Vi får fortfarande inte hela bilden

Tidigare i dag genomförde tydligen de två läkarna Hanna Åsberg (legitimerad läkare samt specialist i allmänmedicin) och Glenn Dormer (legitimerad läkare) en presskonferens nära Folkhälsomyndigheten i Stockholm. Initiativet kan liknas vid ”America’s Frontline Doctors” som fått stor uppmärksamhet i USA, men ingen av de inbjudna journalisterna dök upp – inte ens Läkartidningen.

Målsättningen med presskonferensen, som inte verkar ha nämnts i media överhuvudtaget, är att väcka debatt kring en rad ovetenskapligheter i hanteringen av Covid-19 i Sverige.

Läkarna har för avsikt att skicka in ett längre brev till Folkhälsomyndigheten och alla sjukvårdsregioner i Sverige kompletterat med vetenskapliga referenser. De 14 punkter som tas upp i det öppna brevet kan läsas nedan och det hade varit intressant att se en debatt föras om detta istället för denna evinnerliga locket på-strategi som man ägnat sig åt från etablissemangets sida från dag ett, i kombination med att man smutskastar alla oliktänkande som ”foliehattar” samt klassificerar informationen som fake news, vilket i slutändan bara skapar mer skeptism samt ökar polariseringen.

 1. Det finns ingen signifikant ökning av de totala dödstalen under 2020 jämfört med de senaste 20 åren i Sverige.
 2. 2009 ändrade WHO definitionen av begreppet pandemi från att vara baserat på dödsfall till att istället baseras på smittfall.
 3. Under vinterhalvåret 2020-2021 har Folkhälsomyndigheten rapporterat nästan noll fall av influensa.
 4. PCR-tester som körs i 35 cykler eller fler ger 97% falskt positiva svar. I Sverige körs 45-50 cykler.
 5. Munskydd begränsar inte spridning av luftvägsvirus istället ökar de risken för bakteriella luftvägsinfektioner.
 6. Det finns ett tydligt samband mellan D-vitaminbrist och risk för sjukhusvård och dödsfall vid Covid-19.
 7. Läkemedlet Ivermectin fungerar för att förebygga och behandla Covid-19, men svenska läkare får inte skriva ut det.
 8. Hydroxiklorokin, zink och Azithromycin är en effektiv kombinationsbehandling för Covid-19, men dessa läkemedel stoppas över hela världen.
 9. Nedstängningar (lockdown) har inget vetenskapligt stöd för att förebygga smittspridning av Covid-19. Tvärtom orsakar nedstängningar ekonomisk skada och ökad psykisk ohälsa samt fördröjd diagnostik av cancer och hjärt-kärl sjukdomar.
 10. För övrigt friska barn dör inte av Covid-19. Det finns ingen anledning att utsätta barn för en experimentell injektion.
 11. Covidinjektionen är en genterapeutisk injektion och inte ett vaccin i traditionell mening. Individen kan fortfarande bli smittad.
 12. Vanligtvis tar det mellan 5-15 år att utveckla ett vaccin. Sedan februari 2021 har det observerats en ökning av antalet covidfall samtidigt som folk har fått covidinjektionerna.
 13. Vi befinner oss nu i en kombinerad fas 3 och fas 4-studie i en läkemedelsprövning utan ett informerat samtycke från individen, vilket strider mot Nürnbergkommissionen.
 14. Vaccinationspass kommer att leda till ett apartheid-system och ytterligare minskad individuell frihet.

#followthemoney

Svenska läkare om Covid-19: Det finns ingen signifikant ökad dödlighet 2020 jämfört med de 20 senaste åren

7 reaktioner till “Vi får fortfarande inte hela bilden

 1. Nu blir de väl av med läkarlegitimationen kan man tänka. Sanningssägare göre sig ej besvär. Sedan kan jag tycka att det är något bakvänt när man råder den friska befolkningen att isolera sig. Det alldeles normala är att man isolerar de sjuka så att de inte ska sprida smittan vidare till de friska. Men nu lever vi tydligen i en ny tid och då är det som var rätt förr helt fel nu. Ur led är tiden…

  Gillad av 3 personer

 2. Två rakryggade läkare som står upp för en verifierbar sanning och en lösning av den s k pandemin och ingenting kommer fram från massmedia!!! Om inte det är ett bevis för diktatur så vet i varje fall inte jag vad detta skulle ses som!!! Det är som något tänkespråk jag såg på fejan; ”sanningen räds inga frågor medan lögnen skyr ifrågasättande”.

  Gillad av 2 personer

 3. Anledningen till att du inte får hela bilden är att hela bilden skulle rasera den omsorgsfullt uppbyggda falska propaganda bilden som skapar vinsterna i BigPharma. De som är legitimerade läkare är jäviga för de flesta står under kontroll av BigPharma och, antingen dom vill eller inte, eller förstår eller inte, är dom BigPharma gatuförsäljare och propagandister. Hur lyckades man i Kina.
  —Förebyggde. Alla som kände sig krassliga tog TCM, Lianhua Qingwen, C och D vitamin. Hydroxychloroquine lär även fungera men Lianhua Qingwen är nog ett säkrare val.
  —Lockdowns fungerar, men i ett land som Sverige som är teknologiskt allvarligt efterblivet och outvecklat skapar det andra större problem. I Kina fortsatte umgänge, shopping, handel, affärer och undervisning bara digitalt. Helt omöjligt i Sverige.
  —Kina använde inte lockdowns. Vad man gjorde var att reducera kontakterna som smittar, till exempel att gå och handla en gång i veckan istället för varenda dag. En minskning med en faktor 7.
  —Munskydd hjälper, men inte universellt. Endast i mindre utrymmen som bussar och tillfälligt.
  —Myndigheter var entydiga i råden, allmänheten och myndigheterna samarbetade mor samma mål. I Sverige är det allmänt rå-kurr och alla drar i alla vädersträck.

  Gilla

 4. Chock: Europeiska unionen rapporterar 1,5 miljoner vaccinskador, 15 472 dödsfall.
  Kommentar av Ivan 26 juni, 2021 At 14:10 Jag bryr mig inte att kopiera. Det är ganska långt.
  https://www.globalpolitics.se/naomi-klein-hur-big-tech-planerar-att-profitera-pa-pandemin-och-hotet-fran-kina/
  Mer……
  https://www.technocracy.news/shock-european-union-reports-1-5-million-vaccine-injuries-15472-deaths/
  https://juliacaesar.blog/2021/06/26/det-storsta-medicinska-experimentet-nagonsin/
  Inte ett enda problem i Kina som använder gamla mycket beprövade metoder som ger mellan 72% och 100% skydd, typiskt 92%. Väst propagandan har gått på toppvarv för att försöka smutskasta och ljuga.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s