En dag kommer verkligheten ifatt och slår hål på coronabubblan

Ibland är det skönt att få höra från någon med insikt att vi som valt att förlita oss på vårt immunförsvar genom att motsätta oss vaccinpropagandan för Covid-19 faktiskt inte är helt ute och cyklar, även om våra aggressiva meningsmotståndare gärna påpekar det med en överlägsen ton så fort de får möjlighet samt sociala medier censurerar allt som hotar att förstöra den uppmålade bilden.

I dag råkade jag hamna i samspråk med en svensk kvinna som sedan länge arbetar som sjuksköterska på en IVA-klinik på Rikshospitalet i Oslo, men som just nu var hemma på semester. Det visade sig att hon inte heller hade vaccinerat sig och att hon var av samma uppfattning som mig vad gäller den skeva bild av Covid-19 som svensk massmedia basunerar ut tillsammans med friserad fakta.

Eftersom hon arbetar med Covid-patienter kunde hon bekräfta mycket av den bild som man i Sverige försöker undanhålla från allmänheten – exempelvis att de patienter som varit inlagda skulle ha drabbats av dubbelsidig lunginflammation ändå, att det är samma typ av patienter som brukar drabbas när det är influensasäsong, att IVA alltid är överfullt vissa tider på året men att det var många som insjuknade samtidigt som bidrog till kaos, att majoriteten av de som drabbas är invandrare och/eller överviktiga samt så klart består den största andelen av äldre personer.

Hon upplyste mig vidare om att det inte finns några covidsjuka barn inlagda, de blir inte särskilt sjuka och de som drabbas klarar i regel sjukdomen bra så det finns ingen anledning att vaccinera barn med detta nödgodkända vaccin.

Nu när det visat sig att vaccinen inte hjälper, att folk insjuknar trots dubbla vaccinationer, att det finns tusentals biverkningar samt att en del även dör efter att ha vaccinerat sig, känner hon att hennes beslut att avstå vaccination var helt rätt.

Hon respekterar dock de som valt att vaccinera sig och förväntar sig att få samma respekt tillbaks för sitt val att avstå – där var vi överens om att det inte existerar någon ömsesidig respekt samt att införandet av tvångsvaccinering och vaccinpass bryter mot mänskliga rättigheter. Hon trodde dock att det var på väg att vända nu vartefter alltmer oegentligheter avslöjas kring såväl pandemin som vaccinen och i norsk media ryggar man inte undan för att presentera fakta, även om den inte faller Big pharma-bolagen på läppen.

Samtalet ingav mig lite hopp i allt mörker, kanske finns det ändå lite ljus i tunneln och kanske vaknar till slut alltfler upp ur masspsykosen som så länge hållit en hel värld i sitt grepp med hjälp av skräckpropaganda så att människor återigen kan börja använda sitt sunda förnuft.

#followthemoney

Bildkälla: BitChute

12 reaktioner till “En dag kommer verkligheten ifatt och slår hål på coronabubblan

 1. Det påstås att vi har haft en överdödlighet pga corona men det är en halv sanning.Sanningen är att massmedia med främst Wolodarskis DN piskade upp en stämning där corona beskrevs som en farsot värre än pesten och som resulterade i att vårdpersonal blev så rädda för att gå in till äldre som hostade lite att de istället lät de gamla dö av hunger och törst,nerpissade och nerskitna i sin egen dödskamp. Tack Wolodarski et al. Ni dödade vårt folk.

  Gillad av 1 person

   1. Regeringen är marionetter till de som i verkligheten styr landet. Det är Jimmie Åkesson också,en marionettdocka i händerna på Expo. Har man varit på Bilderbergs möten och supit och knullat Epsteins minderåriga så har man också att veta sin plats. Löfven vet sin plats.

    Gilla

 2. Tack Jenny !
  Ett ljus i detta totala mörker .
  Blir mer och mer rädd för mänskligheten hur man kan bli så indoktrinerade. Ibland slår det mig att de som reagerar mest på att jag inte vaccinerat mig i själva verket är rädda för vaccinet och tycker har jag utsatt mig så ska banne mig alla göra det .

  Återigen Tack !

  Gillad av 1 person

 3. Tack! Känns skönt när fler är inne på samma spår. Tycker stämningen bland befolkningen börjar bli obehaglig. För att inte prata om Marcus Oscarssons hemska röstningar och även i media.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s