Att smittan ökar trots vaccinering borde få fler att ifrågasätta nyttan

Se där ja, trots att 45% av britterna har vaccinerats med dubbla doser stiger smittan igen i Storbritannien, vilket kan hindra planerna på att införa lättnader i restriktionerna. Den som inbillar sig att samma sak inte kommer att ske i Sverige är naiv eftersom vaccinen inte biter på mutationerna samt inte heller hindrar människor från att smittas av viruset. Något att ha i åtanke när man jublar över sin vaccinering i tron att man nu är ”immun” och att denna massvaccinering kommer leda till att samhället öppnas upp helt.

När smittan ökar igen efter sommaren kommer vi få fortsätta leva med inskränkt frihet – oavsett om vi utsatt kroppen för de stora riskerna med att injicera ett vaccin med okända biverkningar trots att de flesta människor klarar sjukdomen med hjälp av sitt eget immunförsvar, för att inte tala om att blanda olika vaccin där det helt saknas forskning och våra makthavare kommer garanterat göra allt för att driva på detta ända fram till valet, om det ens kan hållas något val med tanke på ”smittoläget” i landet. Vid det laget har vi säkert börjat massvaccinera småbarn också utan en tanke på vilka konsekvenser det kommer få för framtiden.

#followthemoney

Bildkälla: SvD

5 reaktioner till “Att smittan ökar trots vaccinering borde få fler att ifrågasätta nyttan

  1. I Kina använder man Traditional Chinese Medicine (TCM) Lianhua Qingwen tillsammans med Vitamin C och D, och det fungerar utmärkt. Alla restriktioner är borta, ingen bär munskydd, och halva befolkningen har fått åtminstone en spruta av Kinas förträffliga vaccin. Inte en enda svår biverkning hittills. Även hälsomyndigheter är förvånade. Det gillar inte västs BigPharma som inte tjänar några pengar på det, så man har dragit upp propagandan på högvarv. En frisk människa är en förlorad inkomst.

   Gillad av 1 person

   1. Tack för info för jag har undrat eftersom Kina har 3 vaccin (och ett vax) i spel. Hörde/läste också att en svensk politiker (M) ondgjorde sig över att Kina försökte skapa good will genom att leverera vaccin till Afrika bl.a. Väst har bara, emergency use, vax både mRNA och DNA/vektor. har Du möjligtvis någon siffra på hur många som, förutom 700miljoner kineser, jabbats med de ”riktiga” kinesiska vaccinerna? Läste på wiki att TCM ”botade” infektionen själv…. men det är väl vårt immunförsvar som tar kål på viruset i alla lägen….. ? Och skapar immunitet? Hittills har ju från USA öppet redovisats flera tusen döda till följd av deras vax… Fox News har haft flera program där man starkt ifrågasätter det stora antalet fatala från deras vax….. MEN samma modus operandi försöker man ju plocka fram här i Sverige…. så länge färre dör av vax än av infektionen år det OK… wow….. ett vax jobbar livslångt med att producera spikprotein såväl som att agera retrovirus…… finns på email: bjorn.st.wiklund@gmail.com dit du kan skicka matnyttiga länkar för det som pågår är mer marknadsföring än vetenskap/fakta och det mesta är med bias och sockrat….

    Gilla

   2. Kina har faktiskt fyra vaccin i bruk och ett som är under utveckling. De två senaste är från CanSino Biologics Inc (CanSinoBIO) och Wuhan Institute of Biological Products, vilket är ett dotterbolag till China National Pharmaceutical Group (Sinopharm). Kina har exporterat omkring 50% av allt vaccin man tillverkat, antingen som gåva eller sålt det. Priset sägs vara omkring 10 kronor per dos. Kom även ihåg att covid är under kontroll i Kina, man har ingen nödsituation som i USA, Indien eller Taiwan. Taiwan har just begärt hjälp av Kina med sitt utbrott. Nya fall dagligen i Kina ligger i medeltal på fem, alla utifrån, och det finns inga restriktioner som i Sverige. Man har just offentliggjort en rapport om biverkningar, och myndigheterna är snopna över att inga allvarliga biverkningar har inträffat. ”att TCM ”botade” infektionen själv” är inte sant. Bevisligen hämmar TCM utvecklingen av virus, men det är inte ett botemedel i sig själv. Det hämmar alltså utvecklingen och på så sätt stöder det egna immunförsvaret. Man skall alltså använda det innan man blir riktigt sjuk, och det stöder tillfrisknandet. Det är inget botemedel. Det är vetenskapligt fastslagit. Det tar alltså inte ”kål på viruset” utan det hämmar dess utveckling.

    Gilla

   3. Jag fick hänga med på en vaccination nyligen. Otroligt välorganiserat. Damen fick en inbjuda att komma och bli vaccinerade på sin mobil ett par veckor i förväg, hon tackade ja, men hon kunde tacka nej och få en ny tid. Det är allt datorstyrt. Platsen var ett sport center, omkring 150 personer väntade, men man betade av kön otroligt snabbt. Man kom fram till ett antal bås, lämnade över det elektroniska nationella ID kortet, det lades på en läsare, ett knapptryck och det var inläst i en databas. Ett par frågor om saker som allergi, personen fick sin injektion, sedan ett papper med förhållningsorder och instruktioner. Ingen alkohol, undvik viss mat, ny kallelse om fyra veckor. Sedan blev man ombedd att vänta i hallen 30 minuter om det skulle inträffa några biverkningar. Två sköterskor gick omkring och svarade på frågor, och ett par fyllde på med fyllda sprutor i båsen. Varje bås kunde hinna med ett par personer per minut. Det finns även personlig service, likt ett vanligt läkarbesök, men då får man betala 100 kronor. Annars är det gratis.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s