Samma regler för alla tror jag först när jag ser det

Facebook har i dag deklarerat att man stänger av USA:s tidigare president Donald Trump från plattformen i ytterligare två år och att han bara får återvända om han uppfyller villkoren. Många väntar nu på att företaget även ska slå fast att reglerna ska gälla alla och att världsledare som bryter mot användarreglerna inte kommer att tillåtas.

Det vore i sådant fall inte en dag för tidigt med tanke på hur många politiker tillåtits få härja fritt på sociala medieplattformar och jag tänker då främst på Turkiets president Erdogan som bland annat visat stöd för IS, kallat Frankrikes president för mentalsjuk samt krävt att Frankrike gör sig av med Macron som han anser är en börda. Men även alla de som öppet attackerat Trump med diverse tillmälen samt de som visat sitt stöd för BLM och eldat på kravallerna.

Så upp till bevis om reglerna gäller för alla, eller bara de som är obekväma röster med icke politiskt korrekta åsikter och som hotar det korrupta etablissemangets existens.

Bildkälla: DN

5 reaktioner till “Samma regler för alla tror jag först när jag ser det

 1. Vänstern och liberalerna lär flyga under den radarn…
  Själv har jag stängt av Facebook och Twitter på livstid 😁.

  Gillad av 1 person

  1. Jag är vänsternationell och bojkottar monopolkapitalisternas Zuckebok. Alla i den s.k. ”vänstern” kommer inte flyga under radarn, så vida de inte repeterar vad mainstream-dyngan har hjärntvättat dem med.

   Gilla

 2. Ivar Arpi har skrivit en intressant artikel om det här som varmt rekommenderas.
  https://ivararpi.substack.com/p/strategin-ar-att-tysta-meningsmotstandare
  Själv har jag inte varit speciellt utsatt, men jag vet andra som helt öppet hängts ut och trakasserats på tidningar som Expressen när dom försökt avslöja lögn-floden i svenska media. Sedan skall vi inte glömma fall som Benny Fredriksson som helt lagligt drevs i döden bokstavligen av ett mediapack, och alla de som fick sina liv förstörda och som förföljs och trakasseras som Julia Caesar, Ulf Malmros, Fredrik Virtanen, Martin Timell, Urban Ahlin, docenten Jim Olsson, alla vilka fick sina liv förstörda där familj, grannar, arbetsgivare, eller vänner systematiskt trakasserades. Vi behöver nya lagar som tar tag i detta. Jag märker ju bara på denna blogg hur folk likt i Nazityskland indoktrinerats falskt att tro att Kina skulle vara ett övervaknings och censursamhälle medan verkligheten är att det är Sverige som är ett sådant samhälle.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s