På väg mot vaccinkrav för vårdpersonal trots att vaccinet inte är effektivt

Det går inte att ta miste på propagandabudskapet i media just nu – man vill att regeringen beslutar om vaccinkrav för vårdanställda och man gör påtryckningar med vinklade artiklar, där såväl politiker som äldre ryter ifrån mot ovaccinerade som påstås föra in smitta och efterlämna död, vilket är en sanning med modifikation eftersom både boende och personal varit vaccinerade på flera äldreboenden som fått in smitta. Det är dessutom ett faktum att vaccinet inte skyddar mot virusinfektionen, att påfyllnadsdoser behövs efter ett halvår, att de som är fullvaccinerade kan smittas och föra smittan vidare, att vaccinet medför allvarliga kända biverkningar samt att de långsiktiga biverkningarna är okända för alla.

Nu gör Moderaterna och Liberalerna gemensam sak och kräver att såväl ny vårdpersonal som befintligt anställda inom vård och omsorg ska vara vaccinerade. Ännu en anledning att inte rösta blått nästa år. Det hörs heller inga protester från övriga partier som står upp för människors rätt till valfrihet, vilket ger vid hand att samtliga riksdagspartier är delaktiga i bedrägeriet.

Socialdemokraterna har hittills hållit låg profil kring hot och tvång, även om en del lokalpolitiker öppet tagit ställning för tvångsvaccinering, men nu säger minister Lena Hallengren (S) anser att den som arbetar inom vård och omsorg samt i patientnära relationer ska vara vaccinerad och enligt Hallengren är det arbetsgivarnas ansvar att se till att det blir så. Hallengren uppger nu att hon ska kalla arbetsmarknadens parter för att höra hur planerna ser ut för att personalen ska vara vaccinerad.

Trycket ökar således och de svekfulla makthavarna från höger till vänster står i givakt för big pharma-bolagen, där de inte tvekar en sekund att tvinga människor att ingå i ett tvivelaktigt medicinskt experiment där ingen överhuvudtaget vet vad konsekvenserna kommer att bli om några år. Det är skrämmande att se hur masspsykosen håller så många i sitt grepp och i en sektor där man redan har personalbrist är det nog inte det smartaste draget att införa tvång!

#followthemoney

#sakerattkommaihågvidvalurnan

Bildkälla: SR, GP

14 reaktioner till “På väg mot vaccinkrav för vårdpersonal trots att vaccinet inte är effektivt

  1. Det är värre än så, media driver för närvarande tre propagandakampanjer helt efter Tredje Rikets modell. Klimatalarmismen, vaccinalarmismen, och rasistkampanjer mot länder som inte lyder under USA hegemonin. Det är i grunden är en skrämselkampanjer för att motiver mer pengar till staten och oligarkin.

   Gilla

 1. Hallengren ska vi döma i folkdomstol, om rättsstaten inte klarar av sin uppgift. Enligt Nürnbergkoden får man inte påtvinga människor medicinsk behandling. Det gjorde nazisterna mot människor i koncentrationslägren. Det finns bara två saker jag tycker var fel i Nürnberg. Man dömde inte alla förbrytare, för det fanns förbrytare även bland de allierade. Folk som ”bara lydde order” eller stod för propagandan dömdes inte tillräckligt hårt heller. Straffet hängning är för milt, anser jag. Detta avskräcker inte tillräckligt. Tortyr till döds är mer avskräckande och bättre för framtidens generationer, tror jag. Då kan vi nog undvika en upprepning, tror jag.

  Gilla

   1. Oavsett upphängningsanordning så bör vi se till att ingen avslutar tortyren för tidigt.

    Gilla

 2. Som att leva i en mardröm. Blir bara värre och värre. Man springer och springer men sitter fast i klistret och kommer inte undan. Fruktansvärd utveckling när den s.k fria viljan inskränks mer och mer 😦

  Gillad av 2 personer

  1. Huruvida du vill sitta fast eller handla enligt din sanna övertygelse är alltid upp till dig.

   Det gäller förmodligen att de som är utsatta för brottet mot Nürnbergkoden att de snabbt organiserar sig i celler, griper förbrytarna och torterar dem till döds och därigenom skrämmer de andra psykopaterna med detta.

   Jag säger inte att de måste göra det, eller ens ska vara motiverade att få stopp på eländet, men jag tror att det vore ett litet offer för att slippa fortsatta nazi-fasoner och dessutom ett bra sätt att få behålla jobbet och kunna ge fortsatt vård till patienter.

   I mina ögon vore det en mycket god och altruistisk gärning för att både förhindra mordet på oskyldiga genom påtvingad insprutning av okända kemikalier/biologiskt material, vilka helt evident ofta skapar allvarliga biverkningar och död, men även en altruistisk god gärning mot framtidens generationer som då kommer slippa liknade fasoner.

   Visserligen kan rättssystemets frimurare anse att det är olagligt och vilja döma till några år på ”Hotellet”, på order av dessa förfärliga sektledare, men då bör organisationen göra tydligt att en lag som tillåter brott mot Nürnbergkoden ”inte är OK” och att domare som uppviglar till mer brott mot denna kod också bör få ”behandling”.

   Igår fick jag ett tips på passande tortyrmetod från en äldre dam som såg mycket frisk och riktigt lyste av energi från olika näringstillskott. Hon ville straffa en utlänning för brottslighet mot hennes dotter. Hon ville enbart ha utlänningen fastspänd på ett bord. Osthyvel hade hon själv.

   Ett annat sätt som förmodligen fungerar ännu bättre är att alla vårdanställda säger upp sig i solidaritet med varann i protest, eller i vart fall sjukskriver sig samtidigt. En s.k. vild strejk. Då kan inte ens eliten som ligger bakom eländet få vård, förutom från de karaktärslösa vetenskapare som med all sannolikhet ligger bakom och helt evident tjänar pengar på att stoppa billigt Ivermektin, försöker sälja dyrt Remdesivir som inte fungerar, eller försöker sälja PCR-tester som inte fungerar och vacciner som inte fungerar särskilt väl.

   De vårdanställda kan dessutom passa på att kräva att vården ska upp till den standard vi hade innan nedmonteringen började, strax efter mordet på Olof Palme och det katastrofala EU-inträdet. De kan dessutom kräva beslutande folkomröstningar via alla de partier som kommer valsamverka för transparent direktdemokrati, vilket kommer undergräva dagens karaktärslösa korruption och mord på oskyldiga.

   Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s