Go ahead, make my day

Efter att Magdalena Andersson som förväntat röstades fram till Sveriges första kvinnliga statsminister har det varit mycket glädjetårar, men vissa är mindre roade av utvecklingen – exempelvis Miljöpartiet som är ”chockade” över Centerpartiets beslut att släppa fram en borgerlig budget och de säger nu att de ska fundera över framtiden i regeringen.

-”Man släpper fram en blåbrun budget. Jag är verkligen överraskad att C kan vackla så. Jag trodde att vi hade en ideologisk bas gemensamt att inte öppna upp för högerpopulistiska partier, säger Per Bolund (MP).”

-”Sverige kommer att ha en statsbudget som för första gången är framförhandlad av ett högerextremt parti. Att Centerpartiet aktivt ser till att den situationen har uppstått har jag oerhört svårt att förstå. Jag är chockad över beskedet, säger språkrör Märta Stenevi (MP).”

Det är dock inte första gången Miljöpartiet kommer med tomma hot om att lämna regeringen. Senast var vid förhandlingarna om skog och strandskydd när de gröna extremisterna hotade att hoppa av, så detta kan man också ta med en nypa salt för när allt kommer omkring är makten samt de förmåner som följer med viktigare än allt annat, vilket vi sett prov på flera gånger tidigare.

Men jag säger som jag brukar – go ahead, make my day!

#hycklare

Bildkälla: Aftonbladet

16 reaktioner till “Go ahead, make my day

  1. SD må vara bruna som stödjer Israels krigsförbrytelser och etniska rensning av kristna och muslimska palestinier, men MP:s bruna partiledare vill sannolikt framstå som opposition inför valet, men efter valet kommer de, med all sannolikhet, sälja sig till högstbjudande i utbyte mot ministerposter och lite symbolpolitik, som gör att de kan signalera godhet.

   Att MP är ett helbrunt parti som i realiteten gynnar islamistisk fascism, samt sitter still i en regering som ömsom köper värdelösa missiler av Trump, samt stöttar andra ”shitlib”-krigsförbrytare, är 100% uppenbart, i alla fall för den som inte är förblindad av intern sekterism.

   ”Gröna” hade de kunnat vara om populationsmängden hölls stabil samtidigt, men de är inte ekologiskt hållbara i egentlig mening, eftersom de gör allt för att öka populationen samtidigt, vilket väldigt många olika vetenskapsmän avråder ifrån, biolger, arkeologer etc., och så även matematikern Albert Bartlett som BEVISAR MP:s idioti till 100% genom utbildning i ganska enkel aritmetik om exponentialfunktion, samt medelst flera talande exempel:

   Gilla

 1. Stenevi & Co har uppenbart inte alla kusar hemma. ”Miljöpartiet” är betydligt mer vänsterextremt än vad ens Sverigedemokraterna är högerextremt. Självinsikt är uppenbart inte möjligt … Annars hade kanske de levt upp till partinamnet, men de är långt ifrån det idag.

  Gillad av 1 person

   1. Ett parti kan inte vara både ”brunt” och samtidigt högervridet, då det ”bruna” bygger på socialismen! Det ”bruna” byggdes som bekant upp i ett arbetarparti …

    Gillad av 1 person

   2. Gav sig inte Adolf islag med Amin al Husseini? Han blev ju blåst britterna, mig veterligen(Balfour deklarationen).
    Ser Ni kopplingen?

    Jo, alla som vill kan söka:Daily Express 1933-03-24-och ni hittar?
    The rest is history…..

    Vem var Marx?

    Mvh Per

    Gilla

   3. Ni har båda rätt när det gäller historien. Det började som tyska arbetarpartiet 5 jan 1919. sedan döpte man om det till Nationalsocialistiska Tyska Arbetarpartier för att locka folk från Socialdemokraterna SPD och kommunisterna KPD som stod mycket nära varandra. 1920 kom Hitler in i bilden, först som ”sambandsman”, ”försäljare” och blev snart ledare. Det anses historiskt att det var gruppen runt Hitler som styrde om partiet från långt ut på vänsterkanten till ett högerparti. Han arbetade även personligen för att få ordet ”socialistiska” stuken ur partinamnet

    Gillad av 1 person

   4. Exakt min uppfattning, Karl. Det var Hitler och andra extrema högermän infiltrerade folkets arbetarparti åt den monopolkapitalistiska herrefolks-högern. Syftet var naturligtvis att skapa krigsförbrytelser och konflikt, både i imperialistiskt syfte, men även att kanalisera pengar åt det militärindustriella komplexet … som vanligt.

    Hitler var inte socialist. Det är uppenbart, men han var heller inte nationalist eftersom han hade globala ambitioner, samt förstörde sin egen nation och andras nationer.

    Monopolkapitalet gillade förmodligen att arbetare gav sig på arbetare, istället för att göra sig av med monopolkapitalismen och dess lakejer.

    Idag ser vi det igen i USA, där monopolkapitalet, via sina korrupta lakejer i politik och media, gör allt för att skapa konflikt mellan vita arbetare och de andra etniciteterna. Vissa börjar dock vakna, men de vill ändå inte se vilka som ligger bakom och varför. De som lever på konflikt ligger bakom konflikten.

    Gilla

  1. MP kommer med all sannolikhet lämna regeringen efter valet och då kommer sannolikt alltså borgarna bestämma budget och graden av fortsatt kaos. Det beror på att folket är likt åsnor mellan två stinkande hötappar fulla med dynga, istället för att bita av kopplet och befria sig från dessa extremt korkade politiker som går emot vetenskapliga evidens och tänker kortsiktigt girigt på egna poster och positioner.

   Sent skall åsnorna vakna.

   Gilla

  2. Det känns oerhört skönt att medge att jag hade fel. MP lämnar regeringen, inte en dag för tidigt. Dagens stora glädjebesked. Hurra, hurra, hurra! 😀

   Gillad av 3 personer

 2. Jätte härligt att ”De gröna khmererna” väljer att hoppa av, hoppas de aldrig kommer tillbaka till denna position där de har förstört mer än något annat parti har lyckats med.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s