I det nya Sverige måste barnen anpassa sig till verkligheten och undvika att attrahera rånare

I dagens NT skriver man om en 12-åring och dennes kompis som blev rånade och misshandlade av två äldre killar som stal deras cyklar samt mobiltelefoner. Samtidigt kommer polisen med goda råd om hur barn bäst undviker att bli rånade.

Även om polisen är tydlig med att alla barn borde få klä sig som de vill och få röra sig fritt, måste man anpassa sig till verkligheten. Således bör man fråga sig själv om man behöver vara i stan på kvällen och om man i sådant fall ska ta med en vuxen. Man bör också undvika att lägga ut bilder på sig själv iförd dyra märkeskläder eller en ny mobil på sociala medier samt undvika att bära dyra klädesplagg när man beger sig ut på stan ensam.

Tragiskt att vi fått det så här i det nya Sverige som våra styrande politiker skapat åt våra barn i sin iver att vinna godhetspoäng genom att i decennier bedriva oansvarig politik. Nu är det på väg att bli en viktig valfråga och partierna kivas om vem som har det bästa receptet för att återskapa trygghet hos medborgarna samt låta lagens långa arm återtaga kontrollen över det samhälle som grovt kriminella är på god väg att ta över.

Det svenska folket borde ha i åtanke är att det endast sker någon form av engagemang från makthavarnas sida i form av att man bygger luftslott med hjälp av tomma ord vart fjärde år och sedan händer ingenting av värde däremellan. Ska vi gå på niten igen? Så klart.

#detnyasverige

Bildkälla: NT

3 reaktioner till “I det nya Sverige måste barnen anpassa sig till verkligheten och undvika att attrahera rånare

  1. De [ny]kriminella har under ett antal år fått bygga upp sin verksamhet i lugn och ro. Ser det som i idrottssammanhang – tumregeln vid skador och sjukdomar, är att återhämtningen tar minst lika lång tid som den tid som träningen och tävlandet var satt ur spel. Har man för brottom, så kommer man att få backa några steg. I berört sammanhang måste problemen åtgärdas först, vilket kommer att ta tid. Det lär inte ske förrän problembarnen Regeringen och Riksdagen frisknat till …

    Gillad av 1 person

  2. Först skall svenskarna anpassa sig till olika främmande invandrade kulturer, och nu skall dom anpassa sig till deras kriminella och rånare. Svenskarna är ju redan dresserade till att anpassa sig till ideologerna i den autokratiska svenska Parti-regimen. Vad blir nästa steg? Kanske gratis bönemattor för att be mot Helgeandsholmen var morgon, istället för Mecka.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s