Den politiska korrektheten blir Sveriges fall

Det är härligt med politiker som tar bladet från munnen och säger som det är om landets tillstånd – tyvärr är det dock sällan våra inhemska politiker har kurage nog att göra det. Dels är de styrda uppifrån och dels är de rädda för att bli uthängda eller få rasiststämpeln på sig. Danmarks före detta justitieminister Sören Pape Poulsen och tillika nuvarande partiledare för partiet De Konservative, sade i alla fall ett sanningens ord i en intervju med SVT:s Politikbyrån tidigare i veckan när de diskuterade det svenska tillståndet i samband med den påtagliga eskalerande grova brottsligheten som på kort tid seglat upp högt på våra makthavares agendor, där våra styrande kivas om vem som kan ta i mest med hårdhandskarna i syfte att vinna fördelar inför valet nästa år.

Pape Poulsen var tydlig med att vi i Sverige har problem med att säga som det är:

-”Jag vill inte vara oartig men jag vill ändå berätta ärligt hur vi diskuterar i Danmark. När vi debatterar invandring och kriminalpolitik säger vi alltid: ”Vi vill inte ha det som i Sverige”. Vi ser det som ett skräckexempel. Vid ett besök i Sverige talade jag med en journalist som sade något om att en minister faktiskt hade sagt att det kanske fanns en koppling mellan hög invandring och brottslighet. Jag var oartig och började skratta: ”Hur kan ni ens diskutera det?” En blind kan känna med sin käpp att det är ett mycket stort problem. Jag vet att det är mycket politisk korrekthet i Sverige, men jag förstår bara inte varför ni inte säger som det är. När du har ett svenskt pass är det bara att åka till Danmark… jag vet att det jag säger kanske är kontroversiellt, men jag tror att många danskar oroas av det här. Om vi skulle bli lite som Sverige vore det en katastrof.”

Så kommer våra räddhågsna politiska företrädare att hitta ryggraden i tid eller är vårt rike dömt att gå under på grund av etablissemangets PK-vansinne? Jag har dessvärre inga höga förhoppningar och de lallande väljarna går dessutom som alltid efter de som lockar med de saftigaste köttbenen när det väl gäller, så man ska nog inte förvänta sig en annorlunda utgång den här gången heller. Den politiska korrektheten blir Sveriges fall och vi är redan på god väg mot avgrunden.

#onlyinsweden

https://www.friatider.se/danska-ex-ministern-laxar-upp-svt-forstar-inte-varfor-ni-inte-bara-sager-som-det-ar

15 reaktioner till “Den politiska korrektheten blir Sveriges fall

  1. Hög bombliberalism mot fungerande nationer = krigsförbrytelse = dysfunktionella länder.

   Även rasist-partierna S, MP och V, röstade för krigsförbrytelserna mot Libyen som inledde misären, slavhandeln och massmigrationen i gummibåtar, samt stackars barn som spolades upp döda på Medelhavets stränder (Alan Kurdi).

   Alla de där bombliberalerna är medskyldiga för allt elände för både migranter och svenskar som detta har lett till idag. Källa: https://www.globalpolitics.se/sveriges-och-natos-skuld-till-slavhandeln-i-libyen-varsta-rasismen-idag/

   För att inte skämmas och kunna bli stolta över Sverige igen så måste vi ha nya partier och politiker som valsamverkar och byter ut de där klandervärda politikerna och partierna OCH vi måste behandla nya svenskar och deras svenska barn rättvist med respekt, för den här soppan är i de allra flesta fall inte deras eget fel, men svenska politikers fel.

   Dessa rasist-politiker behöver arbetsläger i Sibirien som straff, eller att hängas ut nakna i skogen insmetade i honung, i avskräckande syfte för framtidens generationers väl.

   Gilla

   1. ”… för den här soppan är i de allra flesta fall inte deras eget fel, men svenska politikers fel.”
    Jo det är deras eget fel. Var och en är sig själv närmast och fattar beslut som har betydelse för en själv.
    Därmed inte sagt att svenska politiker är utan skuld, men huvudansvaret ligger på den enskilda människan, inget annat.

    Gillad av 1 person

  1. Delvis, men att vara lättlurad och hjärntvättad minskar det verkliga ansvaret. Fulmedias ägare och lydiga skribenter bör dock hängas ut i skogen insmetade i honung, i avskräckande syfte.

   Gillad av 1 person

   1. Nej det du skriver är snömos. Människor må vara lättlurade och hjärntvättade, men det minskar inte det enskilda ansvaret att söka sanningen.

    Gillad av 1 person

 1. ”Den politiska korrektheten blir Sveriges fall och vi är redan på god väg mot avgrunden.” Allt för att politikerna ska kunna framstå som godhjärtade, omtänksamma och generösa med våra skattepengar, tänk om dessa politiker hade satt Sverige och svenskarna först samt tänkt på vad en konsekvensanalys är då hade vi sluppit leva med deras misstag. I deras värld finns inte vi vanliga medborgare vi som betalar skatt, vi som sköter oss, vi som arbetar, nä politikerna ser oss ungefär som bankomater de vill helst inte se oss än mindre höra oss men våra pengar vill de åt.

  Gillad av 2 personer

  1. Du måste förstå hur den genomsnittliga svensken tänker! De känner i första hand och tänker kortsiktigt i andra hand. De vill gärna betala skatt om skatten går till samhällsnytta och hjälper andra människor.

   För att hjälpa Sverige och andra nationer på lång sikt så måste du följaktligen vara godhjärtad, omtänksam och generös med Sveriges skattepengar, MEN på rätt sätt, ex. verka för fred, inte invasionskrigs, använda bistånd effektivt lokalt, vara för riktiga flyktingar och riktiga barn med potential till assimilation, samt vara för bra utbildningar, mer jämlikhet och arbete åt alla.

   Ditt fokus måste alltså vara känslomässigt korrekt OCH långsiktigt logiskt och där har du inte lyckats … än. Du saknar båda delar för du försöker polarisera. Det är sådant som fulmedier och andra extremister håller på med, åt de som lever på konflikt, men det är INTE i folkens bästa intresse. Vårt intresse är fred.

   Gilla

   1. Nej den genomsnittlige svensken varken känner eller tänker. Den genomsnittlige svensken vill inget höra, inget se och vill absolut inte ha en egen åsikt att torgföra för den breda allmänheten. Detta är en absolut korrekt definition på svensken i allmänhet.

    Gillad av 1 person

   2. Nja. Enligt psykoligiska termer så känner de och tänker de, men mer likt får som vill stämma in i flockens ”Määäh”, skulle jag vilja påstå.

    Stress, rädsla, panik och flykt från det som är obehagligt (ex. medias lydiga vallhund) och en strävan efter direkt behovstillfredsställelse av konstlade behov som fåraherden (monopolkapitalet) vill bestämma genom ständigt påträngande reklam.

    Fåren behöver först och främst meditation för att nå det lugn som ger modet att utmana villfarelserna. Då kan de bli människor med värdighet som kommer ha ett värde för framtidens generationer, och t.o.m. ett ”människovärde”.

    Gilla

 2. Piper skriver:

  ”Det är härligt med politiker som tar bladet från munnen och säger som det är om landets tillstånd – tyvärr är det dock sällan våra inhemska politiker har kurage nog att göra det. Dels är de styrda uppifrån och dels är de rädda för att bli uthängda eller få rasiststämpeln på sig.”

  Det har aldrig funnits den möjligheten i Sverige, att debattera/påtala invandringens negativa konsekvenser.

  Så här uttryckte sig dåvarande invandringsminister Pierre Schori (S) i Riksdagen 1997:

  ”Rasism och främlingsfientlighet skall kriminaliseras och jagas. Det går inte att i en demokrati hitta några ursäkter, till exempel att det är fel på invandrar- och flyktingpolitiken.”

  Jag håller med Piper om hennes rubriksättning (”Den politiska korrektheten blir Sveriges fall”).

  Den här webbplatsen visar den demografiska förändringen över tid:

  https://demografi.nu/

  (jämför ålderskategorierna unga och gamla)

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s