Stänger av telefonerna för ovaccinerade – tvång och förbud avlöser varandra

I Saudiarabien är tiden knapp för alla skolelever från 12 år och uppåt som måste vara färdigvaccinerade mot Covid-19 senast den 8 augusti för att få fortsätta sin skolgång.

I provinserna Punjab och Sindh i Pakistan är man missnöjd med det låga antalet vaccinerade och går ännu längre – man blockerar helt enkelt mobiltelefonerna för ovaccinerade personer och anklagar dem för de ökade smittofallen. Regeringen har till och med slutat avlöna anställda som inte är vaccinerade. Även i flera andra länder tvingas människor som är beroende av sina arbeten att vaccinera sig, vilket jag tidigare skrivit om.

Man skulle kunna avfärda detta som ”äsch sådant händer inte här…”, men vi är på god väg åt samma håll med galenskaper som aldrig verkar ta slut. I Danmark har snabbmatkedjan KFC exempelvis börjat stänga ute de som inte har vaccinpass och i helgen kastades en ovaccinerad person ut ur restaurangen. Samma regler åberopas redan i Irland och Spanien, inklusive Andalusien.

Det är nu bara en tidsfråga innan samma galenskap tillåts få styra här i Sverige och det som förvånar mig mest är att inte fler nu reagerar över att vi gått från ”frivilliga” vaccinationer till renodlat tvång och utpressning. Borde inte detta få fler att ifrågasätta agendan? Varför vill man till varje pris tvångsvaccinera människor över hela världen och i alla åldrar mot ett virus som är här för att stanna, som inte är livsfarligt för de flesta och med ett vaccin som inte är effektivt?

Det är dessutom befängt att skylla den ökade smittspridningen på ovaccinerade när studier påvisat att fullvaccinerade personer kan bära på samma smitta som ovaccinerade samt många nya coronafall i bland annat USA visat sig härstamma från just fullvaccinerade. Att CDC dessutom rekommenderat att man återgår till obligatoriska munskydd inomhus samtidigt som man slår fast att vaccinen verkligen fungerar är farsartat.

#followthemoney

Pakistan, Denmark shut down cell phones, fast-food for unvaccinated

8 reaktioner till “Stänger av telefonerna för ovaccinerade – tvång och förbud avlöser varandra

  1. Diktaturen stärks. Man undrar när börjar revolutionen, att avskaffa feodalherrarnas makt. Fransmännen revolterade 1789, ryssarna och Kineserna revolterade och Nicolae Ceausescu hånades vid ett tal december 21, 1989. 25 december 1989 ställdes han inför en summarisk domstol, dömdes och avrättades.

    Gillad av 2 personer

  2. ⁣⁣⁣Intervju med Michael Yeadon, som arbetat 32 år i läkemedelsbranschen och bl.a. varit vice VD och chefsforskare på Pfizer, där han arbetade i 16 år. Han redogör för sin ståndpunkt om pandemin, vaccinet, frågan om virusvarianter, påfyllnadsvaccin och inskränkningarna i våra medborgerliga fri- och rättigheter. Detta är en vädjan från honom till världen om att vakna och agera innan tiden runnit ut.

    https://odysee.com/@handersson:8/m-y-svensk-undertext:4?fbclid=IwAR2yo

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s