Vaccinkrav framstår som ologiskt när vaccinerade smittar och smittas

Mannen som gett hotet om tvångsvaccinering ett ansikte – Ulf Kristersson – verkar själv ha drabbats av Covid enligt ett pressmeddelande från Moderaterna och ställer nu in sitt jultal. Tråkigt för Ulf med familj att drabbas så nära inpå jul, men kanske kommer han nu till insikt om att vaccinet inte är räddaren i nöden som partiet förespråkar och möjligtvis leder detta till att Moderaterna taggar ned kraven om tvångsvaccinering samt utökade krav på covidpass på allmänna platser eftersom viruset inte går att vaccinera bort… nej det tror inte jag heller tyvärr, för individens rätt till valfrihet är inget som står högt till buds i det blå laget – heller inte hos något annat riksdagsparti som det verkar, där man utan att tveka vänt ryggen till en stor del av befolkningen.

På min arbetsplats där nästan alla är vaccinerade är det många som är hemma för att de är sjuka eller arbetar hemma för att de har förkylningssymtom – alternativt går och hostar diskret i korridorerna. Nu hoppas alla att den tredje sprutan ska göra underverk. Själv är jag övertygad om att det finns en koppling till vaccinet som påverkar immunförsvaret till det sämre och jag fortsätter ställa mig frågande till varför människor måste vaccinera sig för att kunna röra sig fritt i samhället samt få nyanställningar i vissa kommuner när även vaccinerade smittar och smittas.

Hela den här idiotin är ologisk från början till slut, vilket inte minst statistiken påvisar, men när styrd media dagligen fortsätter pumpa ut skrämselrubriker för att understödja våra makthavares ogrundade beslut är hjärntvätten tyvärr ett faktum där valfriheten inte längre har en given plats.

#followthemoney

https://www.friatider.se/ulf-kristersson-sjuk-med-covidsymtom

17 reaktioner till “Vaccinkrav framstår som ologiskt när vaccinerade smittar och smittas

 1. Covid-19 är här för att stanna och den verkar ha blivit mildare genom mutationer. Det är mycket låg dödlighet nu. Det är dags att sluta fundera på giftsprutan!

  Gilla

   1. Lever ännu var det ja! Kanske du skulle vänta med att ropa hej tills du vet om du slipper biverkningar! Men det värsta är nog biverkningarna du inte vet om än Per som t ex sämre motståndskraft mot andra influensor och diverse andra sjukdomar!

    Gillad av 2 personer

   2. Hade jag varit 77 år så hade jag kanske också ignorerat källan till eländet, tagit risken med experimentvaccinet, i hopp om att slippa Covid-19 och tagit på mig min modifierade HEPA-mask, hållit avstånd och tvättat händerna flitigt, vilket jag gör nu med hänsyn till sköra individer, men jag hade nog inte förespråkat massvaccinering, särskilt inte av barn, för nu dödas och skadas de allvarligt av vaccinerna, fastän barnen var mycket väl skyddade helt naturligt.

    Synd dessutom att experimentvaccinet inte verkar hjälpa längre. Det hade varit trevligt för alla som tagit risken med dem. Nu har de all anledning att känna sig lite besvikna och lägga hatet mot oss som var skeptiska och avstod, eller t.o.m. känner hat mot oss som fick Covid-19 och biverkningar av det.
    https://folketsradio.se/nedkopplat-laser-the-vaccine-moment/

    Men hatet ska inte vara mot oss som avstod, blev sjuka och immuna, eller räddade våra barn, snarare mot de som finansierade, patenterade, klonade och släppte ut viruset, vilket pedo-Gates och Fauci tjänade storkovan på, fastän deras tester var felaktiga och deras vacciner inte fungerade.

    …men ändå så tror jag att när jag blir 77 år att jag kommer ihåg det som hände nu och istället kanske går på Dr. Björn Hammarskjölds eller Dr. Zelenkos ordination? Vem vet? Kanske kommer jag bli bänkad och hjärntvättad av fulmedia vid 77? Kanske är jag hjärntvättad nu? Svårt att veta. Man behöver exakt den kompetens man saknar för att förstå att man saknar kompetens.

    Gilla

 2. Hej Jenny, tack för dina härliga mail. Du känner kanske redan till nedan:

  Se videon från #nejtillvaccinpass och följ riktlinjer och instruktioner. Detta gäller alla, och det är varje admins ansvar i diverse aktionsgrupp på hemsidan att förmedla och delge sina medlemmar all denna info samt att sätta detta i verket i sin grupp. DETTA GÄLLER FRÅN NU TILLS PÅ FREDAG DEN 17/12 KL 17:00 NU KÖR VI GÄNGET- med all denna backup vi har från våra advokater. jurister och läkare. Du hittar text du ska bifoga och alla mailadresser samt länkar nedan. Stort lycka till mina vänner, Nu sätter vi stop för vaccinpasset som regeringen vill sätta in ytterligare genom förslag till lagstöd från och med måndag. Via e-post Stockholm, 2021-12-14

  TILL REGERINGEN, FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN OCH POLITIKER Vi skriver till er för att påkalla er uppmärksamhet på att en stor del av landets befolkning inte är för drakoniska begränsningar i sina grundlagsstadgade fri- och rättigheter. Med backning av såväl jurister som läkare, vet vi att dessa så kallade åtgärder är både juridiskt och medicinskt inkorrekta. Eftersom Sverige saknar en författningsdomstol vad gäller Regeringsformen 2 kap., är det enda sättet för medborgare att göra sina röster hörda och underkänna grundlagsvidrig lagstiftning och beslut, att rösta bort de ansvariga lagstiftarna. För den enskilda politiker eller parti som vågar ta våra röster på allvar, väntar däremot stor uppslutning och tacksamhet. Frågan om vaccinationsbevis är just nu för många väljare en ännu viktigare fråga än den om exempelvis gängkriminalitet, migration eller skattepolitik. Många har övergivit sina tidigare politiska partitillhörigheter för enbart denna fråga, eftersom den är så pass fundamental för vårt liberala och demokratiska samhälles fortsatta tillstånd. Skyddet för den enskildes kroppsliga integritet stadgas i Regeringsformen 2 kap. 6 §. För den som av olika skäl väljer att inte vaccinera sig, följer betydande inskränkningar i bland annat sin rörelsefrihet, mötesfrihet och demonstrationsfrihet. Åtgärderna vilar på en ovetenskaplig och populistisk grund, där viljan att ”göra något” uttrycks genom irrationella åtgärder som i själva verket har mycket begränsad effekt. Vi står enade tillsammans mot regeringens och Folkhälsomyndighetens ovetenskapliga, ineffektiva och illiberala förslag, och kommer inte låta våra demokratiska och grundlagsstadgade fri- och rättigheter trampas på utan vidare. Det ligger i alla vanliga medborgares intresse att bevara det fria och öppna samhället. Vi ber er därför ödmjukast om uppslutning i denna fundamentala fråga. Hälsningar, (ditt namn) info@socialdemokraterna.se info@moderaterna.se info@sd.se info@centerpartiet.se info@vansterpartiet.se info@kristdemokraterna.se info@liberalerna.se info@mp.se socialdepartementet.registrator@regeringskansliet.se info@folkhalsomyndigheten.se lars.beckman@riksdagen.se jan.ericson@riksdagen.se karin.ragsjo@riksdagen.se lina.nordquist@riksdagen.se OBS VIKTIGT!!!! Alla måste mailas en åt gången annars blir det spam!

  ________________________________

  Gilla

 3. Får jag försöka?Token igen.
  Vad såg våra tecken tydare för ex antal 1000 år sen & skrev ner det i skrifter?
  Jo, de kolla in himlen, mig veterligen…
  Det har blivit mer klart för mig sentida.
  Vad hittade dom?
  Jaa, jag är knappast rätt man men lite latjo är det.
  Mars är i skorpio nu & blir stucken, vill de tro/veta…
  Så som i himlen så ock på Jorden.
  Helt galet hypotes?
  See my point?
  Vem vill sticka nu?
  Någon lär ju utföra viljan här & vilka är de?
  Uffe & c:o(von der Leyen, Biden, BoJo mfl).
  Den ser Ni iaf, va?
  Alla större händelser har skett med 18,5 år emellan enligt astroteologerna, mig veterligen.
  Vad vet jag.

  Gilla

 4. Jo, JFK antydde att Vi styrdes/styrs av hemliga samfund med fokus på bla esoterisk kunskap…
  Don’t shoot the messengare.

  Har någon lyssnat på Max Igan?
  Klart att någon har.
  Skön snubbe!
  Hans underbara australiensiska är sövande så ni måste sitta upp, värre en Mumitrollen…
  Hahaha!
  Han är grym vad gäller insikt, i min bok.

  Gilla

 5. Vad jag lärt.
  Adolf Hitler(666) aka Adolf Schickelgruber(inte 666)…
  Vilka sponsrade vansinnet?
  Wall Street?
  Japp!
  Vem förklarade krig med vem 1933(Daily Express 1933-03-24)?
  Wallstreet.
  Kanske förklarar en del.
  Om yeenkarna knäckt japanernas kod–varför hände Pearl Hartbour?
  Pengar?
  Vilka skicka $hitloads med vapen till Murmansk?
  US of A….
  Pengar.
  Vem byggde T-34:an?
  Sen när blev socialism höger?
  Har vi åkt till månen?
  Jag vet inte men har de ryska pionjärerna gjort nåt sen typ Gagarin?
  Utanför Van Allen belt?
  Varför kan Vi inte åka dit nu?
  Är Vi lurade?
  Eeehhh!
  Kolla nu:Hur många NGO har vi? NASA, FN, WHO, EU, USA, Sverige…..

  Gilla

 6. En sedelärande historia om hur virus kan drabba är när spanjorerna tog med sig vanligt förkylningsvirus till Amerikas på 1500-talet. Indianerna blev sjuka och många dog vilket möjliggjorde för spanjorernas maktövertagande förutom eldvapen och hästar. Men indianerna blev så småningom flockimmuna mot viruset vilket de knappast blivit så snabbt om de sprutat in dåliga vacciner som man gör idag mot Covid. Det är ju så med virus att de helst inte vill ta död på bäraren av viruset utan mutera till en variant som värddjuret ska överleva med och sprida smittan vilket ökar populationen av viruset! Och låter vi Covid ha sin naturliga gång så kommer alla till slut att bli immuna så att vi knappt till slut kommer att märka av Covid mer än vanlig förkylning. Det bästa är alltså att göra som vid alla andra influensor, se till att riskgrupper och gamla skyddas, använda de mediciner som visat sig verksamma som Klorokin och Ivermectin i vården och skippa hysterin som är långt farligare än Covid!

  Gillad av 2 personer

 7. På min arbetsplats blev det så uppenbart att det är de vaccinerade som sprider smitta. Hela högstadiet är vaccinerade och de är hemma och sjuka (elever som lärare), medans på mellanstadiet är barnen och de ovaccinerade friska. Slumpen….?

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s