Medan Sverige låter IS-terrorister vandra fritt i samhället tar Danmark i med hårdhandskarna

Se där ja, Danmark tar i med hårdhandskarna mot ett säkerhetshot och drar in medborgarskapet för ännu en extremist. Den 29-årige Adam Touhou döms för att ha värvat IS-medlemmar och åtalades bland annat för att ha skrivit ”jag tycker att du borde ge Syrien en ny chans” till en landsman och lovat honom att det fanns ”mat, vapen och brödraskap” i Syrien.

Domen är den första sedan Europadomstolen gav Danmark grönt ljus för att återkalla medborgarskap för individer som kan kopplas till extremistiska organisationer och mannen döms till sex års fängelse, livstids utvisning samt blir även av med sitt danska medborgarskap.

Meanwhile in Sweden… kan jag inte komma på ett enda fall de senaste decennierna där vi dragit in medborgarskap för någon, även fast vi huserar såväl terrorister som våldtäktsmän och mördare. När Moderaterna häromdagen indikerade att detta borde implementeras oftare i Sverige fick de snabbt på nöten av mittenpartier som Centern som ansåg att förslaget var ”inhumant”.

Terroristen Michael Skråmos svärmor Ulrika Pape är ett praktexempel på regeringens slapphet. Under sin tid i kalifatet har hon aktivt deltagit i att rekrytera jihadister till organisationen samt dessutom fortsatt att vara aktiv även i nutid i Sverige genom att samla in pengar till terrororganisationen – något som Expressen avslöjade i februari 2020. Varför låter Säpo detta säkerhetshot vandra på Sveriges gator fri att fortsätta sitt stödarbete åt extremistiska organisationer och varför åtalas hon inte för sina brott?

Varför diskuteras inte detta mer i Sverige och varför ligger inte redan ett aktivt förslag om att kunna dra in medborgarskap på regeringens bord? Hur länge till ska befolkningen acceptera att landet styrs av välavlönade syltryggar? Medan andra länder agerar står vi och tittar på medan extremisterna fortsätter vinna mark. Beklagligt och tyvärr tror jag inte att det finns politisk majoritet för en nödvändig lagändring i det godhetsknarkande riket i norr.

#onlyinsweden

https://www.friatider.se/danmark-drar-medborgarskap-rekryterare

https://jennypiper.blog/2020/02/03/varfor-far-is-rekryterare-vandra-fritt-i-vart-samhalle/

5 reaktioner till “Medan Sverige låter IS-terrorister vandra fritt i samhället tar Danmark i med hårdhandskarna

  1. I Sverige får IS terrorister, och även rånare, våldtäktsmän, mördare, och allsköns slödder vandra fritt på gatorna och utöva sina ”mänskliga rättigheter”. I tre artiklar beklagar sig journalister och kunniga personer som Magnus Ranstorp över att som inte satts i förvar. När Kina verkligen satte sina terrorister i förvar, då ylar svenska propagandan media om att terroristernas mänskliga rättigheter inte respekteras, att det är vanligt folks mänskliga rättigheter respekteras mörkar man.https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/kritik-mot-svensk-mottagning-av-radikala-is-kvinnorhttps://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/ranstorp-starta-avhopparprogram-i-is-fallenhttps://www.svt.se/nyheter/inrikes/is-kvinnorna
    Detta visar klart hur opålitliga Sverige media är.

    Gilla

    1. Staten är via myndigheter infiltrerad av klaner och IS-folk. Till exempel kriminalvården har klanmedlemmar på strategiska poster. Det finns säker fler exempel men Kriminalvården vet jag.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s