Missvisande covidstatistik trots allt

I media konstateras att Annie Lööf smittats av Covid-19 och eftersom hon var närvarande i riksdagen i går lär det vänta en masstestning av de närvarande. Samtidigt är det intressant att se hur vaccindebatten slagit om vartefter det blivit tydligt att vaccinerade sprider smittan och de som tidigare gått ut hårt med att alla måste vaccinera sig för att stoppa smittspridningen i samhället eftersom vaccinet ger skydd, hävdar nu att man vet att vaccinet inte skyddar mot smitta men att det ger ett mildare sjukdomsförlopp. Så från att fokus varit vaccinkrav för att skydda riskgrupper, har det nu övergått till att handla om att ovaccinerade ska skyddas från allvarlig sjukdom och därför måste alla vaccinera sig. Att ovaccinerade gjort ett genomtänkt och aktivt val samt att det för de flesta fungerar utmärkt med immunförsvaret är inget som respekteras.

Det är också intressant att se hur fler och fler tidningar tar upp de frågeställningar som många av oss kritiserats för att ifrågasätta under det senaste året, exempelvis den missvisande statistiken över hur många som egentligen vårdas inneliggande för covid. I dag skriver exempelvis DN om att flera regioner larmat om att siffrorna kan vara missvisande eftersom även patienter som lagts in av andra skäl ingår i statistiken.

När regeringen tidigare i veckan presenterade nya obefogade restriktioner, var en av anledningarna det påstådda trycket på sjukvården – något som även media orerat om i otaliga artiklar. Men verkligheten är en annan och nu har minst tre regioner har hört av sig till Folkhälsomyndigheten med anledning av att siffrorna i själva verket kan vara överdrivna. Skälet är att även personer som läggs in för exempelvis benbrott, men som testar positivt för Covid-19 klassas som Covid-19-patienter, trots att detta i praktiken är en bidiagnos.

Något verkar vara på väg att hända i världen. Både WHO och Europeiska Läkemedelsmyndigheten har ifrågasatt fortsatt vaccinering med boostersprutor samtidigt som alltmer oegentligheter läcker ut i media och allvarliga biverkningar blir en alltmer diger samling. Men i Sverige där vi varken har allvarlig sjukdom eller mycket dödsfall drar man istället åt svångremmen nu. Obegripligt.

#followthemoney

https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/regioner-covidstatistik-kan-vara-missvisande/

15 reaktioner till “Missvisande covidstatistik trots allt

 1. Hej Jenny,

  Tack för alla dina peppande mail!

  Insåg i dag att DN:s chefredaktör Wolodarski är en World Economic Forum-alumni.

  Klart att han inte kritiserar sina polare: Macron, Trudeau, Adern och Andersson.

  Mats

  Skickat från min iPhone

  Gillad av 2 personer

   1. Bra att lyfta detta. Jag har följande att dela med mig av:
    1. Data för Pfiezer har levererats av dem men delvis dolts på önskan av FDA och då undrar jag om EU har samma. https://www.fdanews.com/articles/206113-federal-judge-tells-fda-it-must-make-public-55000-pages-a-month-of-pfizer-vaccine-data?fbclid=IwAR1_kPj-xpLQ_gEDnRfc9dng8AnINHQkHVxkvmQ3h-uuPd6oOFGrXdscSRM
    2. More harm then good summery ” https://www.canadiancovidcarealliance.org/media-resources/the-pfizer-inoculations-for-covid-19-more-harm-than-good-2/?fbclid=IwAR3yWlLn68pQVuvid3mNYCHcBbb3TdYxKmdxXTp2vWojiBQoDyDrNw1MUU4
    3. Rapport från israels bästa microbiolog säger att nu är det dags att sätta stopp på vansinnet”. data och rapporter från vetenskap ligger även låst och skyddade för att användas vid utredning:
    a) https://swprs.org/professor-ehud-qimron-ministry-of-health-its-time-to-admit-failure/?fbclid=IwAR2NaTiEKasNmLZpQ7SQYJ0EyKWVHbcnFk8zAow6MphpZg9iPcTHkNvB4_k
    Ovan ger samma svar som 2.
    4. En explanation om hur vaccin can påverca och vad de gör med en . Möjligt därför så många blir dåliga. #https://swprs.org/open-letter-from-professor-sucharit-bhakdi-to-german-chancellor-dr-angela-merkel/
    https://www.linkedin.com/in/sucharit-bhakdi-997089133?originalSubdomain=de
    5 Data är fel och det finns ej något ansvar som förr. Världsmedborgare har av betald media från någon hetsats att vaccinera sig och utan att upplysas om de fatalt dåliga rapporter de beslutats på att rulla ut detta. Vi från Sverige förlitar oss på regering och regelverc men de visar sig nu att jag inte heller med det jag sett tror att Sverige är de som vet och att de andra har fel. Jag tror snarare tvärtom. De har ej data för den är dol och man har ett släpphänt.
    7. Mrna Vaccin är nytt och vi har ej någon långtids data. Det är ett enormt experiment! ingen har det och att det ger myocarditis och speciellt pojcar och män och för vinnor så can det påverca menstruation. Hur är det då med de barn som föds med de ägg man har och inte får fler?
    8. Galnast av allt är att Pfiezers CEO nu säger att de första två boosterna är värdelösa. Jag vill säga att de är alla dessa vacciner.oavsett vad de är samt RNMA som är ett experment. https://www.cnbc.com/2022/01/10/pfizer-ceo-says-two-covid-vaccine-doses-arent-enough-for-omicron.html
    8. Medias roll att hetsa med hjälp av regering. Se bara nedan. All data och alla rapporter visar att med vaccin smittar man och man blir sjuk. Nedan ser man ju ljugande läkare och jag hade dött hellre än att ha deltagvt med att ljuga.
    https://www.expressen.se/tv/nyheter/coronaviruset/ovaccinerade-kan-bidra-till-fler-mutationer-/
    karolinska ännu en gång. Pinsamt att vara så otroligt okunnig och jobba med det han gör.
    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/8QjzXE/vaccinerade-sprider-mindre-smitta
    karolinska säger att de har en US rapport ”amerikansk studie.” Vad är de för hittepå studie?
    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Jx7134/forskning-fullvaccinerade-som-blir-sjuka-smittar-sallan-andra
    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/EpJL35/du-kan-sprida-smittan-aven-efter-vaccinering
    FRÅGAN är:
    1. Vem har godkänt detta Vaccin? Jag gissar EU för de har med CDC/FDA USA sagt ”good to go” på utan att ha data. Vem kontrollerade denna data i Sverige och godkände det? Vem och vad hos dem? https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin
    2. Vem kontrollerar alla som har dött av vaccinet eller har skadats? De har ett värdelöst system och de är att de som rapporterar in ej gör det. Jag ser massiva mängder feedbac under jab injuries Sverige och runtom i världen och de är ej någon rodnad och frossa. De är hjärtstopp och det är blödningar och det är dödsfall. Eus data går att samla men den visas aldrig men jag är 100% att detta vaccin borde ha stoppats men snarare har man över vaccinerat och det är ju livsfarligt.
    2. Och gällande att ge barn och unga detta Experiment. Det ger myocarditis eller andra biverningar. Barn och Unga har inga problem med covid. En influensa är farligare och de finns det data av vetenscap på. Vem sa Ja till det i Sverige? Vem har gjort den controllen? Det är gravt allvarlig!!
    3. Varför har vi media som ljuger hela tiden? Varför har alla hetsats att ta detta vaccin. Vad ligger bacom?
    Se även detta: https://www.youtube.com/watch?v=Qj5bo_KFqgo
    Samma team Dr. Reiner Fuellmich och andra stämmer ju England och fler länder och här i Sverige måste vi ställa oss upp och säga nej och det är ju helt galet.
    4. Detta handlar om ett av de grövsta brotten mot mänskligheten och jag menar att det är mer än GRAVT allvarligt.
    Jag anser att detta är ett grovt brott och att man behöver göra en extern utredning med experter och ej några betalade experter. Och även ta in en nödlösnings regering under tiden. Det handlar om så enormt grova brott mot mänscligheten att det är ofattbart. Licnande händer just nu här:
    Tac för bra blogg!!!!

    Gilla

 2. Jag har aldrig fattat det där med vaccinerade får ett mildare sjukdomsförlopp. Jag har aldrig sett något bevis på detta, ja inte ens en rimlig teori som förklaring. Antikroppar mot spikproteinerna omger viruset och antingen funkar de och stoppar viruset från att komma in i cellerna eller så funkar de inte. Menar de att antikropparna stoppar halva viruset från att komma in i cellerna eller vad menar de?

  Gillad av 3 personer

 3. Man kör vidare med sin skrämselpropaganda från regeringen samtidigt som ingen vill prata om hur många som drabbats och fortfarande drabbas ekonomiskt av alla restriktioner och pekpinnar. Världen försvårar produktionen av varor tjänster och ingen frågar sig hur världen skall kunna återgå till det normala när mängder av små och medelstora företag gått i putten. Hur många försvinner ur produktionskedjan och hur klarar de sig överhuvudtaget i detta läge? Men Magadalena, som själv är medlem i World Economic Forum och IMF vet ju redan att WEF inte vill ha tillbaka det normala utan istället vill skapa ett nytt normaltillstånd i vilket ofrihet är den största gemensamma nämnaren.

  Gilla

 4. En annan läste detta och begrundade…https://anthropocene.live/2022/01/07/covid-vacciner-existerar-inte/
  För precis som Anders konstaterade, ett vaccin stoppar obönhörligt vidare smitta, annars hade väl smittkoppor grasserat fortfarande? Ett vaccin skapar en omöjlighet för inträngande virus i cellen att föröka sig, punkt slut. Att som injicera människor med en RNA-modiefererande substans…vad kan gå fel? Att vaccinerade kan smitta verkar som att det blev minst sagt fel i verkstaden, men genom skräckpropaganda , ivrigt påhejad av dumhuvuden till journalister kommer läkemedelsbolagen att tälja guld, huka er för vad de avser att använda dessa otroliga summor till framöver!

  Gillad av 1 person

  1. Jag åt också P-piller för att rädda alla unga sjuksyrror från graviditet, men jag fick ett sådant djävulskt stånd, som inte ville gå ner, och en hel del av dem blev på smällen ändå, fastän jag hade en sådan där otät stänkmask på mig, märkligt nog.

   Då sade läkaren att jag var tvungen att ta booster-P-piller! Logiskt, tänkte jag, särskilt eftersom en massa andra också hade drabbats ”hårt” av det tragiska jätteståndet och ständigt sökte hjälp hos de unga hjälpsamma unga sjuksyrrorna.

   Allt eftersom ståndet blev värre besökte jag även ålderdomshemmen med min otäta stänkmask, för de unga sjuksyrror började se trötta ut. De gamla börjar nu se väldigt trötta, bleka och livlösa ut. Konstigt. De behöver nog fler P-piller, tror jag.

   Så började jag se folk falla omkull likt klubbade sälar och började känna något i hjärtat själv och tänkte att det var nog kärlek och det där om att ”falla för” någon, men var det likbleka Agda eller febriga chokladbruna Aisha eller båda? Så vackert ändå med mångkultur, för kanske kan jag nu ta 11 stycken olika, likt Muhammed, även om de under 18 kommer få vara ifred i mitt fall.

   Nu tänker jag att vi måste nog ha ha P-pillerpass och P-pillermandat för alla män om de unga kvinnorna ska slippa bli på smällen och att alla män ska få 11 kvinnor. Det kommer gå ihop rent matematiskt. Lita på mig! Men först måste alla män, utom jag förstås som inte är gay, åka till Ukrainas skyttegravar och äta massvis med P-piller och bära stänkmask, för när gay blir ok så kommer det börja stänka duktigt där nere i skyttegravarna. I denna fråga så ligger det stolta svenska Pride-försvaret i absolut ”peak performance”!

   Pojkarna? P-piller till dem också! Det kommer säkert bli myspys för dem!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s