Varför hemlighålla farliga biverkningar om vaccinet är ofarligt?

Dr Robert Malone som är mannen bakom mRNA-vaccin och RNA som läkemedel har twittrat att ett avtal ingåtts mellan Pfizer och den israeliska regeringen, där överenskommelsen innebär att inga skadliga biverkningar av vaccineringen mot Covid-19 får avslöjas på minst tio år.

Malone twittrade: “This is key to understanding “what the heck is going on”. Apparently in Israel, I am told by an Israeli scientist, the agreement between Pfizer and the government is that no adverse events from the vax are to be disclosed for a minimum of 10 years.”

Både Modernas och Pfizers vaccinförsök ska också ha varit riggade för att förstöra bevis på vaccinskador genom att vaccinera kontrollgruppen. Vaccintesten utfördes som vanligt med en kontrollgrupp inom försöksgruppen som fick placebo och inte testvaccinet. Men under försöket och efter att de otestade vaccinerna fick tillstånd för akut användning, beslutade vaccinföretagen som genomför försöket att bryta protokollet och meddela kontrollgruppen att de inte var vaccinerade. Nästan alla kontrollgrupper fick sedan vaccinet.

Att avsiktligt upplösa placebogruppen kränker det vetenskapliga syftet – att testa om vaccinet har någon effekt samt faktiska fördelar och/eller säkerhetsfrågor. Utan en kontrollgrupp finns det inget att jämföra den vaccinerade gruppen mot.

Återigen ny information som kommer fram och väcker frågor som kräver svar – exempelvis varför man väljer att hemlighålla farliga biverkningar om nu vaccinen är så ofarliga att både gravida och barn i alla åldrar kan vaccineras utan problem som man påstår? Själv förstår jag fortfarande inte varför inte fler reagerar över att vi gått från frivillig vaccinering till tvångsvaccinering mot ett virus som inte är särskilt farligt för de flesta och med vaccin som dessutom inte ser ut att fungera. Det måste väl finnas ett uns av kritiskt tänkande kvar hos folk och varför är det ingen som synar beslutsfattarna i sömmarna?!

#followthemoney

Why are vaccine injuries not disclosed?

3 reaktioner till “Varför hemlighålla farliga biverkningar om vaccinet är ofarligt?

  1. Jordens befolkning vägrar tänka själva. Jordens befolkning vill bli lurade. Är det inte ”klimatet” så är det ”sprutan”. Enligt Al Gore borde mänskligheten vara utrotad idag. Han blev miljardär tack vare sina miljöprofetior.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s