Nya restriktioner att vänta när vaccinering inte anses vara tillräckligt effektivt

Så kom det som regeringen och den kontrollerade oppositionen väntat på – beskedet från EU:s smittsskyddsmyndighet ECDC som i ett uttalande deklarerar att enbart vaccin inte kommer att stoppa Omikrons framfart, så nu krävs omedelbart kraftfull handling med bland annat krav på munskydd, distansarbete och begränsningar av stora folksamlingar.

Att vi nu har låga smittotal och ingen allvarlig sjukdom i någon större utsträckning i samhället samt Omikron anses vara mildare än Deltavarianten lär inte stoppa makthavarnas strävan efter att kontrollera folket, så nu väntar garanterat ytterligare begränsningar av vår frihet där bland annat restauranger, affärer, skolor och gym ligger i riskzonen. Att det är länder med hög vaccinationsgrad som återigen drabbas måste vara en slump.

I dag skriver dessutom några läkare ett debattinlägg i SVD där de kräver att 5-åringar omedelbart börjar vaccineras. Jösses, finns det inget stopp på galenskapen?!

En återkommande fråga från mig är när luften ska gå ur ballongen och som synes lär det dröja eftersom media och våra styrande behåller greppet om den skräckslagna befolkningen.

#herewegoagain

#followthemoney

Bildkälla: SVT Nyheter

11 reaktioner till “Nya restriktioner att vänta när vaccinering inte anses vara tillräckligt effektivt

  1. Stacklade, definitivt Stacklade för om mina beräkningar så är redan skadan, dvs hela jordens befolkning utom de redan immuna kommer att innan januari månads utgång alla varit smittade…. det är trist att skrämma de som förstår sig på exponentiell tillväxt och samtidigt inte förstå att om man skriker tillräckligt högt så trillar man på eget grepp….. i Indien där man hade 0 vax men började lite granna (efter att tidigare behandlat med HCQ) osså slutade man med HCQ .. åsså spred smittan direkt…. då gav man alla som hostade och deras familjer påsar med Ivermectin och (gissning Aspirin, D3, C-vitamin 0.5 g/dag bara, multivitamin samt Zink) Och smittan stoppades på ett par månader

   Gillad av 1 person

  2. Jag är ingen virolog så jag ska inte uttala mig om det, men visst är det märkligt att vi aldrig får höra via våra medier vad som sker i USA med Fauci och Rand Paul i USA:s senat? …eller bästsäljarboken av Robert Kennedy Jr. om Fauci? …eller Dr. David Martins analys av patent? etc. etc. …. och varför pågår det ingen vaccindebatt i Fulmedia? Var är ”objektiviteten” i ”public service”? Något är jävligt fuffens!

   Det enda stället jag sett en slags ”vaccindebatt” är på Folkets Radio. De var inte helt oeniga, men ändå var det intressant. Kan rekommenderas: https://folketsradio.se/vaccindebatt-om-covid-19-med-ann-cathrin-engwall-och-henrik-branden/

   Gillad av 1 person

 1. Halloj vart finns du någonstans? Känner att det kan vara bra att ha kontakt mer än bara e post via din blogg. Ha det gott Viveca

  Hämta Outlook för Android ________________________________

  Gilla

 2. Och skrämselpropagandan fortsätter med oförminskad styrka. Det vore väl fan om inte kreti och pleti ska lyda nu och gå ner på knä och bekänna sina synder. Vad mer kan vi förvänta oss? Ja vänta bara det kommer med all säkerhet mer. Detta är bara förspelet till den stora föreställningen som kommer avslutas i en grand final med pukor, trumpeter och ett kolossalt fyrverkeri till jubelåsnornas jubel där de blir lovade fler injektioner i all oändlighet…

  Gillad av 2 personer

  1. Vad jag tydligt ser är detta. I Kina har man flitigt använt profylax tillsammans med spårning som inte identifierar individen. Inga centrala databaser för övervakning. Nu är det påbud i Hong Kong. ”Leave Home Safe” appen. När en person är att risk att bli smittad sätter man in profylax, i Kina främst TCM och vitaminer, men även hydroxychloroquine och Ivermectin fungerar bevisligen. I Sverige har den amerikanska marionettregimen uppenbart blivit beordrad av USA att stoppa allt som kan konkurrera med USAs BigPharma företag och deras vinster, och den amerikanska propagandamaskinen stödjer beslutet via svenska MSM och Public Service, vilka jag ser som USAs propagandakanaler. Vaccin som Sputnik och Sinovac har stoppats och all profylax är förbjudet. Avsikten är förstås att maximera vinsten för USAs BigPharma. Priset betalas av svenskarna räknat i sjuka och människoliv. Ju fler sjuka och döda, ju mer får USA sälja.
   Japan sees huge drop in cases after it switches to Ivermectin
   https://freewestmedia.com/2021/11/03/japan-sees-huge-drop-in-cases-after-it-switches-to-ivermectin/

   Gilla

 3. Och i Afrika är det lugnt med den lätta influensan som av EU fick namnet Omikron, kunde lika gärna ha hetat något annat istället för att vanära det grekiska alfabetet! Är folk så in i bomben korkade så de inte förstår att det som sker nu med ”Omikron” är det värsta bondfångeriet genom tiderna! Efter ha lurat hela Världen med Covid19 som är den 1:a och hittills största bluffen i mannaminne.

  Gillad av 3 personer

 4. Nu gäller det för fasc—- att smida medan järnet är varmt för med kanske en miljon smittade av Omicron och inget dödsfall skulle det blir 10 max i Sverige….. och btw räknade på att Omicrom dubblar pat varannan dag…. 10x fler varje vecka… 2 månader en miljard gånger fler…. och ligger vi på som jag skrev ovan på 1miljon rinner denna smitta jorden runt på en månad….. ska man göra något skall man dela ut Ivermectin etc. till iaf alla som visar symtom det är enda sättet att behandla…

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s