1 miljon barn dör årligen i lunginflammation, medan 5 miljoner barn dör i TBC, HIV och Malaria varje år – ändå är det Covid-19 vi tvångsvaccinerar mot

Att den så kallade coronapandemin med sina omotiverade lockdowns medfört negativa konsekvenser på såväl världsekonomin som samhället i stort påminns vi dagligen om och nu kan vi även lägga till handlingarna att bekämpningen av allvarliga sjukdomar fått ett bakslag.

Globala Fonden – den internationella organisation som samlar in och delar ut medel till bekämpningen av tuberkulos, malaria och HIV – konstaterar nämligen i en ny rapport att hälsoarbetet mot tuberkulos, hiv och malaria för första gången någonsin har gått bakåt istället för framåt.

11% färre personer fick del av förebyggande åtgärder och behandling mot HIV förra året, jämfört med 2019 och testningen gick ner med 22%.

Mats Målqvist, professor i global hälsa vid Uppsala universitet, för tillfället verksam vid Williams College i USA, menar att det är alla lockdowns i världen, däribland Afrika som ligger till grund för den negativa utvecklingen.

-”Jag har vänner i Swaziland, där det finns mest HIV i hela världen, 40% är hivpositiva. Men vad händer om du plötsligt inte kan ta dig till kliniken för att testa dig eller få dina bromsmediciner? Du blir resistent och återigen smittsam.”

Även arbetet mot Tuberkulos fick ett bakslag förra året. Enligt rapporten minskade antalet som fick behandling mot läkemedelsresistent Tuberkulos med 19% samtidigt som antalet som behandlades mot den multiresistenta varianten av sjukdomen minskade med hela 37%.

Under 2020 fick omkring 4,7 miljoner människor behandling mot Tuberkulos världen över, vilket var cirka en miljon färre än året före.

Mats Målqvist skräder inte orden när han talar om TBC.

-”Jag vill inte förringa Covid-19, men i förhållande till Tuberkulos har den en mycket låg dödlighet. Det behöver man bara titta i de gamla kyrkböckerna för att förstå. Det står ”lungsot” överallt. Vi vill inte få in en Tuberkulos som antibiotika inte biter på i Sverige. Då har vi verkligen ett problem.”

Även antalet tester för parasitsjukdomen Malaria minskade i många länder och i exempelvis Angola utfördes sex miljoner färre tester förra året jämfört med 2019.

Enligt Mats Målqvist kräver alla dessa sjukdomar en interaktion med samhället och behandlingen av dem bygger på att du är på plats och jobbar aktivt, vilket inte fungerar om du har en lockdown.

Målqvist upprörs också över att afrikanska länder hade stenhårda lockdowns trots att de i början hade en förhållandevis låg smittspridning och en stor andel unga i befolkningen, samtidigt som de har en rad andra folkhälsoproblem.

-”Framförallt med tanke på att det är en miljon barn som dör i vanlig lunginflammation varje år. Fem miljoner barn dör i de här sjukdomarna, varav 98 till 99 procent i låg- och medelinkomstländerna. Samtidigt som man blåser upp faran för barn av Covid-19 i andra länder, som här i USA. Jag blir faktiskt upprörd.”

Det är nyttigt att påminnas om dessa fakta när skrämselpropagandan om corona fått rejält fäste hos befolkningen. Fler borde vakna innan det är för sent och inse att det är fel med tvångsinsatser med inslag av diskriminering mot en sjukdom som för de flesta är beskedlig samt framförallt att rikta in massvaccineringen mot våra barn som nu sker.

#followthemoney

https://www.ystadsallehanda.se/nyheter/pandemin-forodande-for-andra-allvarligt-sjuka-62184475/

8 reaktioner till “1 miljon barn dör årligen i lunginflammation, medan 5 miljoner barn dör i TBC, HIV och Malaria varje år – ändå är det Covid-19 vi tvångsvaccinerar mot

 1. När jag för tjugo år sedan hade ont i ryggen och gick till läkare så frågade jag lite oroligt ifall det kunde vara tuberkulos. Läkaren tittade på mig och log lite skevt och sade att tbc var utrotad i Sverige. Vi vet hur det har gått med den sjukdomen och tack vare en flyktinström från tredje världen har tbc åter kommit som en vanlig sjukdom. Snart biter inte vanlig antibiotika på de resistenta bakteriestammarna. Håll avstånd till främst människor från tredje världen och ha alltid munskydd i beredskap. Tbc,kackerlackor,smittsamma larver i blodet och fan vet allt de har.

  Gilla

  1. Japp, jag håller numera avstånd till folk från tredje världen som är här. Tidigare klippte jag mig hos några trevliga syrianer men efter att jag läst om flera Covidrelaterade dödsfall bland syrianer så bytte jag frisör. Så nu har jag ingen kontakt med MENA-folk. Frisk som en lärka är jag.

   Gilla

   1. Klokt,man vill dessutom hålla avstånd så att man inte kommer i skottlinjen för deras klanfejder. Svenska sjuklöverns politiker,Expo,Säpo och Expressens ägare har stor skuld i detta + medlöpare i myndigheter. Ifall man som Aschberg säger att ”nassen var kaxig,nassen fick stryk” så har man visat sitt vidriga ansikte. Hur rationaliserar det djävla svinet alla våldtäkter,skjutningar,mordet på den lilla flickan som skjöts vid en bensinmack?

    Gilla

 2. Nu hade politikerna i väst möjlighet att visa sin makt och en politiker som ser makten som sin främsta tillgång håller inte inne på hanen. Nu äntligen fick de visa vad kan, de fick stå i rampljuset en liten stund och framstå som bättre vetande, att det sen finns en mörkare baksida med 15000 döda, en kollapsad sjukhusvård och ett system som har varit under all kritik när det gäller krisberedskap vill ingen av dem prata om. Bara de får framstå som odödliga så är det nöjda, ska bli spännande att läsa Corona kommisionens rapport och se vad de har kommit fram till, tror den är svidande i sin kritik mot regeringen. När det handlar om TBC,HIV och malaria så sker detta i andra länder än i väst, det känns lite som politikerna i väst väljer att se detta som en ”bakgård”, det som händer där är tråkigt men inget vi lägger någon större kraft på.

  Gillad av 1 person

  1. Glöm inte verkligheten. Politikerna styrs av oligarkerna, som inte syns.
   Låg beredskap – fler sjuka – mer inkomster
   En botad patient = förlorad framtida inkomst
   Förbjud och stoppa alla naturmediciner
   Stoppa allt som inte kan patenteras för monopol.
   Propaganda är inte samma sak som logik

   Citat
   —Propaganda får inte undersöka sanningen objektivt
   —måste det bara presentera den aspekten av sanningen som är gynnsam för sin egen sida.
   —måste uttryckas så långt som möjligt i stereotypa formler.
   —sloganer bör vara ihållande upprepade
   —ett propagandistiskt meddelande måste alltid betona samma slutsats
   —i slutändan måste man alltid återvända till påståendet av samma formel.
   Källa Mein Kamp

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s