Skådespelerska vägrar vaccinera sig – får sparken från TV-produktion

Vaccinering är frivillig heter det officiellt, men ändå är det många som inte har något val eftersom de riskerar att förlora brödfödan om de vägrar och i en del länder är det obligatoriskt att vaccinera sig mot Covid-19 om man arbetar på exempelvis restaurang eller i andra yrken där man har mycket kontakt med andra människor.

Även TV-branschen i Tyskland verkar ha anammat detta, något som den populära skådespelerskan Eva Herzig fick känna av när hon vägrade vaccinera sig och produktionsbolaget rev hennes kontrakt.

Herzig, som är välkänd för tyskarna efter sin medverkan i flera populära kriminalserier, skrev på Facebook att den ”frivilliga vaccineringen” nu har nått henne och om hon inte vaccinerar sig får hon sparken och inspelningen av nästa säsong kommer att ske utan henne.

Herzig anser att vaccineringen är experimentell och att hon läst många rapporter om såväl vaccinskador som okända långsiktiga biverkningar. Genom sitt beslut ger Herzog upp sin fasta inkomst och som ensamstående med två barn var det inget lätt beslut, men hon vägrar att ge med sig oavsett vad de hotar med.

Modigt och bra gjort av Herzog för självklart är ens egen hälsa viktigast, något som flera borde tänka på innan de hoppar i galen tunna genom att följa strömmen utan eftertanke. Jag tror dock inte vi kommer få se några svenska kändisar kavla ned officiellt då trycket är för stort på att göra ”rätt” val.

#followthemoney

German TV star refuses vaccination, gets fired

6 reaktioner till “Skådespelerska vägrar vaccinera sig – får sparken från TV-produktion

  1. Låter vackert när regeringskansliets propaganda maskin skriver till folket, ”Vaccinering är frivillig” sen att tanken är något helt annat är en helt annan sak. Det räcker att man ser hur demonstrationen i Stockholm gjord av ”Frihet & Sanning” blir behandlad av polisen, här slår polisen ner mot vanliga medborgare som är oroliga för sin framtid och sina liv som svar ingriper polsen som man gör i Vitryssland eller forna DDR. Ren jävla ynkedom när man ser vilka silkesvantar polisen tar på sig när det gäller demonstrationer genomförda av andra folkslag. Då går det bra att man patrullerar och kontroller bilar och fotgängare på legitimation i detta läget står svensk polis handfallna eller när de demonstrerar mot ex Israel eller BLM då är det för ”en god sak”, men fan ta den som demonstrerar mot regeringen och deras stödpartier.

    Gillad av 2 personer

  2. Så länge det inte är tvång att ta giftet, kommer kändisar att kavla upp ärmarna upp till hakan. Tror det kommer bli rätt tyst den dagen diktaturen trampar in med sina stövlar.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s