Hur man lyckas framstå som motståndare till något man själv godkänt

Ett annat hett ämne inför valet är drivmedelspriserna som bara under det senaste året ökat med drygt 70% för bensin och 60% för diesel. Omkring hälften av priserna består av skatter. Här har Moderaterna försökt profilera sig som motståndare till de sjukt höga priserna och inläggen på sociala medier med regeringskritik mot drivmedelspriserna tillsammans med löften om skillnad vid ett maktskifte avlöser varandra, men något många tycks ha glömt är att partiet samtidigt har varit en av de starkaste förespråkarna i riksdagen av reduktionsplikten som innebär att alla drivmedelsleverantörer måste blanda i en allt högre andel biodrivmedel.

Facebookgruppen Politiskt inkorrekt har satt samman en avslöjande video där man påvisar att Moderaterna aldrig har protesterat mot reduktionsplikten, utan röstat ja till den samt hyllat den i riksdagen.

Tur för våra riksdagspartier att svenska folket glömmer så fort och fortsätter rösta på samma partier år efter år trots deras uppenbara brister. 👍

#onlyinsweden

https://fb.watch/bH-6qn68Xy/

VIDEO: Se när Moderaterna hetsade fram DYRT bränslepris

20 reaktioner till “Hur man lyckas framstå som motståndare till något man själv godkänt

 1. Ja, den som inte förstår att när man ska blanda in mat i bränslet så blir det dyrt borde inte få vara med och bestämma framöver. Att dessutom tro att allt bränsle ska ersättas av mat är ju korkat. Vad ska vi äta? Eller blir det ransonering? Du får välja, fem liter bränsle eller en dagsranson mat? Men här har ju de flesta partier mält ut sig. Ett parti ville inte införa detta. SD.

  Gillad av 1 person

 2. ”Putinpriser” som Karl-Petter Thorwaldsson kallar de skattehöjningar som socialdemokraterna och de andra politiker har gjort, allt för att flytta fokus från deras skattehöjningar till någon annan som får bära hundhuvudet. Alla partier som sitter i riksdagen idag är alla lika stora kålsupare det är ynkligt hur lite de är villiga att göra för Sverige och svenskarna. Allt handlar om att komma vidare till de riktigt stora rövarna som de så gärna vill framställa som riktigt stora statsmän eller makthavare, själv ser jag de hela med stor avsmak och förakt. De som kallar sig politiker idag är inga politiker iallafall inte för folket och för oss som bor i Sverige, allt handlar om att politikerna vill få det bättre och tjäna bättre till vilket pris som helst, vi har alla sett Fredrik Reinfeldt, Margot Wallström och Stefan Löfvens resor bekostade med svenska skattepengar, säger som Magnus Uggla jag mår illa, riktigt illa.

  Gillad av 2 personer

  1. Jag glömde nämna att de ser ut som att vi kommer att få en beredskapsskatt mitt upp i allt när vi betalar 150 miljarder till EU:s så kallade Coronafond, Ett annat område som slukat enorma resurser är hanteringen av och till följd av WHO-pandemin. Sammanlagt omfattar de ekonomiska åtgärderna som vidtagits nästan 400 miljarder kronor för 2020 och 2021. Det motsvarar ca 40 000 kronor per invånare. Till det har ca 1000 miljarder ställts till förfogande i olika former av lån och garantier. Till det kommer kostnader för miljontals doser vaccin och bara PCR-testerna har kostat staten över 22 miljarder kronor. (Källa: Regeringen)

   Till detta så kommer det att en genomsnittlig flykting utgör en årlig statsfinansiell kostnad om 74 000 kronor, och under sin livstid närmare 3 miljoner kronor. Totalt kostar då flyktingpopulationen omkring 41 miljarder kronor om året (2015), eller cirka 1 procent av BNP. Den egentliga kostnaden torde dock vara högre, eftersom man inte har räknat på utgifter för det direkta mottagandet eller exempelvis kostnader för subventionerade anställningar. (Källa: SvD)

   Jag kan fortsätta men slutar nu och hoppas att alla som läser detta inlägg funderar hur mycket av dessa skattepengar som kommer oss svenskar till godo, i ex bättre sjukvård, skola, äldreomsorg, polis jag kan fortsätta längre men hoppas att folk börjar ifrågasätta vart alla våra skattepengar tar vägen.

   Gillad av 2 personer

   1. Beredskap är bra att ha när det kniper och den kostar skattepengar, så vida man inte ordnar den själv och skiter i att betala skatt, typ köper en egen gård med odling och djur. Beredskapen har de bestulit i tre decennier för att skicka pengar till EU och andra ställen, samt för att strössla pengar på icke-barn och icke-flyktingar.

    Gilla

 3. Bra och upplysande, som en påminnelse. Jag vill även lägga till biståndsbudgeten. Om biståndet minskas i samma takt som försvaranslagen ökar blir det ett ”nollsummespel” utan socialistiska skattehöjningar. Kanske dags att tänka på Sverige inom befintlig budgetram. Jag är även av åsikten att en ukrainare in = en ljugande afghan ut.

  Gilla

  1. OJ!
   Du menar ”en ljugande afghan ut” ser jag som vuxna män som hellre vill se sig själva som barn, ynkligt är det rätta ordet. Påhejade av batikhäxor som får sin lust mättat och en otroligt svag mediabevakning som inte vågar berätta sanningen. Tror alla svenskar hellre ser en ukrainare än någon från Mena, samma värderingar, nästan samma kultur och nästan samma värderingar mer än man kan säga om det senaste 30-åren.

   Gilla

  2. Vilken individ i folkgrupperna som ljuger kan säkert variera. Det är ju inte alla ukrainare som är nazister och därför behöver skydd i Sverige av vår nazistiska regim som skickat vapen till dessa nazister i Ukraina. När de f.ö. kommit till angränsande land är de inte längre på ”flykt”, men på välfärdsjakt.

   Gilla

   1. Det varierar säkert, men MENA invandrare som ej kan registreras på grund av tappade pass dominerar kraftigt. Konstigt att de inte tappar sina Iphones i samma omfattning. Jag hoppas innerligt att du inte tycker Sverige är första säkra land för araber och negrer.

    Gilla

 4. Jag gärna förhållande 1:5. Gillar ide´n om att ta emot riktiga flyktingar tidsbegränsat. Ogillar ide´n om ljugande ”barn” och kriminella somalier som vi av någon anledning inte kan bli av med. Säger det igen: Inget PUT och Inget TUT, ni ska bara UT.

  Gillad av 1 person

  1. Härligt, vi ser samma problem och vi ser samma lösning. Nu ska vi bara gemensamt få Sverige ur denna mörka verklighet till en ljus framtid och fan ta han som tvivlar på möjlighet den personen gör sig inte besväret att ens tänka tanken att bidra till en framtid.

   Gilla

  2. Det är bara det att man inte bör uttrycka sig så om man ska få med sig alla psykopater som vill utmåla sig själva som godheten. Den ondskan kan t.o.m. vara här som troll, OJ, för att ge Jenny associationsskuld till sådana kommentarer, även om det inte var hon som sade det.

   Vill man bry sig om barnen i världen på riktigt så bör man poängtrea att ”barn” i behov av hjälp ytterst sällan har skäggväxt, samt går att hjälpa eller hämta i de flyktingläger som skapats av alla de bombliberala krigshetsande partiernas krigsförbrytelser mot andra nationer. Det är naturligtvis inte alltid rätt att hämta dem, särskilt inte om de har släktingar i sitt närområde, eller skulle utgöra en fara väl i Sverige.

   S.k. ”ankarbarn” som utnyttjas för att ta hit hela tjocka släkten ska vi inte heller ha hit! Däremot kan man se till att de har mat, värme, annan hjälp och utbildning lokalt OM släktingarna är fattiga, eller inte tar hand om dem.

   Barn till föräldrar som av religiösa skäl inte kan sluta föda fram barn och därför skapar överpopulation och miljöförstöring, samt därför är fattiga, bör vi naturligtvis aldrig ta emot.

   Människor ur sådana kulturer utgör ett stort hot mot hela naturen och mot mänskligheten och bör tyvärr dö i den svält som de alltid skapar där de befinner sig. De skall heller inte ha någon hjälp förutom utbildning bort från vidskepelse, tills de förstår sin egen belägenhet. Vi har tyvärr allt fler sådana människor i Sverige numera, Samtidigt kan vi inrätta ett bra vetenskapligt utbildningssystem, utan vidskepelse, så det kan nog gå bra på några få generationer.

   Gilla

   1. I sak verkar vi vara helt överens. Jag skriver bara i klarspråk, vilket kanske inte alla vågar!

    Gilla

 5. Det känns som om man lever i ett dårhus!!! Tack för att du påpekar att många klagar på politiker och deras partier ena dagen och hyllar dem den andra utan att förstå att de hela tiden lurat dem. Folk verkar ha minne som en guldfisk! 🙂 Men så klart, all propaganda och hjärntvätt har väl malt ner förståndet för många som inte orkar läsa till sig den sanning som ändå finns tillgänglig för den som söker.

  Gillad av 2 personer

  1. Det mest förvånande för mig är att folk trots vetskapen om lögner och propaganda ändå bänkar sig framför skiten, trots att vi lever i en tid med så många alternativ.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s