Klart de ska bränna bilar när de är uttråkade – bara de inte skjuter någon så kan vi bortse från resten

De senaste åren har vi återkommande kunnat läsa om anlagda bilbränder i Trollhättan och den här veckan har det bränts bilar två gånger samtidigt som man ägnat sig åt blåljussabotage.

Men med tanke på alla skottlossningar, grova rån, våldtäkter, knivhuggningar och andra obehagliga händelser som sätter ribban när kriminaliteten tar över gatorna medan lagens långa arm står handfallna, är väl några uppeldade bilar tyvärr sådant vi får lära oss att leva med i det nya Sverige. Alla utryckningar och insatser som samhället måste lägga på ligisterna höjer dock vår BNP så landets beslutsfattare är nog ganska nöjda med sin skrala insats trots allt.

#detnyasverige

#vibetalar

Bildkälla: Aftonbladet

8 reaktioner till “Klart de ska bränna bilar när de är uttråkade – bara de inte skjuter någon så kan vi bortse från resten

 1. Jag har kört in min äldsta bil till ett strategiskt ställe på Rosengård i hopp om att det gamla skrället skall bli uppeldat. Fler borde ta chansen säger jag! Carpe diem som det så fint heter. Kan man skriva så till Folksam,Carpe Diem?

  Gilla

  1. Har ”glömt” lite bensin och dynamitgubbar i den också,grabbarna skall få se på nyårsraketer som de bara såg i Libanon.Carpe Diem Grabbar!

   Gillad av 1 person

 2. De saknar väl sina seder hemifrån, de gör allt vad de kan för att skapa ett samhälle som liknar deras så de känner sig mer hemma. Våra politiker vill inte se problemen utan lever kvar i sin förljugna verklighet som de tror ska rädda dem. Men när de försöker sig på ett försök att se verkligheten så blir det alltid i socioekonomiska termer, alla andra termer eller tankesätt blir en mardröm för dem.
  Själv frågar jag mig har inte invandrarna något ansvar till deras situation själva? Kan inte förstå att politikerna har så fruktansvärt svårt att ställa krav, har man inte jobb eller inte vill skaffa sig ett jobb, så bidrar man inte till samhället och då får man inga bidrag. Gör man något kriminellt ska hela familjen utvisas, svenskt medborgarskap ska man ha på prov i 15-20 år och som första generationens invandrare får man inte rösta. Ja ni förstår att listan kan göras bra mycket längre.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s