psykopater.
   Vad kaller du världens ledare idag?
   Filantroper?

   Gilla

 3. Såpass, ni som hycklar här tycker alltså inte att Putin begår krigsförbrytelser? Är det så det ska läsas? En hel del förvånade retorik här må jag säga.

  Gilla

  1. Är du fortfarande igång. Inlägget handlar inte ens om det, utan hur media hycklar och såväl politikereliten som medborgarna som nu kacklar för fullt håller klaffen när USA gjort samma sak otaliga gånger.

   Gillad av 2 personer

 4. Ja det är jag! Putin är en krigsförbrytare som gör ett tydligt brott mot folkrätten. Det finns fler som gjort det! Jag diskuterar ett oprovocerat krig nära Europa nu. Men visst tyck gärna synd om skurkstater i MENA. Och där är skillnaden. USA har inte gjort det på detta oprovocerade sätt. Jag tycker det är tråkigt att ni (du) inte förstår. Att jämföra Ukraina med Afghanistan och Somalia är lågt, riktigt lågt. Jag kommer att vara igång tills du censurerar mig! Dock får du ju medhåll ibland.

  Gilla

   1. Behåll NATO-trollen, Jenny! De är så söta och motverkar sin egen agenda ständigt p.g.a. låg intellektuell förmåga!

    Gillad av 1 person

   1. Martin tycks leva i den orwellska världen där det land som angriper ett annat land kallar det för självförsvar. Krig är fred. Lögn är sanning.

    Gilla

   2. Nej. Krig är det sedan nassarnas kupp och Azov battaljonens etniska rensning i östra Ukraina började och folket där började stryka med i tusental. När tusentals stryker med så är det definitionen på krig. Etnisk rensning är ett krigsbrott, men det är inte Putin som håller på med detta.

    Han vill inte avskaffa ukrainska eller ukrainare, enbart få stopp på nassar och de som vill sätta kärnvapen på den ryska gränsen och undergräva MAD-doktrinens mål, d.v.s. att ingen lockas att skjuta först, samt att det finns tid att avbryta om någon galen general har tryckt på knappen. Det gör Putin rätt i, för detta kan förmodligen förhindra tredje världskriget.

    Putin ser gärna ett neutralt alliansfritt Ukraina, helt utan krigsförbrytare-organisationen USA/NATO, med ett bra konventionellt försvar och det gör nog de flesta ukrainare också om de sätter sig in i saken. Samma sak gäller för oss i Sverige. Vi har ingen anledning att göra oss själva till måltavla för kärnvapen genom att ha dem i Sverige.

    NATO är enbart ett sätt att lura Europas stater att köpa amerikanska vapen, samt att skapa konflikt med Ryssland, eftersom USA:s kriminella psykopater lever på andra länders konflikter. Putin och Ryssland ansökte om att få vara med i NATO och EU, men fick inte. Varför inte? För då blir det ingen konflikt och då finns ingen anledning för NATO:s existens.

    Missförstå mig rätt. Jag är emot EU och NATO och det är inte Ryssland som bör gå med, men alla folk som bör gå ur, av samma anledning som alla forna sovjetrepubliker gick ur Sovjet. Överstatlighet är dåligt.

    Gillad av 3 personer

   3. Du skriver att överstatlighet är dåligt och där håller jag med dig. Dock ska vi vara uppmärksamma på att det är just överstatlighet som Ryssland vill utöva på grannlandet Ukraina. Ryssland eller något annat land för den delen ska inte styra över en enskild stat. Detta är inte frihet.

    Gilla

   1. Absolut. Men det borde inte komma som en överraskning för honom vilka konsekvenserna blir. Ryssland blir en pariastat. Isolerad från den fria världen. Inget som bekymrar mig. Ryssland har inget som lockar mig. Dock, skulle Ryssland någon gång bli ett normalt land så tror jag det finns fantastiskt mycket att se där. Men då får de bygga upp ett samhälle där man kan röra sig fritt, bo på hotell samt äta god mat lite överallt. Men det blir nog inget jag som 75-åring får uppleva.

    Gilla

  1. Självklart är Putin en krigsförbrytare. Men han sitter oåtkomlig för oss. Han är rädd för att bi mördad så nu visar han sig bara på TV. Hur gick det för stollen som ville erövra världen på 40-talet? Han dog, hastigt och lustigt. För egen hand sägs det. Kommer Putin våga göra så? Time will tell.

   Gilla

   1. Så Putin som vill plocka bort etniskt rensande nazister, kärnvapen och biolabb är likt Hitler? Tycker du inte den jämförelsen haltar betänkligt? …kanske särskilt eftersom det redan finns ett mycket kriminellt företag, dit nassarna välkomnades 1945, ett företag som har marscherat in i land efter land sedan dess under olika lama ursäkter?

    Gillad av 2 personer

 5. Såå?
  Vad göra?
  Hitler tog oss ur det
  världsledande transfererings systemet £, vad jag vet.
  Numera $, det kostade…
  Lås.
  Bra/dåligt?
  Hur ser det ut idag?
  Kanske någon fattar.
  SWIFT.
  See my point?
  Hur vore det med guld bakom?
  Kan någon fatta hur lurade vi är?
  Vilka har sänkt kronan?
  Jag.
  Nope.
  Nasse?
  Nope.
  Ljuger, jag?
  Nope.
  Tryck mer sk pengar & du ser.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s