Riskerna förtigs när pengarna styr

I takt med att allt fler människor smittas med Covid/Omikron närmar vi oss troligen slutet på restriktionerna och enligt Anders Tegnell rör det sig nu bara om dagar alternativt veckor innan beslutet tas om att upphöra med galenskaperna som skapat så mycket onödigt lidande för såväl privatpersoner som näringsidkare.

Man hade hoppats på att även den regelbundna massvaccineringen skulle avtaga i takt med att immuniteten breder ut sig i samhället, men istället kortas nu dosintervallet från fem månader till tre månader för påfyllnadsdos av vaccin mot Covid-19 trots att det inte gör jättestor skillnad för individerna vad gäller skyddet.

Samtidigt fortsätter det komma fler oroande rapporter om vaccinens biverkningar, exempelvis berättade balsameraren Richard Hirschman häromdagen i en intervju att han noterat konstiga och gummiaktiga proppar i venerna hos avlidna amerikaner. Hirschman fotograferade dessa maskliknande fynd och visade under intervjun.

Många av de vaccinerade personer som hamnar på Hirschmans bord har avlidit av en hjärtattack eller stroke. Hirschman tog långa fiberaktiga strängar från en av kropparna och den röda delen ser ut som en normal blodpropp, men den vita fibrösa delen var inte normal. Enligt Hirschman faller en normal blodpropp ihop lätt när man rör vid den, men den vita delen känns starkt, väldigt smidigt och mycket hårt, vilket inte är normalt.

Hirschman har också kontaktat kollegor som bekräftar att de sett samma sak och att antalet personer med denna typ av ”maskar” har ökat från 50 till 80% den senaste tiden.

Nu försöker Hirschman ta reda på vad materialet består av och hans magkänsla säger att det rör sig om koppling till vaccinet.

-”Om den här tar sig upp till hjärnan får du en stroke och om den tar sig till hjärtat får du en hjärtattack. Människor behöver få kännedom om detta.”

När Hirschman får frågan hur ofta han stöter på detta svarar han att av de 35 personer han dagligen balsamerat den senaste månaden har 20-24 haft dessa proppar.

Vi har alla nära och kära som vaccinerat sig och jag tycker det är märkligt att vi inte för någon diskussion om riskerna med massvaccinering i Sverige när det är ett känt faktum att de långsiktiga biverkningarna är okända. Istället för en ärlig debatt fortsätter samma vaccinpropaganda som innan och man låtsas inte om varken de många rapporter om biverkningar eller varningarna från seriösa forskare som istället censureras, trots att det finns en stor risk att detta kan ge långtgående konsekvenser för hela samhället om vi fortsätter på inslagen väg utan att stanna upp för att reflektera.

Är intäkterna viktigare än människors hälsa? Mycket talar i alla fall för att det kan bli samma tillvägagångssätt som med svininfluensan, det vill säga att man vaknar när det redan är för sent.

#followthemoney

Embalmers discover strange, rubbery ‘worms’ in bodies of the jabbed

https://sverigesradio.se/artikel/just-nu-dosintervallet-kortas-till-tre-manader-mellan-dos-2-och-3

11 reaktioner till “Riskerna förtigs när pengarna styr

  1. Jag tror inte på ett ”experiment” längre. Det här verkar vara medvetet massmord. Om det här är sant så hoppas jag verkligen att de kan dra ut propparna ur alla godtrogna som tagit biovapnet och ge dem något som kan rädda dem! De verkar tro på acetylsalicylsyra. Kan vara värt att ta för alla som har tagit injektioner, om det kan förlänga deras liv.

   Gillad av 2 personer

   1. För egen del försvann ”tron” när jag insåg tidigt 2020 alla omdefinieringar av diverse saker i sammanhanget – pandemi (2009), flockimmunitét (2014) och vaccin (4-5 ggr efter 2009). Det pekar bara åt ett håll …

    Gillad av 1 person

   2. Lars Bern tror att maskroste kan minska spikproteinernas skadliga verkan. Jag har länge haft problem med shedding när jag möter nyvaccinerade personer och för mig har maskroste varje morgon klart minskat sheddingens påverkan.

    Gilla

   3. Om det fungerar för dig så är det kanske bra, Anders. Tackar för ditt tips. Var dock väl medveten om att maskrosvin blev olagligt p.g.a. giftet i maskrosen! Giftet kan ha positiv verkan, men också negativ verkan.

    Gilla

 1. För mig försvann tron på detta, som jag sagt tidigare, för länge sen….
  Jag har varit fri de senaste 4 åren & haft det bra. .
  Knega?
  Jag tror inte det.
  Ni vill kallar mig??
  Idiot?
  Tack!
  Nu står vi här…
  Vem har gagat?
  Jag står gärna för fiolerna, bara jag vet varför….
  Tokig?
  Kanske….

  Gilla

  1. Vi hade aldrig behövt inympa den monopolkapitalistiska globalismen, men kunnat behålla tullmurar och demokratisk socialism, d.v.s. det som fulmedier, politikeradel och det lurade folket har nedmonterat i 30 år nu, i val efter val.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s