Dags för den dagliga propagandadosen

Om någon undrar vad som har hänt i världen eller Sverige för den delen så verkar tanken vara att vi inte ska veta något eftersom en anblick på ”Senaste nytt” från SVT Nyheter kl 05.50 bara handlar om vaccinering. Nej då, det finns varken någon agenda eller propagandamaskin bakom massvaccineringen och public service är som bekant ett helt opartiskt organ vars enda uppdrag är att upplysa befolkningen! 🥴

I GP skriver man i dag att Tyskland från och med nästa vecka följer USA och Kanada i fotspåren och ska börja vaccinera barn från 12 år – detta trots att barn inte är drivande av smittan och får väldigt milda symtom, om de alls får några om de blir smittade. Det är helt frivilligt och ska inte påverka huruvida barn får gå i skolan till hösten enligt Merkel, då undrar man varför man ens inför det med tanke på såväl risker som okända biverkningar. 🤔💰 Eftersom Sverige genom åren haft en tendens att följa efter Tyskland, så skulle det inte förvåna mig om Tegnell & co snart ger grönt ljus för barnvaccinationer även här.

Noterar även att man i Kalifornien försöker få fler medborgare att vaccinera sig genom att locka dem med förmåner och förutom att de vaccinerade deltager i ett lotteri där 10 personer får dela på 116 miljoner dollar, finns även 30 premier på vardera 50.000 dollar och presentkort till matbutiker. Ta ett stick och bli rik på kuppen! 👌🤑

#followthemoney

#kavlaned

Bildkälla: SVT Nyheter

https://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/tyskland-b%C3%B6rjar-vaccinera-tolv%C3%A5ringar-1.48318227

https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE13012512/californien-udlodder-700-millioner-til-vaccinerede-borgere/

6 reaktioner till “Dags för den dagliga propagandadosen

 1. Varför all denna propaganda om nu detta virus är så farligt så borde ju många ha vänner som dött av det och det tror jag inte att de har. Allt MSM pratar om är hur fantastiskt bra dessa vaccin är och ingen skriver om de som fått allvarliga biverkningar och de som dessutom dött. I Europa rapporteras drygt 10 000 ha dött till följd av vaccineringen.

  Gillad av 1 person

   1. Coronaviruset är omgivet av spikproteiner. För att viruset ska kunna ta sig in i cellen/cellerna så är det spikproteinet som först tar sig in i cellen föra att öppna cellen för viruset. Viruset kan inte själv ta sig in i cellen utan hjälp av spikproteinet. När spikproteinet väl öppnat cellen för viruset så delar sig cellen, det kallas för celldelning och så sprids de infekterade cellerna i kroppen och personen insjuknar. Tidigare vaccin mot virus har uteslutande byggt på avdödat virus som injicerats och kroppens antikroppar har då angripit viruset och personen har fått ett uppdaterat immunförsvar mot detta virus.

    Nytt är att forskarna har koncentrerat sig på spikproteinet eftersom de ansett detta protein harmlöst. Därför innehåller vaccinet spikproteiner som man adresserat att sätta sig utanpå cellmembranet. Kroppens immunförsvar upptäcker spikproteinet och angriper detta. Därmed har immunförsvaret lärt sig att när kroppen blir infekterad av coronaviruset så angrips spikproteinet och viruset kan därför inte ta sig in i cellen och fortplanta sig.

    Ny forskning har nu visat att det vid flera tillfällen har visat sig att spikproteinet lösgjort sig från det yttre cellmembranet och därmed tagit sig in i kroppen blodomlopp vilket lett till blodproppar i kroppens olika organ. Därför är det högst tveksamt att rekommendera vaccinering eftersom ingen vet om och när spikproteinet släpper sig tag om cellmembranet och därmed orsakar blodproppar och i vissa fall blödningar i kroppens olika organ. Dessutom är det helt befängt att personer som redan haft Covid 19 ska vaccineras. Detta eftersom dessa personer redan har ett effektivt immunförsvar. Detsamma kan sägas om barn eftersom de sällan eller aldrig blir allvarligt sjuka av Covid 19.

    Min systerson sade i dag att han skulle vaccinera sig trots att han han redan haft covid19. Jag berättade då i stort det som jag refererat ovan och han fick då något att tänka på. Han var helt ovetande om detta och fick nu något att fundera på. Jag avrådde förstås bestämt från vaccinering. Dock är beslutet hans och inte mitt. Vad mer kan man som anhörig göra?

    Gilla

 2. Försök förstå hur dessa ”demokratier”, som Sverige, verkligen fungerar. Befolkningen massövervakas, man ”mäter” helt enkelt åsikterna. Om det inte överensstämmer med den mall diktaturens maktelit har bestämt skall vara den rätta, då justerar man opinion och åsikter med agendasättande journalistik, med ett mer klassiskt ord, propaganda. Romarna uppfann systemet, Nazisterna fulländade det, Sverige tillämpar det. Därför censureras oliktänkande så hårt, stoppas från att yttra sig, och man stänger ner störande element, som Granskning Sverige, SwebTV, Swegot, osv eller begränsar eller undergräver trovärdigheten.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s