Myokardit/perikardit hos främst unga listas som biverkning av vaccin – ändå fortsätter man vaccinera barn

Jag har tidigare delat flera artiklar om de många rapporterade fallen med myokardit (hjärtmuskelinflammation), särskilt bland unga, efter vaccinering med Pfizer/Moderna mot Covid-19.

Nu har det amerikanska läkemedelsverket FDA beslutat att lägga till hjärtinflammation som känd biverkning för både Modernas och Pfizers vaccin. Tidigare i veckan framkom det att den amerikanska folkhälso­myndigheten CDC hade fått in över 1.200 rapporter om hjärt­inflammation i anslutning till vaccinering mot corona och CDC har bekräftat cirka 300 av dessa fall, varav många var unga män och ungdomar över 16 år. Hjärt­inflammationen visar sig i regel några dagar efter full vaccinering och enligt FDA handlar det om risken för myokardit, en inflammation som bryter ned hjärtmuskeln samt perikardit, som innebär att vävnad som omgärdar hjärtat förstörs. Från och med i fredags listas därför båda dessa biverkningar som kända biverkningar på den amerikanska bipacksedeln för Modernas och Pfizer-Biontechs vaccin, där man uppmanar allmänheten att söka ”omedelbar medicinsk hjälp” om man känner av någon av symptomen bröstsmärtor, andningssvårigheter eller onormal hjärtrytm efter vaccinering.

Hur EU kan rekommendera vaccinering av barn i åldrarna 12-18 år med fakta på hand om riskerna med vaccinet samtidigt som barn klarar sjukdomen bra, är obegripligt – snart kommer man dessutom att tillåta vaccinering av ännu yngre barn. Men det handlar så klart om pengar i vanlig ordning och tyvärr är det många föräldrar som tar dessa råd till sig och vaccinerar barnen i onödan med ett vaccin som både är riskabelt i sin nuvarande form samt framförallt har okända långsiktiga biverkningar. Framtiden lär utvisa vilka konsekvenser den här omotiverade massvaccineringen kommer att få för generationer av barn, men då är det tyvärr för sent.

#followthemoney

https://www.friatider.se/moderna-och-pfizer-ger-hjartinflammation

4 reaktioner till “Myokardit/perikardit hos främst unga listas som biverkning av vaccin – ändå fortsätter man vaccinera barn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s