Fascistiska tvångsmetoder verkar accepteras utan protest

Folk är inte kloka, förutom att kräva vaccinpass på restauranger, gym och evenemang, så pratar man nu även om vaccinpass för att få jobba. Grattis till att hitta exempelvis utbildad vårdpersonal, busschaufförer, förskollärare och andra samhällsbärande funktioner när många stannar hemma. Att vi redan har hög arbetslöshet är så klart något vi bara rycker på axlarna åt. Dessutom kommer dylika regler att slå hårt mot redan svårt drabbad branscher under pandemin – exempelvis hotell, caféer, restauranger och andra lokala näringsidkare som är beroende av en regelbunden tillströmning av kunder.

Huruvida man kan säkerställa att smittan skulle minska med ett sådant tilltag när det redan står klart att vaccinerade ändå insjuknar med Covid-19 då vaccinen inte är så effektiva som väntat, förtäljer inte historien. För att inte tala om kostnaderna för att 2-3 gånger årligen massvaccinera människor under en längre tid.

Jag undrar hur man kommer se tillbaka på den här tidsepoken i framtiden – galenskapens tid då sunt förnuft ratades?! 🤦‍♀️

#followthemoney

Bildkälla: Aftonbladet

16 reaktioner till “Fascistiska tvångsmetoder verkar accepteras utan protest

 1. Fast dom bryter mot nurnberg-doktrinen som fastslog att det är olagligt att tvinga folk att injiceras med främmande substanser, eller har Hitler plötsligt dykt upp som frälsaren igen? Jajamensan, hela nazigänget har återfötts fast nu heter dom Gates och Swaube m.fl. Kolla bara hur länder som man trodde var vettiga har tyranniserats av sina ledare; England, Australien, Nya Zeeland! Tredje riket ska återuppstå-kosta vad kosta vill !!!
  Dessutom är mRNA-vaccinet inget vaccin enligt definition, det är genterapi, som dessutom fått nödkodkännande vilket i sin tur gör att alla beprövade medel fått stryka på foten, annars får dessa s.k. vacciner inte användas. Det hela liknar en välplanerad kupp som kan sluta i katastrof.

  Gillad av 2 personer

 2. Snart lägger de väl till passuppgifterna med, då har de allt om oss i samma pass, fingeravtryck, ansiktsigenkänning, och om vi är vaccinerade. Då kan de spåra vem som inte är vaccinerad genom den senaste AI tekniken, det är väl detta alla makthavare vill. Nästa steg blir att de kan kontrollera vem som har mest poäng likt de systemet de har i Kina och då kan de styra vem som ska få åka utomlands, vilken skola dina barn ska få i, var du ska få bo och om du är en ”bra” medborgare. En kuslig framtid vi går till mötes, men fortfarande vill ju ungefär 80% ha detta samhället.

  Gillad av 2 personer

  1. Den stora massan, som är lobotomerad av dumburken, kommer vända när vi tar makten och utdömer straff för folkförräderi till samhällets största fiender, d.v.s. de som vägrar rapportera objektivt, trots att detta är deras uttryckliga uppdrag, vilket det lurade folket har betalat skatt till.

   Gilla

  2. Kina har inget sådant system. Det är amerikansk påhittad propaganda. Vad Kina har är samma system som Sverige och dessutom ett merit och förtjänstsystem för de som gjort något extra för samhället.

   Gilla

  1. Denna fulmedia är allt annat än seriös, i mina ögon. Här en lista på vilka som äger och kontrollerar fulmedie-Sveriges alla prestituerade: https://www.etc.se/kultur-noje/fyra-jattar-ager-70-procent-av-medie-sverige
   Ska man tro på dessa ägares publiceringar av staplar? Tveksamt. Det är inte olagligt att ljuga, men å andra sidan är inte siffrorna konstiga när alla de där medierna OCH t.o.m. SVT ( !!! som vi alla betalar för !!! ) har gett sig fan på att sälja vacciner som förmodligen dödar fler än de räddar, bedrägliga PCR-tester och vaccinpass som i min mening bryter mot:
   https://sv.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCrnbergkonventionen
   https://sv.wikipedia.org/wiki/Helsingforsdeklarationen
   Källa för påståendena kommer från den berömde journalisten Paul Craig Roberts artikel:
   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2021/08/08/paul-craig-roberts-sa-orkestrerades-covid-pandemin/

   Gilla

  2. Det är trots allt Aftonbladet … Den typen av ‘undersökningar’ är inte mycket värda. Det kan lika gärna vara de anställda som till stor del har röstat. Å andra sidan ifrågasätter man inte mycket om man tillhör läsarskaran …

   Gillad av 2 personer

 3. Nu tar jag det där resultatet med en hel säck med salt. Vilka är det som har röstat? De som läser Aftonbladet så klart! Det är väl den tidningen som tappar flest läsare? Alltså är det här en röstning bland inbördes beundrare och därför inte allmängiltig.

  Gillad av 1 person

 4. Jag tror faktiskt att folk är så puckade att de vill ha dessa tvångsmetoder. Det är bara att titta och lyssna på när kanalen Sverigebilden intervjuar folk på gatan. Man häpnar över oförståndet! Sverigebilden finns på tuben.

  Gillad av 2 personer

 5. Jag fick höra idag att 3 personer 25-31 år fullvaccinerade blivit sjuka i corona. När ska folket vakna? Man skulle endast vaccinerat äldre och riskgrupper.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s