Skyller på tekniskt systemfel efter att visselblåsare påvisat explosion av vaccinrelaterade skador

När den amerikanska senatorn Ron Johnson (R-WI) höll i en utfrågning om vaccinsäkerhet i januari i år, klev några visselblåsare från amerikanska försvarsdepartementet fram och visade upp alarmerande data som delats från databasen Defense Medical Epidemiology Database (DMED) som spårar militär personals sjukdomar i syfte att lokalisera negativa hälsotrender som kan påverka stridsberedskap.

Advokat Thomas Renz rapporterade om fem års data som visade en alarmerande ökning av medicinska problem relaterade till covidvaccin. Visselblåsaren trädde fram eftersom deras överordnade hade ignorerat problemen och Renz planerar att dra ärendet i amerikansk domstol.

De tre militärläkarna Samuel Sigoloff, Peter Chambers och Theresa Long visade hur antalet missfall ökat med 300% i militären under 2021 jämfört med de senaste fem åren. I snitt har 1.499 missfall registrerats årligen de senaste fem åren, men under 2021 uppgick det till 4.182 enbart under de tio första månaderna.

Samma trend ses i de ökande cancerfallen, från ett femårigt snitt på 38.700 fall per år till 114.645 fall under förra årets 11 första månader. Även neurologiska sjukdomar ökade med otroliga 1000%.

En talesperson för försvarets hälsomyndighet förklarade att det var ett ”tekniskt fel” i deras eget epidemiologiska system som orsakat den alarmerande datan, men utan att lämna några detaljer om hur ett tekniskt fel har undgått den högutbildade personalen under fem års tid. Det tekniska felet upphörde tydligen i januari 2021, men upptäcktes inte förrän Thomas Renz vittnade om det inför Senator Johnson.

Det dyra DMED-systemet har nu tagits offline för att identifiera orsaken och rätta till felet, men det kan lika väl röra sig om att man vill dölja datamanipulering.

Datan har laddats ned av flera militärläkare som kopplar samman detta med massvaccineringen mot Covid-19 – samma koppling som även tyska läkare har observerat.

*Hypertoni: 2.181% ökning

*Sjukdomar i nervsystemet: 1.048% ökning

*Maligna neoplasmer i matstrupen: 894% ökning

*Multipel skleros sclerosis: 680% ökning

*Maligna neoplasmer i matsmältningsorganen: 624% ökning

*Guillain-Barre syndrom: 551% ökning

*Bröstcancer: 487% ökning

*Demyeliniserande autoimmuna sjukdomar: 487% ökning

*Neoplasmer i sköldkörteln och andra endokrina körtla: 474% ökning

*Kvinnlig infertilitet: 472% ökning

*Lungemboli: 468% ökning

*Migrän: 452% ökning

*Ovarial dysfunktion: 437% ökning

*Testikelcancer: 369% ökning

*Takykardi: 302% ökning

Detta borde generera stora rubriker, men som allt annat som ifrågasätter eller kritiserar vaccinen tystas det ned av media och försvarets hälsomyndighet har inte heller gått ut med en pressrelease för det var trots allt ett ”tekniskt fel”.

#followthemoney

US defense database DMED tracked exploding number of vaccine-related injuries

6 reaktioner till “Skyller på tekniskt systemfel efter att visselblåsare påvisat explosion av vaccinrelaterade skador

  1. Det är säkert viktigare att täcka in när någon minister åker pansarvagn på Gotland, tror jag, men jag vet inte mer än vad jag får höra av de som har vikt sig dubbla i hånskratt. De vill inte höra den evidenta sanningen som döljs. Då får de kognitiv dissonans och det är inte lika lättjefullt.

   Gilla

 1. Jag är ändå lite skeptisk till omfattningen av en del av dessa sjukdomar. Till exempel cancer tar ju många år för att utveckla symptom. En förklaring till dessa siffror är att många människor har besökt läkare iom vaccinering och då har dessa sjukdomar hittats. Mer eller mindre av en slump alltså. Det kan också vara så att människor har fyllt i någon hälsodeklaration i samband med vaccinering och då nämnt migrän och andra symptom. Nä,jag tror inte på att de flesta av dessa sjukdomar orsakats av vaccin. Men vad vet jag.

  Gillad av 1 person

  1. Jag hoppas själv att jag har helt fel. Det vore helt fantastiskt om vi paranoida ”konspirationsteoretiker” skulle få helt fel, istället för att ständigt få rätt.

   Gilla

 2. Jaa först accepterar man 5år av händelser rörande medicinska åtgärder på soldaterna…… ingen reaktion alltså har antalet såväl som typ av händelser varit konsistenta och inte alarmerande…… Nu efter att den medicinska åtgärden vaccinering gissar att man vaccinerat tidigare också…… det vore ju konstigt om vaccinerade plötsligen retrospektivt blir friskare eller sjukare? Menar så illa kan det väl inte varit att man missat fall…. för det som sades var ju flera gången fler av vissa biverkningar…….. om det är fler nu…. hur har man kunnat tappa bort 5 år av konsistenta rapporter…. och varför fortsatte inte bara ”felrapporteringen” om det nu var ett system fel…. dvs man upptäckte en anomali och nu pågår damage control även om det varit slask i given i 5 år är det väl bara att plocka fram det…. en enkät bland soldaterna borde ju ge fakta direkt….. osv …. dags för många vita och något att dricka till det

  Gillad av 1 person

 3. Misstänker att de ansvariga militärerna vill dölja det faktum att de har experimenterat fram biovapen på sina soldater, utan att informera om riskerna, säkert med en massa andra experimentvacciner, vilket man inte får enligt Nürnbergkoden. De är säkert skraja för sina egna soldater nu, tror jag. Soldaterna vet exakt precis hur man både torterar och dödar, för detta har de beordrats till ofta av dessa krigsförbrytare.

  När så pedo-Bill fick tag på dessa data så misstänker jag att han njöt vid tanken på att skjuta in biovapnet i alla utom i sin egen Molok-sekt, samtidigt som han och hans Molok-kumpaner tjänar storkovan på bedrägliga PCR-tester, biovapenförsäljning, behandlingen av de som drabbas av detta biovapen, samt på nedstängningarna som gynnar deras monopolföretag och deras droghandel, allt medan populationen sakta decimeras i en slags evig rysk roulett som består av plötsliga dödliga allergier mot det injicerade biovapnet(spikproteinerna), eller andra åkommor, eller plötslig död av drogöverdoser eller självmord.

  Vaccinpassen är ett sätt att skaffa sig total kontroll över individerna och påtvinga så många som möjligt detta elände. Vägra på alla sätt ni kan! Sätt er på tvären!

  Måste medge att det rent matematiskt är en snygg ekvation, med tanke på att populationen är alldeles för hög. Pedo-Bill och många andra psykopater har ofta högt IQ, men låg emotionell intelligens. De har nu massmördat massvis med människor och skuldsatt massvis med nationer. Kommer de undan med detta? Kanske, men vilket förfärligt eftermäle de har skaffat sig! Jag förstår dem faktiskt inte. Pedofiler och massmördare… Ekologisk hållbarhet är ju en fullt möjlig väg framåt, helt utan sådant elände.

  Sent skall fåren vakna och bli politiskt aktiva för att skydda sig själva, varann och barnen mot Molok-dyrkarna, denna djävulens synagoga.

  Politiker, läkare, forskare och journalister, som är i klorna på Molok-dyrkarna, kan inte, vågar inte eller vill inte rädda oss. Vägen framåt för våra barn heter aktiva människor som skapar bättre partier och valsamverkar! Ger vi oss inte på politiken, så kommer den ge sig på oss.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s