4-åringar uppmuntras att byta kön utan tillstånd från föräldrarna

Efter att Ungern visat att de värnar om barns rättigheter genom att förbjuda HBTQI-propaganda riktade till barn har de fått utstå enorm smutskastning från både EU-håll och Sverige. I Malmö pågår nu Pridefestivalen och i politiskt korrekt anda finns det givetvis flera inslag riktade direkt till barn även i årets upplaga, snart börjar dessutom skolan igen så att våra barn kan få sin veckodos av indoktrinering via SVT:s Lilla Aktuellt som regelbundet avhandlar dylika ämnen i syfte att få barnen att ifrågasätta sin sexualitet redan i tidig ålder.

Man kan tänka sig att Hbtqi-lobbyisterna nu gör vågen efter att man i Skottland gjort ett aktivt vägval som flörtar med ideologin. I tisdags släppte nämligen den skotska regeringen ett 70-sidigt dokument till landets lärare där man uppmanar dem att särskilt uppmuntra barn från fyra års ålder att komma ut som transpersoner samt låta de ändra sitt förnamn och kön i klassrummet om de önskar det utan föräldrarnas medgivande.

Rapporten slår också fast att skotska skolor ska tillåta elever att använda toaletter och omklädningsrum precis som de vill, använda könsneutrala skoluniformer samt inkludera transkaraktärer i lektioner och hemläxor.

Helt klart en av dagens mest galna nyheter och man undrar om det sunda förnuftet helt upphört att existera hos de skotska beslutsfattarna?! Stackars barn som redan från ung ålder kan komma att fatta beslut som kan leda till såväl ödesdigra konsekvenser som medicinska men under stora delar av deras liv.

Det är dessutom en obehaglig utveckling när föräldrar alltmer fråntas sin bestämmanderätt över sina barn. Vi har redan sett det vad gäller vaccineringen mot Covid-19, där man kör över föräldrarna och låter barn som vill vaccinera sig göra det utan föräldrarnas medgivande och så nu detta. När ska vi börja säga ifrån mot den politiska eliten som tar sig rätten att för var dag som går inskränka våra rättigheter?

#stoppamaktmissbruket

Scotland: Children allowed to change gender from age 4 without parental consent

17 reaktioner till “4-åringar uppmuntras att byta kön utan tillstånd från föräldrarna

   1. Jag håller med, men vi bör mycket noga följa vad som händer och lära. Afghanistan leddes av en amerikansk marionettregim, och även Sverige leds av en amerikansk marionettregim, som varje år har skickat 1 miljard av svenska skattebetalares pengar till den afghanska korrupta syster regimen. Den svenska regimen är korrupt, den afghanska likaså. Afghanistans X-president Ashraf Ghanis flydde och tog med sin så mycket pengar att de tog fyra bilar att transportera dom. Det var svenska skattebetalarnas pengar. Vem i Sverige vill göra något åt det.
    https://www.friatider.se/afghanistans-president-flydde-med-sa-mycket-pengar-att-helikoptern-inte-kunde-lyfta

    Gillad av 1 person

 1. Hela västvärlden har förvandlats till en enda djävla lekstuga. Det är inte konstigt att barn och ungdomar sitter i drivor utanför BUP eller tar sina liv.

  Gillad av 3 personer

 2. På 80-talet innan Hbtq rörelsen sattes igång slutade jag att lyssna på Sveriges Radio eftersom det dagligen talades om homosexuella i alla program för unga. Så jag och min familj och vänner undrade om alla Stockholmare där de flesta program kom ifrån var bögar. Att det är vanligare bland engelsmän kan bero till en viss del att många går i internatskolor vid tiden för könsmognad. Att nu försöka få 4 åringar att bli pådyvlade könstillhörighet är skandal och en stor björntjänst mot barnen. Barn ska vara barn så länge de kan. Tids nog blir de varse om könstillhörighet. Hbtq stötts och blötts till leda i alla medier. Numera kan man inte se en tv serie utan att det är minst en av rollerna som inte är heterosexuell. Det är kanske så dagens samhälle ser ut.
  Jag känner flera par som är samkönade. De basunerar inte ut sin homosexualitet och provocerar andra. HBTQ personer är nästan uteslutande mycket trevliga och roliga personer att umgås med. De jag känner skulle aldrig komma på tanken att göra något sådant som Skottarna nu gör. Må det inte komma hit. Den 11 dagar långa HBTQ festivalen som pågår nu märks bara i media. Hittills är det väldigt lugnt på stan. Så man kan undra om det beror på Covid-19 eller har rörelsen lugnat ner sig? . Lite mera liv och rörelse hade vi som bor i Malmö centrum förväntat oss.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s