Ännu ett oskyldigt offer för regeringens misslyckade trygghetsåtgärder

De ofta förekommande skottlossningarna som alltmer blivit ett signum för det nya Sverige gör att man har blivit avtrubbad och slutat bry sig på samma sätt som tidigare.

Dödsskjutningen i går var inget undantag och när jag först läste om att en 43-årig man skjutits ihjäl i Farsta och en 16-årig pojke fått allvarliga skador efter ännu en skottlossning, var min första tanke att det var ännu en kriminell uppgörelse. I dag har det dock framkommit att pojken bara var ännu ett av alla oskyldiga offer som de senaste åren drabbats av den växande grova kriminaliteten som regeringen inte lyckas råda bot på.

16-åringen var på väg hem från fotbollsträningen när skotten avlossades mot 43-åringen som stod framför en port och pojken sprang då in mot porten för att ta skydd, men träffades på flera ställen.

Så förfärligt och jag hoppas verkligen att pojken överlever! Jag vet inte vad jag hade gjort om det hänt min son, men en sak är säker – det har för länge sedan gått för långt och vi kan inte längre acceptera att vår regering handfallen ser på när det ena civila offret efter det andra avlider eller får allvarliga skador för att de råkade befinna sig på fel plats vid fel tillfälle.

Det är våra välbetalda makthavare, däribland justitieminister Morgan Johansson, som ytterst bär ansvaret för detta misslyckande som går hand i hand med deras förda politik det senaste decenniet och frågan är hur mycket mer blod man är villig att få på sina händer?! Stefan Löfvén gråter i Malmö över antisemitismens offer eftersom det ger bra publicitet och godhetspoäng, men det hade varit på sin plats att han även kände med alla familjer som förlorat en närststående på grund av syltryggarnas oförmåga att ta tag i problemet!

#onlyinsweden

#närärdetnog

Bildkälla: Aftonbladet

4 reaktioner till “Ännu ett oskyldigt offer för regeringens misslyckade trygghetsåtgärder

  1. I vilket annat land som helst hade man ansett att detta är ett lågintensivt krig, något som händer i gränslandet. När det skjuts, mördas, sprängs, våldtas, misshandlas, knivstickningar, förnedringsrån och på allt detta har vi en regering som famlar efter en politik som ingen hittar eller vet var de har lagt den. Utan då kommer politikerna på slogans såsom ”sluta skjut” eller idén att bjuda på pizza, varför vågar ingen politiker prata om det som verkligen är problemet? Är de verkligen så fruktansvärt fega? Svaret på sista frågan vet jag själv, de är LIVRÄDDA att bli klassade som rasister. Men det har absolut inget med det att göra, utan det handlar om att bygga upp ett tryggt och säkert samhälle där ett av grundproblemen stavas invandring. Klart det finns flera problem men detta är ett av dem.

    Gillad av 2 personer

  2. Det är så fruktansvärt och så sorgligt. Vår s.k folkvalda politiker framstår som ett gäng ryggdunkande, lismande egenkära människor med enbart sitt eget och sina närmastes väl och ve i sikte. För att inte tala om den egna plånboken som måste fyllas på än mer. Hur kan någon människa med vettet i behåll gå på deras valfläsk (oberoende av partitillhörighet) gång efter gång?

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s