Det finns ingen hejd på slöseriet med skattemedel

Sverige, landet där det finns outtömliga ekonomiska resurser till allt utom det egna folkets behov. I dag blev vi återigen varse om hur våra makthavare slösar med skattemedel i och med att den S-märkta regeringen beslutat om att skjuta till ytterligare 110 miljoner skattekronor till FN som hävdar att mer pengar behövs för att att möta de ökade humanitära behoven i världen – bland annat på grund av ”klimatet”.

FN har under en längre tid haft det skralt i kassan och tiggt pengar hos den globala politiska eliten, men nu lanserar man dessutom en ny humanitär rapport som uppger att 274 miljoner personer kommer att behöva humanitärt bistånd, vilket är en ökning med över 60% på endast två år som grundar sig i klimatförändringar, konflikter samt effekter av pandemin.

Självklart hörsammade den humanitära stormakten Sverige önskemålet om mer pengar, för här fortsätter vi låna pengar på löpande band för att skänka till andra länder samtidigt som man ignorerar de egna växande problemen och dess konsekvenser för samhället. Dessutom är det så klart en bra start för den röda regeringen med lite godhetspoäng då klimatet är en uttalad prioritering även utan Miljöpartiet. Bedrägeriet fortgår och vi betalar.

#stoppamaktmissbruket

#vibetalar

https://www.friatider.se/fns-klimatlarm-far-sverige-skanka-110-miljoner-extra

En reaktion till “Det finns ingen hejd på slöseriet med skattemedel

  1. Jag läser flera olika tidningar, varje dag. Allt från höger till vänster för att försöka förstå vad som händer i vårat avlånga land. Jag vaknade rätt sent, men något jag lärt mig genom de närmsta åren är att högerfalangen inom politiken oftast har rätt.Dem ser det komma……..Om jag har vaknat såpas sent, och förstått det jag förstår angående läget, så undrar jag hur mycket mer dom förstår som vaknade tidigare än jag. Det jag har lärt mig gör att Afs är det enda alternativ av partier som finns för mig. Jag kan inte längre se bara till mig, jag måste blicka framåt för mitt barn och barnbarns skull. Vad vill jag att dom skall leva i för politiskt landskap. Ja, inte vill jag att pengarna med en strid ström skall rinna ut ur vårat land som till följd gör att människor här mister sin trygghet .Inte vill jag att mitt barn och barnbarn skall växa upp med Islamiststyre. Jag röstar på Afs på grund av vad jag förstått är på väg att hända och jag har tron att dom menar vad dom säger..detta att värna om det svenska folket, och trygghet i vårat land.
    Tack!
    Vänligen från Nina

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s