Ökade fall av myokardit/perikardit efter vaccinering oroar men ändå tillåts vaccin för barn

Som jag skrev om förra veckan har man noterat en biverkning av Pfizers mRNA-vaccin i form av ett ökat antal fall av hjärtinfektion (myokardit och perikardit) hos unga män och tonåringar. Detta föranledde att det amerikanska hälsodepartementet i torsdags utlyste ett akutmöte den 18 juni för att diskutera det oväntade antalet rapporter om hjärtinfektioner hos personer som fått mRNA-vaccin.

Trots att det är särskilt unga män i åldrarna 16-24 år som drabbas efter den andra dosen vaccin från Pfizer och Moderna, har man som bekant nödgodkänt vaccinet för barn från 12 års ålder – även i EU och nu är det småbarnen som står på tur när Pfizer inleder kliniska studier på barn i åldrarna 2-12 år som ska vara klara i september, medan studierna på
bebisar som är 6 månader gamla ska presenteras i oktober.

I Tyskland har The Standing Vaccination Commission (STIKO) varnat för att vaccinering av barn utan underliggande sjukdomar inte rekommenderas, men i Sverige är det främst pro-vaccinförespråkarna som hörs och syns med stark press på att barn – som man anser driver smittan – ska vaccineras.

Fast de flesta människor i regel klarar sjukdomen bra, särskilt barn, har man genom en lång tids skräckpropaganda skapat en masspsykos utan dess like. Skrämmande att inte fler röster hörs om ett stopp för det riskabla medicinska experiment som pågår – folk tänker uppenbarligen inte varken på primära eller långsiktiga biverkningar, som dessutom är okända för närvarande, utan gör bara som de blir tillsagda.

Även Sputnik lanserar nu vaccin för barn, men i form av nässpray – så bra för då kan fler vaccinera sig eftersom de slipper ta en spruta som säkert upplevs som obehaglig för många.

I går höll världen andan när den danska fotbollsspelaren Eriksen föll ihop på planen mitt i en EM-match och jag ska inte förneka att tanken har slagit mig att det kan ha varit en biverkning av vaccinet, men sådant lär vi aldrig få veta oavsett eftersom läkemedelsindustrin inte vill ha dålig publicitet som kan påverka deras stadiga inflöde av kosing. Som av en händelse har dessutom både de politiker och medicinska ”experter” som dagligen fyller mediautrymmet med pekpinnar om vikten av att vaccinera sig stora aktieposter i big pharma-bolagen.

#followthemoney

US: Emergency meeting after hundreds of heart infections linked to mRNA-based vaccinations

7 reaktioner till “Ökade fall av myokardit/perikardit efter vaccinering oroar men ändå tillåts vaccin för barn

  1. Stort tack för att du länkade till videon!

   ”Intervju med Michael Yeadon, som arbetat 32 år i läkemedelsbranschen och bl.a. varit vice VD och chefsforskare på Pfizer, där han arbetade i 16 år. Han redogör för sin ståndpunkt om pandemin, vaccinet, frågan om virusvarianter, påfyllnadsvaccin och inskränkningarna i våra medborgerliga fri- och rättigheter. Detta är en vädjan från honom till världen om att vakna och agera innan tiden runnit ut.”

   Gillad av 1 person

 1. Den lokala PRO-föreningen, som jag inte är medlem i, spelar boule två gånger i veckan. Nu har det framkommit att de som inte är vaccinerade får inte vara med och spela. Alltså, vad är det som de vaccinerade är rädda för? De är ju vaccinerade. Litar de inte på att vaccinet ska skydda dem?

  Sådant agerande som det ovan har mänskligheten upplevt förr. Visst minns vi skyltarna på bussarna i USA ”White Only” och hur judarna blev behandlade under andra världskriget. Mänskligheten har inget lärt, för nu är vi där igen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s