Pinsamt när Sverige ska läxa upp andra länder

Centerpartiets Europaparlamentariker Abir Al-Sahlani och Emma Wiesner, skriver i dag ett debattinlägg i Expressen där de attackerar Ungern och det styrande partiet Fidesz med Viktor Orbán som de menar fått igenom lagförslag om att förbjuda adoptioner för samkönade par, förbud för transpersoner att byta juridiskt kön samt röstat igenom ytterligare lagförslag mot att främja homosexualitet som en del i ett lagändringspaket som rör pedofili för att skydda barn, som gör det förbjudet att informera och utbilda om hbtqi-personers rättigheter, bedriva sexualundervisning för minderåriga i Ungern, inklusive att föra diskussioner om könsbyte eller homosexualitet i skolor och i medier.

Skribenterna deklarerar att deras tålamod nu är slut och att svenska skattekronor inte ska gå till stater som gör det till en sport att kränka sina medborgare, varför man nu börjat förbereda en rättsprocess mot EU-kommissionen på grund av dess passivitet att agera mot nedmontering av demokrati i Europa. Men att miljardbelopp med svenska skattemedel årligen betalas ut i bistånd till skurkstater via Sida, där det inte råder någon som helst tvekan om att man kränker medborgarnas rättigheter, är tydligen inget att orda om.

Ungerns utrikesminister Peter Szijjarto deklarerade vid en presskonferens i onsdags att det pågår en desinformationskampanj mot Ungern i EU:s regi där det sprids falska nyheter i politiskt utpressningssyfte. Den nya omtalade lagen diskriminerar inga grupper, utan handlar bara om en sak – att skydda ungerska barn och låta föräldrarna sköta sexualundervisningen.

Lagen är inte riktad mot någon samhällsgrupp och rör inte den sexuella orienteringen hos vuxna. Men kritiker lanserade ändå en hysterisk kampanj mot ungerska homosexuellas rättigheter, som bland annat briserat nu under fotbolls-EM när det bland annat krävts i tysk media att UEFA ska lysa upp tyska fotbollsarenor i regnbågens färger.

Jag tycker att det är bra att man värnar om barn och inte gör som i Sverige där vi de facto regelbundet prackar på barnen åsikter om sexualitet, könsbyte och LGBTQ-rättigheter genom skolundervisningen samt i media – för att inte tala om hur det genomsyrar hela vårt samhälle, vilket medför att barn blir mer osäkra i onödan och kanske gör något som de kommer ångra senare i livet. Låt de som har en annan sexuell läggning sköta det själva som de gjorde innan det blev ett offentligt jippo, inte svårare än så och där borde vi lära oss istället för att smutskasta andra länder som går sin egen väg.

Det ska för övrigt bli intressant att se hur många EU-toppar och journalister som kommer agera kraftfullt mot diskriminering när fotbolls-VM spelas i Qatar nästa år, där homosexualitet är förbjudet och ger fängelsestraff!

#onlyinsweden

https://www.expressen.se/debatt/vi-har-fatt-nog–orban-skrattar-oss-i-ansiktet/

https://dailynewshungary.com/pm-orban-anti-paedophile-law-about-protecting-children-parents/

13 reaktioner till “Pinsamt när Sverige ska läxa upp andra länder

 1. Såg att globalisterna tyckte att Ungern inte hade i EU att göra…
  Storbritannien redan ute. Ungern lämnar eller blir utsparkade.
  Kanske bildar östeuropeiska länderna en egen, sund, variant där handel är i fokus och länderna tillåts vara suveräna nationalstater.
  Kvar blir ett skrumpnande EU med all sin maktfullkomlighet, dekadens och sitt hat mot suveräna nationalstater lett av oikofoba globalister.
  Måtte EU tyna bort omgående.

  Gillad av 2 personer

  1. Länderna österut håller redan på att bilda denna sunda variant, men grunden är där inte en maktcentralisering utan det motsatta. Var land, och även var grupp inom landet, har stora rättigheter att sköta sina egna affärer utan att andra tillåts lägga näsan i blöt och försöka bestämma över andras angelägenheter.

   Gillad av 1 person

 2. Borde man inte först städa upp inom partiet, innan man går ut och kritiserar, med tanke på alla de sentida avslöjanden som gjorts om icke rumsrena individer inom partet …?

  Gillad av 1 person

  1. De klandervärda psykopaterna och deras lakejer i partierna städar ut folk som har ganska normala åsikter. Jag blev nyligen utstädad ur Vänsterpartiet där jag försökte sprida en annan analys av vad Vänsterpartiet borde fokusera på för att dra röster hos allmänheten.

   Fokus på jämställdhet istället för mansförtryckande radikalfeminism. Plötsligt får man då kanske 50% mer män som röstar på V.

   Fokus på jämlikhet istället för fokus på överbetalda genusprofessorer och på så vis locka folk inom skola vård och omsorg som inte är HBTQ-personer, men även locka konservativa röster, t.ex. folk som tycker att man inte ska sexualisera barn.

   Fokus på riktiga flyktingar och bistånd till dem lokalt, samt riktiga barn som verkligen har förlorat sina föräldrar och familj, istället för ekologiskt ohållbar import av kriminella, ljugande lycksökare, ankarbarn, icke-barn och extrema sekterister för att ge dem flerbarnstillägg.

   Fokus på sekularism och enhet istället för splittrande och ofta reaktionär mångkultur.

   Gillad av 1 person

   1. Det du beskriver sammanfattas av uttrycket ‘samhällsomstörtande verksamhet’, vilket är ett medvetet beteende hos flertalet berörda (nyttiga idioter ej inräknade m.a.o.).

    Gillad av 1 person

   2. Jo. Det uppfattas av mig verkligen som ”samhällsomstörtande verksamhet”…

    …men hur medvetet det är vet jag inte, och det är väl förmodligen svårt att bevisa, så vida man inte lyckas spela in deras samtal på video där de klargör sitt uppsåt, men det blir nog svårt att fånga några ev. agenter/operatörer med sådant.

    Jag tror snarare att den samhällsomstörtande verksamheten bedrivs av journalister åt främmande makt, såsom Udo Ulfkotte beskriver det och att MUST ev. skulle kunna fånga in dem i deras kontakter med utländsk makt och ev. få dem dömda.

    https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2021/06/25/sveriges-sakerhet-varfor-doms-inte-fler-av-fulmedias-journalister-till-fangelse/

    Min bedömning är att Vänsterpartiet tillhör de nyttiga idioterna åt främmande makt, d.v.s. är fullkomligt grundlurade. V tror förmodligen verkligen bergfast på vad de har blivit indoktrinerade med av fulmedia, likt vilken sekterist som helst.

    Därav också ovilja att diskutera saken och mundiarrén internt mot avvikare från sektens doktrin, eftersom början av analyser ur olika perspektiv skulle göra att hela korthuset faller ihop.

    Gilla

   3. Martin. Hela det svenska mediesystemet är ju inget annat än en del av USAs Djupa Stat och deras propaganda som arbetar för att sätta USAs agenda i Sverige. Dom kallar det ju själva Agendasättande journalistik. Speciellt Bonniers är ju helt öppen en del av USA och sprider fejk och desinformation. Maskopi och hemligt samförstånd med främmande makt är ju olagligt enligt svenska grundlagen och även att uppmana till det. Till och med USAs egna journalister börjar reagera mot desinformationen och propagandan i den maktkontrollerade mediesystemet.
    Project Veritas Exposures Show How US Establishment Turned Media Into Propaganda Tool, Journo Says
    https://sputniknews.com/us/202106251083240706-project-veritas-exposures-show-how-us-establishment-turned-media-into-propaganda-tool-journo-says/
    >>>”Den som, med uppsåt att statsskicket ska med vapenmakt eller annars med våldsamma medel omstörtas – företar en handling som innebär fara för uppsåtets förverkligande, döms, – för uppror till fängelse på viss tid, lägst tio och högst arton år, eller på livstid Lag (2009:396).”
    >>>”Den – förövas mot allmän säkerhet eller medborgares frihet, samlar eller anför väpnat manskap eller håller det samlat eller förser manskap med vapen, ammunition eller annan dylik utrustning eller övar det i vapens bruk, dömes för väpnat hot mot laglig ordning till fängelse, lägst sex och högst tio år.”
    >>>”- att riket eller del därav ska, med våldsamma eller annars lagstridiga medel eller med utländskt bistånd, läggas under främmande makt eller bringas i beroende av sådan makt eller att del av riket på så sätt ska lösryckas, – döms för högförräderi till fängelse på viss tid, lägst tio och högst arton år, eller på livstid -”
    >>>”högförräderi som innebär att någon, med uppsåt att riket eller en del av det, med våldsamma eller annars lagstridiga medel eller med utländskt bistånd, ska läggas under främmande makt eller bringas i beroende av sådan makt eller att del av riket på så sätt ska lösryckas, begår en handling som innebär en fara för uppsåtets förverkligande.”
    Källa lagen.nu

    Gillad av 1 person

 3. Vi har myndigheter mot veneriska sjukdomar, och smitt spridning! LÅT rätt myndighet ta hand om rengbågs bandemin!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s