Sverige på god väg att bli Europas svarta får

Att Sveriges förfall blir alltmer uppenbart är inte bara tydligt för en växande grupp svenskar, utan även för den utomstående betraktaren är vi i en klass för sig i en allt annat än positiv bemärkelse och man vill för allt i världen inte ha det svenska tillståndet, så det är därför en gåta att inte fler medborgare vid det här laget insett vad som pågår mitt framför näsan. Men likt förbannat fortsätter många förneka att vi ens har några allvarliga problem oavsett hur mycket fakta som presenteras.

USA:s ex-president Donald Trump har tidigare riktat skarp kritik mot vår migrationspolitik och redan 2018 konstaterade han att vi har problem med invandringen som skapat jättelika problem för Sverige. I helgen var det återigen dags för Sverigebilden att naggas i kanten, vilket troligen grundar sig i rapporten från BRÅ som nyligen visade att Sverige har gått från botten till toppen vad gäller dödligt skjutvåld i Europa, när Trump i ett tal gick till hårt angrepp mot Sveriges invandringspolitik, där han konstaterar att Sverige som tidigare var ett av Europas tryggaste länder nu har den motsatta situationen.

”- Jag såg just en rapport om Sverige, som det går väldigt dåligt för när det gäller brottsligheten. Även Tyskland. Det här brukade vara Europas tryggaste länder och nu börjar de bli väldigt otrygga. Ett av de otryggaste länderna är Sverige. Vet ni varför? Därför att de släpper in folk i sitt land som skapar enorm splittring.”

Även Tjeckiens premiär­minister Andrej Babis hade fokus på den humanitära stormakten i helgen när han i en text om migration varnar för islams frammarsch i Sverige och Holland, där han hävdar att en majoritet av Hollands befolkning kommer att vara muslimer år 2044 samt att Sverige kommer ha en muslimsk majoritets­befolkning år 2065.

Ja vi faller verkligen snabbt på listan över länder med gott rykte och stark trovärdighet, även om det officiellt framstår som om det bara är högerextremistisk propaganda när andra länder pekar ut Sverige som skräckexempel. Snart har vi inga allierade kvar vid vår sida då allt färre vill förknippas med denna självdestruktiva nation där vi räds att diskutera de växande utmaningana, men majoriteten av väljarna verkar trots allt nöjda med både tillvaron och makthavarna så låt farsen fortsätta.

#detnyasverige

https://www.svd.se/tjeckien-muslimsk-majoritet-i-sverige-2065

https://www.friatider.se/trumps-smocka-mot-sverige-nu-ett-av-de-otryggaste-landerna

7 reaktioner till “Sverige på god väg att bli Europas svarta får

 1. Det märkliga är att väljarna önskar detta öde för vår nation som vi fick ärva.
  Men det gäller nog att ha en plan för när sönderfallet brakar loss på allvar.
  Det kan gå snabbt.
  Sverige RIP.

  Gillad av 1 person

  1. Det går snabbt, och det går snabbt just nu.
   https://bulletin.nu/rikspolischef-thornberg-synnerligen-allvarligt-lage-i-vart-land
   Rikspolischef Thornberg: Synnerligen allvarligt läge i vårt land
   Samma sak hände för över fem år sedan i Kina, i Xinjiang. Kina reagerade, tog tag i problemet, och löste det och satte landet på en väg till en framtida permanent lösning, en säker och fredlig framtid för allmänheten. Man skyddar allmänhetens mänskliga rättigheter genom att agera mot terroristerna och brottslingarna, medan länder som Sverige agerar för att skydda de mänskliga rättigheter för terroristerna och brottslingarna. Vi ser resultatet just nu i Sverige.

   Gilla

 2. Problemen hade inte funnits om vissa kunde
  uppföra sig som människor.

  När man väljer att barn ska uppfostras av outbildade mammor och
  Skjutgalna fanatiska män , så blir resultatet idioter.
  Och just nu tar de över världen,
  för politikerna ser inte galningar
  Som ett hot.
  Svenska politiker inbillar sig att det vet bäst.
  Och vägrar erkänna sina fel vilket har lätt till
  Ett total haveri i migrationen.

  Gillad av 1 person

 3. Sorg så stor sorg över hur det är och kommer bli i landet Sverige. Bedrövligt att behöva lämna över ”skiten” till kommande generationer.

  Gillad av 1 person

 4. Trump har rätt enligt statistiken på
  https://dataunodc.un.org/content/data/homicide/homicide-rate
  Jämför man Sverige med Nordamerika och resten av EU så ser det inte så bra ut inuti Sverige sedan 2015.

  Orsaken är förmodligen en kombination av George Soros, korrupta politiker, miljötalibaners, tokvänsters och tokliberalers öppna gränser för alla möjliga kriminella element, samt en allt högre nivå av ojämlikhet. Vad vi behöver är följaktligen lite mer nationalism vad gäller gränsen och utvisningar av kriminella elemnet, men även lite mer jämlikhet ex. dela på jobben och dela på inkomsterna innanför gränserna, d.v.a. sådant vi lär barnen på dagis, att vara fredliga, hjälpas åt och att dela med sig, för annars är samhällskontraktet brutet. Hade ni t.ex. själva följt samhällskontraktet med 3700kr i månaden från F-kassan?

  …men att vara fredliga, hjälpas åt och att dela med sig är ju varken Trump, hans anhang, Demokraternas krigshökar eller andra kycklinghökar så duktiga på, inte heller Svenska EU- och Nato-slickande politiker.

  Räknar man in ”mordfrekvens” i ”Svåra humanitära katastrofer orsakade av USA:s aggressiva krig mot andra länder” (enligt GlobalPolitics.Se), dessa förbrytelser som ofta Sveriges klandervärda politiker stödjer, förbrytelser som skapoar misär och migration, så blir siffrorna betydligt högre för Sverige, EU och USA.

  Gilla

 5. Klart vi har problem, en del vill säga att vi har gigantiska problem andra förnekar allt. Hade det varit invandrare med nordisk härkomst eller från något grannland hade problemen inte varit i närheten av dagens.
  Men när vi ska ta emot människor från länder med så vitt skilda kulturer och som har helt andra värderingar och normer än vi svenskar så kommer problemen med posten. En svensk eller en nordbor, jag kan sträcka mig till södra Tyskland, tänk ca 200 mil från mittpunkten av Sverige här är det inga problem där har vi snarlika normer och värderingar.

  Men ju längre söder om Berlin vi kommer ju mer börjar det krackelera och problemen uppstår. Ju längre ifrån oss de kommer ju mer problem, desto mer avvikande normer och värderingar, ju mindre har vi tillsammans, ju mer problem får vi, ju mindre de vill bjuda till när det gäller allt från arbete till att anamma vår kultur ju mer problem får vi med allt från klaner, parallellsamhälle till ekonomiska flyktingar. Jag vet vad en del tänker, klart vi ska sätta press på dem, klart de ska lära sig svenska, klart de ska lära sig om vårt samhälle osv, jag säger bara att detta är ca 50 år försent.

  Det ända som snart kan rädda oss är att skattepengarna tar slut, att bidragen tar slut, att alla människor vaknar upp från denna sjukt konstiga mardröm som är skapat i mitt tycke av politiker som har fört svenskarna bakom ljuset. För det andra alternativet vill jag inte ha, jag hoppas att pengarna tar slut innan och att det kommer någon politiker som VÅGAR räta upp skutan och VÅGAR sätta Sverige och svenskarna först och som har kraften samt viljan att lösa de som politikerna har ställt till med, jag tycker inte att svenskarna har någon större skuld till detta, de är förda bakom ljuset av politiker som hellre har satt godhetshjärtan, sett till sin egna agenda och varit fruktansvärt generösa med våra skattepengar, helt enkelt politikerna har ljugit, farit med osanning, haft en dold agenda gentemot sina väljare. Detta i mina ögon är straffbart, men vi är inte där än, men det kommer.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s