Studie visar koppling mellan myokardit och mRNA-vaccin

Israels hälsominister deklarerade i går att de fall med myokardit (hjärtmuskelinflammation) som observerats hos unga män som fått Pfizers vaccin i Israel, med stor sannolikhet kan kopplas samman med mRNA-vaccinet.

Pfizer medger att de noterat ett högre antal fall av myokardit än vad man annars kan förvänta sig hos allmänheten, men ville under gårdagen inte kommentera saken.

Enligt en studie har 275 fall av myokardit registrerats i Israel mellan december 2020 och maj 2021 bland över 5 miljoner vaccinerade människor. De flesta spenderade över fyra dagar på sjukhus och 95% av fallen klassificerades som milda. Studien konstaterar att det finns en möjlig koppling mellan den andra dosen av Pfizers vaccin och uppkomsten av myokardit bland män i åldrarna 16-30 år, där kopplingen var tydligast för pojkar mellan 16-19 år.

I USA beslutade man förra månaden att rekommendera vidare studier av kopplingen mellan myokardit och mRNA-vaccin från Pfizer och Moderna.

Israel ligger i startgroparna för att börja vaccinera barn i åldrarna 12-15 år, men publiceringen av uttalandet om myokardit-fallen innehöll inga rekommendationer från ministeriet och dessa förväntas komma tidigast på söndag.

Meanwhile in Europe… har EU godkänt vaccinering av barn i åldrarna 12-15 år med Pfizers vaccin, vem vet vad vilka fler biverkningar förutom hjärtmuskelinflammation som kommer träda fram med tiden? Dessutom har vi den gruppen med vuxna människor som blandat vaccinen, där ingen vet hur de vaccinerade kommer reagera på sikt, men jag antar att vaccintillverkarna gnuggar händerna över denna möjlighet till livestudie som nu sker i och med massvaccineringen där man slipper långsamma processer med djurförsök och väntan i flera år på godkännande innan man får komma igång med de riktiga måltavlorna.

Nu kommer många givetvis fokusera på att det är en så liten andel av befolkningen som drabbas att det inte är någon fara eftersom alla vaccin har ”lite biverkningar”, men faktum kvarstår att alla dessa biverkningar som uppstår kräver såväl ytterligare sjukvård som medicinering och gissa vilka som tjänar på att människor behöver mer läkemedel?!💰

#followthemoney

https://english.alarabiya.net/coronavirus/2021/06/02/Israel-sees-probable-link-between-Pfizer-vaccine-and-small-number-of-myocarditis-case

3 reaktioner till “Studie visar koppling mellan myokardit och mRNA-vaccin

  1. Vad som sker är organiserad brottslighet!!! De enda som tjänar på detta vansinne är läkemedelsmaffian och de globalister som vill göra sig av med, som de säger, onödiga människor!
    Hur detta går ihop med s k värdegrund och deklarationen för mänskliga rättigheter är en gåta som ingen makthavare gärna svarar på.

    Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s