Kavla upp igen och igen

Innan massvaccineringen mot Covid-19 började var det många som kallade oss foliehattar när vi uttryckte att det inte kommer att räcka med två doser vaccin efter att forskare redan då indikerat att effekten bara skulle hålla i ett år eftersom gemene man var övertygad om att denna mirakelkur skulle vara vägen ut ur pandemin. Nu när det står klart att effekten av vaccinet endast räcker några månader och att det snart är dags att kavla upp igen för dos tre samt att de bör ställa in sig på regelbunden vaccinering hörs vaccinförespråkarna inte orera på samma sätt som tidigare, även om de godtroget fortfarande håller fast vid att det inte finns något annat sätt än att göra som farbror staten förespråkar. Att rada upp sina egna barn som lamm redo för slakt är heller inget som avskräcker, trots nya fakta på bordet och att det föreligger stora risker för allvarliga biverkningar.

Skrämselpropagandan har gjort sitt och indoktrinerade människor behöver inte längre övertygas om vikten av att skaffa sig ett vaccinpass – det räcker med hotet om att gå miste om att få resa, gå på restaurang och titta på fotboll för att intala sig själv att nyttan överstiger riskerna och när de utan vetenskapliga belägg säger att barnen kan bli smittade i skolan så gör man så klart sin plikt genom att låta sina avkommor vaccinera bort sitt naturliga immunförsvar.

Ingen pratar om kostnaderna för det här medicinska experimentet där miljoner människor ska vaccinera sig två-tre gånger per år i flera år, vilket bara gynnar Big pharma-bolagen och indirekt den politiska elitens aktieportföljer, men när det är skattebetalarnas pengar så har det så klart ingen betydelse för makthavarna som är vana att leka med skattemedel. Att de okända långsiktiga biverkningarna kan bli en belastning för den redan kollapsade vårdapparaten är heller ingenting som diskuteras.

Att vi inte kräver vaccinpass, karantän eller tvångsvaccinering av asylsökande som varje vecka strömmar in i landet som potentiella smittspridare är heller inte av vikt att ifrågasätta.

Det ska bli intressant att se om alla som stolt lagt upp inlägg på sociala medier med information om att de i solidaritet med andra tagit sin första och andra dos vaccin samt utan problem kan ta några dagar med feber samt ont i armen eftersom det är för en god sak, även glatt kommer att visa upp sin fjärde och femte dos – följt av den sjätte och sjunde?! Kanske kan man lägga upp foton på sina nyvaccinerade barn också för att få några extra likes för att man är en mönstermedborgare!

#followthemoney

Effekten av vaccinerna klingar av

7 reaktioner till “Kavla upp igen och igen

 1. Jag har satsat mycket av mina pengar på läkemdelsindustrin och hittils har pengarna tredubblats på åtta månader Jag hoppas och tror att tillräckligt många är dumma i huvudet och göder mig. Komsi komsi

  Gillad av 2 personer

  1. Kan en fattig pensionär be om en allmosa kanske? Eller måste jag sätta mig utanför ICA? Det är saligare att ge än att få, står det i skriften och de saliga har en enkelbiljett till himmelriket…

   Gilla

   1. Du kan också satsa lite av dina pensionspengar,lärorikt och spännande och ibland också lönsamt. Satsa på läkemedelsbolag och bolag som tillhandahåller förbrukningsmaterial och övrig utrustning till sjukvård. Det är mitt heta tips. Ett ordspråk i detta sammanhang är att lär en fattig pensionär att odla sin mark istället för att skänka bröd. Företagaren Carl Bennet som har några företag i den branschen har jag stort förtroende för,en företagare med hjärtat till vänster. Mångmiljardär som kontrollerar bland annat respiratorföretaget Getinge och företaget Arjo som tillhandahåller bland annat förbrukningsmaterial. Getinges aktiekurs stod i 85 kronor vid årskiftet och idag är den nåt på 360. Sjukt är bara förnamnet.Sjukt bra.

    Gilla

   2. Beror på??? Kina har etablerat 6,000 sjukvårds institutioner per år som använder TCM företrädesvis. Nu får vi veta att Kina även etablerat 1,600 internet sjukhus. 49 miljoner patienter fick diagnos och behandling via internet 2020.
    http://www.xinhuanet.com/english/2021-08/20/c_1310139614.htm
    Varenda by och grindstad i Kina har minst en sjukstuga med en kvalificera sköterska, och med det här systemet som växer fram kan dom leverera services från ett stort regions eller militärt sjukhus, men lokalt. Västs BigPharma är förstås rasande och i väst försöker få TCM förbjudet.
    Själv tror jag att bästa satsningen är på företag som utvecklar utrustning för dessa nya hälsosystem. Främst elektronik. Priserna på förbrukningsmaterial sjunker därför att allt fler tillverkar dom och priskonkurrerar.

    Gilla

 2. Håller helt med Jenny om att det ska bli intressant att se hur många som tar en tredje, fjärde spruta utan vidare funderingar och låter sina barn ta sprutorna utan att fundera över biverknngar.

  Gillad av 1 person

 3. Jo jag har hört det där att man ska vara solidarisk och vaccinera sig. Solidarisk med vem eller vilka? I detta fall så skulle jag påstå att de som vaccinerar sig är solidariska med big pharma och de som äger dessa företag, vilket är de allra rikaste i världen. Men det fattar inte de flesta för så långt har de aldrig tänkt.

  Gillad av 1 person

 4. De vaccinerade ska skyddas från de ovaccinerade, right?
  Helt logiskt.
  Låt mig se-var tror ni tempen kommer att mätas?
  Ska vi chansa på handryggen & pannan, där huden är tunn?
  Var hittade jag det nånstans?

  Mvh Per

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s